TabebekLerin sohbet yeri ;)

senemim bende gidicem zaten durmucam donuyorum kocişle uyucaz biraz sıcak sıcak battaniyenin altında :))

inşallah bebemm inşallah!
üf ya kızıyooo burdann takır takır ses cıkartıomuusum yazarken suan parmak uclarmla yazıorum..

TAŞ BEBELER____S.A.T. ______Poz. Yakaladığı T._____Beklenmeyen R.T.

Ayça................ 7 /10/2009............... ...............07/11/2009
Hande.............. 01/10/2009............... /10/2009................
Senem ............ 03/10/2009............... 13/10/2009.................28/10/2009
Sibel................ 28/09/2009............... 12/10/2009................ 26/10/2009

senemim bende gidicem zaten durmucam donuyorum kocişle uyucaz biraz sıcak sıcak battaniyenin altında :))

fazla oynaşşmaaa leeeynnn battaniyenin altındaa gamyoncuiremsu
adamcaaaz yorgun argın geldi! :jeyyar:

dayanamadım valla işedim ((((((((((

şimdi en erken 8.30 da yapabilecem peeehhhh

ellerine saglık bebemm..
a.s.
kocişe kalsa simdi fikirdeyecekte ben istemiiyoom yarın baslayalım diyorum.
ve gidiyorruummm. kızıyo beyefendi

uyumak mııııııııııııııı tabi belki yarım saat sonra falan :)

bu akşam hande çigiyi bulunca ne fikirdder haaaa
ben hiçç bişey yapmam anca aşkı memnuyu seyredip duş alıp yatarım

afferrrin handeeeeeeeeeeeeeee klava: dövecem yaaaaa.. 2 saat yetmio bacım! 3 saat tutcan hiçbişey içmicen..şimdi eve gidince yemek yicen sıvı alcan sonra net çıkmıooooo
bari 1 saat önce gidip işeseydin! bi de havalar serin ya daha çok çişim gelio benm artıkın

nah uyursunuz siz o battaniyenin altında bizimi kekliyon lennn :mymeka:

hakkaten aferin hande heee madem tutamıyon işyerinde yap şu testi iki dakka yaa klava:

offf tutarıms anmıştım ama olmadı. yarın iş yerinde yapcaaam yaaa yetti gari. gerçi bugünse kaçırdım (((((((

nah uyursunuz siz o battaniyenin altında bizimi kekliyon lennn :mymeka:

katılıyorum siboşum ne uyuması anca yarım saat soora falan uyurlar a.s

hakkaten aferin hande heee madem tutamıyon işyerinde yap şu testi iki dakka yaa klava:

evet evet yarın ööle yapcam siboşum ama kaçırdıysam bilemem

anaaaaaaaaaaaaa millette ne kocalar var be peeeeeeeeeeeehhh

benim de kociş önce uyur sonra aklına gelirse olaya girişir. uykusundan taviz vermez :)

hande en sağlıklısı bcaım sen kabını testini alcan iş yerinde yapcan.. çünkü bu testi en geç 8e kadar yapın yazıordu Fortelin ov. testi prospektüsünde..

ben çıkıyorum canlarım, akşama gelmeye çalışırım opuyorum hepinizi sizi çoook seviyorum opuyorumnanaktan

ben de çıkıooom artıkın... kociş gelicek!
güle güle handemm..
siboşum,ayçam öptüm sizi !!!!!! görüşürüz yarın!

sanada güle güle senemim hadi git dinlen sende kocişini bekle
bende seni öpüyorummm opuyorumnanaktan

off yine tutamadım. biraz önce çiş yaptım yapmışken teste de bakayım dedim ama hayalet çizgi çıktı. bence benim yumurtlama durumum yok bu ay (((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…