Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahah süpermişşş!!!!!!!! artık istemesiin mümkünse sağlığın için!! :lepi:huleyn aklımdan çıksa gelir de aklımdan çıkmayan bişi nasıl aklıma gelsin senemim :)))))))))
bu arada benim kuzenimin 3 yaşındaki kızı şöyle der teyzeme "anaaneee ben istemiyorum ki içim istiyor" puaahahaha "senemim ben istemiyorum ki içim istiyor valla" :roflol:
len senem kaçırdınmı şimdik sen yımırtayı hey allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
ahahahahah süpermişşş!!!!!!!! artık istemesiin mümkünse sağlığın için!! :lepi:
valla kuşum ben 13ünde fikirdedim ama dün 2.si 1.den daha koyuyduu acaba 14/10 mu yazsam ov. tarihine.. amaaaaaann geçen ay tam zamanında yaptım ertesi gün de yaptım bi b.k olmadı şimdi hiiç tınlamıoruuumm :dilcikar:
hangi gün daha koyuysa o günü yaz bence senemim...
ayrıca içim istiyor ona ben karışamam kiiiiiiiii :)
hakkaten beyni dönüyor insanın yaa...jinekoloji alanından bilimkadını olcam yakındır kaydirigubbakcemile3 neyse yaptık bişeyler iştee takmamak gerek en doğrusu...
sen de bugün pozitif görürsün belkim...belirtiler ööle gibi
6.30 gibi
yolda fenalaşmam di mi senemim.
en son da bööle olmuştu sen yüreklendirmiştin beni hatırladın mı tatlım :)))))))))))
kesinlikle bencede en doğru günlerde fikirdemişsin senem çünkü bu tembel spermler yumurtayı bulana dek yımırta allahın hikmetine kavuşabiliyormuş kaydirigubbakcemile3
1 gün önceden onları postalayınca anca varıyo salaklar yerine orda hazır bekliyolar oyüzden sen bilmeden iki şekildede doğru zamanı tutturmuşsun bence
geldiim canlarıım geldimmm.!
senemim liste cok guzel olmus bebem a.s.
kesinlikle bencede en doğru günlerde fikirdemişsin senem çünkü bu tembel spermler yumurtayı bulana dek yımırta allahın hikmetine kavuşabiliyormuş kaydirigubbakcemile3
1 gün önceden onları postalayınca anca varıyo salaklar yerine orda hazır bekliyolar oyüzden sen bilmeden iki şekildede doğru zamanı tutturmuşsun bence
07.10'da regl olmustum canlarım ben. gene aynı sekilde 07.11de gelecek.
bu arada kociş gelmiş evdeydi. gidip vermiş..
yarın alacakmısız sonucu yarın kurs yok isabet olduu alır almaz dr'a gidicez..