TabebekLerin sohbet yeri ;)

yok siboşum yaa bence kaçırmamış olması lazım :) geçen gün de koyuydu o zaman fikledi yaw

ahahahahah süpermişşş!!!!!!!! artık istemesiin mümkünse sağlığın için!! :lepi:

len senem kaçırdınmı şimdik sen yımırtayı hey allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

valla kuşum ben 13ünde fikirdedim ama dün 2.si 1.den daha koyuyduu acaba 14/10 mu yazsam ov. tarihine.. amaaaaaann geçen ay tam zamanında yaptım ertesi gün de yaptım bi b.k olmadı şimdi hiiç tınlamıoruuumm :dilcikar:

hangi gün daha koyuysa o günü yaz bence senemim...

ayrıca içim istiyor ona ben karışamam kiiiiiiiii :)

hangi gün daha koyuysa o günü yaz bence senemim...

ayrıca içim istiyor ona ben karışamam kiiiiiiiii :)

dün daha koyuydu valla..o zaman batırdı senem ortalığııı :)))))))))))))
ya ama şimdi bilimsel çalışlaım: ateş yöntemine göre -ki bi sürü hamiş kalan var bu yöntemle- 10. gün en önemli gün! 11. gün iş işten geçmiş oluyor.ovulasyona göre en koyu12. gün!! hankısı dooru len!!!! bende 11-12 pozitif verdi..

ahaha işin ilginç yanı ben ne 10. gün çalıştım ne 12. gün :roflol: :roflol:

ne ters karıyım len! 9. ve 11. gün fikirdedim.............. klava:

ayyy çok aklım karıştı benim senemim yaaa. bence en güzeli ya ouvlasyon testi ya da ateş yönteminden birini kullanmak. ikisi birden kafayı sıyırtıyor adama.

bir de 72 saat olayını unutma. hatta 1 gün öncesinden yapmış olmak çok daha iyi neden dersen spermler tüplerde yumurtayı bekliyormuş :)

hakkaten beyni dönüyor insanın yaa...jinekoloji alanından bilimkadını olcam yakındır kaydirigubbakcemile3 neyse yaptık bişeyler iştee takmamak gerek en doğrusu...
sen de bugün pozitif görürsün belkim...belirtiler ööle gibi

valla ben birazdan koyvericem tek bildiğim bu nasıl çişim geldi anlatamam. ama kaçtan beri tuttupumu hatırlamıyorum. neyse sabretmeye çalışacağım artık pufffffffffffff

6.30 gibi

yolda fenalaşmam di mi senemim.

en son da bööle olmuştu sen yüreklendirmiştin beni hatırladın mı tatlım :)))))))))))

handemmm ben çıkıyorum canımm.. sen de birazdan gidicen zatiii dimi..
dondu bi yerlerim benmm! :) ısınayım azcuuukkk

geldiim canlarıım geldimmm.!
senemim liste cok guzel olmus bebem a.s.

kesinlikle bencede en doğru günlerde fikirdemişsin senem çünkü bu tembel spermler yumurtayı bulana dek yımırta allahın hikmetine kavuşabiliyormuş kaydirigubbakcemile3
1 gün önceden onları postalayınca anca varıyo salaklar yerine orda hazır bekliyolar oyüzden sen bilmeden iki şekildede doğru zamanı tutturmuşsun bence

6.30 gibi

yolda fenalaşmam di mi senemim.

en son da bööle olmuştu sen yüreklendirmiştin beni hatırladın mı tatlım :)))))))))))

ehehe evet canım yolda işersem sorumlusu sensin demiştin banaaa :)))
her zaman yanındayımm canım benim..hep yüreklendiririm seni ben :1hug:
belki pozitifi yakalarsın bu akşm Şeniz

tamam senemim ben de çıkcam zaten şimcik

ayçaaaam nooldu eniştenin sonuçlar ne zaman belli olcaaaaaaaakkkkkkk

07.10'da regl olmustum canlarım ben. gene aynı sekilde 07.11de gelecek.
bu arada kociş gelmiş evdeydi. gidip vermiş..
yarın alacakmısız sonucu yarın kurs yok isabet olduu alır almaz dr'a gidicez..

yine kopardın beni giderayak siboşum yaaa :roflol:

alınca buraya kaydedicem abla buradaki kızlara sormak icin sizede yazarım mcck.

geldiim canlarıım geldimmm.!
senemim liste cok guzel olmus bebem a.s.

ulleeyn benm götüm dondu gidiodum siz yeni gelionuzzzz!!!!!
bişey değil canım benm.. ekşın gelsin topicimize diyee yapmaya çalıştım bişeyler..
sen günlerini söyle ben değiştirem

ehe ehe handemmm yetiştim sana işte güle güle git diye opuyorumnanaktan

evet eveetttt ben doğğru yaptım işteeeeeeee :dilcikar:
inşallah ikiimiz de doğru zamanda yapmışızdır siboşum..sıra handeylen ayça daaaaaaa sengözlerimebaksanab

07.10'da regl olmustum canlarım ben. gene aynı sekilde 07.11de gelecek.
bu arada kociş gelmiş evdeydi. gidip vermiş..
yarın alacakmısız sonucu yarın kurs yok isabet olduu alır almaz dr'a gidicez..

evet sonucu az bacımm..çatlarız meraktann :)) inşşallah güzel çıkıcak sonuçlarrr yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…