Ablacık bu arada enişteme geçmiş olsuun.
rahatsızlanmış inşallahhh.
evet canım yaaa ama şimdi aradı iyiymiş. çok korktum yine hastanelik olacak diye((((((((
koca adamı öyle buz gibi terler içinde baygın görünce insan fena oluyor. Allah korusun...
sen nasılsın tatlım
ayça siz hastaneye gitmiyomuunuz hadi hepimiz sonuç bekliyoz burda :)))
kızlar ben doktor araştırıyom burda ondan geç cvap veriyom habeiniz olaaaa
tamam kuşum tamam. ama araştırmaktansa güvendiğin birilerine danışıp bulsan daha iyi olmaz mı canım???
ayçam evet ne zaman almaya gitceksiniz sonuçları?
bi arkadaşım aynı hastaneye gidiyor fakat onun doktoru erkek bende erkekte hiç rahat edemiyommm
kk nın yorumlarına bakıyom tek tek doktorlar hakkında başım döndü valla yarına randevu alcam bide acele etmem gerek
öyle valla ablacııık aminn..
üff ya dikkat etsene kendine.
ikiside cok zor yanar canııınn..
bişeyim yok handem ama muayene sürem 6 ayı doldurdu ondan bi gidip baktırıyım diyom bişiler olmuşmu diye kociş içinde göz doktorundan randevu alcam e gitmişken ikimizde çıkartalım hastane işini diyom aynı gün
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oleyyyyyyyy!
Bak gordunmu tuttun cıktııııııı...
Bu aksam mutlaka fikirde tmmmı!
Bugun 14.günün mü senin askitoom
keske onuda getirseydin yanında gülüverseydi sana :))))))
akşam güzelce fikirdiyorsun anlastık mı :))
biliyooorummm bennnn oo test çizgisinden de koyu olan çizgiyiiiiiiiiiii. Ay insan ona bile nasıl seviniyoo ya hadi insallah tutar bu ayy gelir yegenimizzzzzzz
hayır canım bugün tam 16. Günüm. Geçen aya göre 2 gün geç yumurtladım ben olsun yumurtladım yaaaaaa :))))))))
canım ya dün akşam fikirdeseydim keşke bugüne biraz hazır olurduama gün aşırı olunca dün günüm değildi diye bir de çizgi silik çıkınca fikirdemedim ((( hayırlısı inşallah bu akşam kociş iyi olur da fikirderiz :)))))))
yaaa evet o gülünce o kadar mutlu oluyorum ki ayçam. Eğer tutabilirsem akşama yapıp benim tontonu güldürücem inşallaaaah