fazla oynaşşmaaa leeeynnn battaniyenin altındaa gamyoncuiremsu
adamcaaaz yorgun argın geldi! :jeyyar:
uyumak mııııııııııııııı tabi belki yarım saat sonra falan :)
nah uyursunuz siz o battaniyenin altında bizimi kekliyon lennn :mymeka:
anaaaaaaaaaaaaa millette ne kocalar var be peeeeeeeeeeeehhh
off yine tutamadım. biraz önce çiş yaptım yapmışken teste de bakayım dedim ama hayalet çizgi çıktı. bence benim yumurtlama durumum yok bu ay(((((((((((((
handem 2 saat çiş tutmayla olur mu bu iş... adamlar 4 saat tut dio var bi bildikleri demkk dimi! hadi 3 saat tut..
yarın yanına al testini saat 12 de başla çişini tutmaya 3te de test yapacan tamam mııııııııııııııııııııklava:
uymazsan yakarımmmm :1shok:
bişeyler yeyimm bebekimm benimmm canım benimmmmmmmmmm acıktımm kızzzzz çay bayatladııı:)))))))))) seni çok seviyorummm handemmm yaa vallaaaa iyiki tanımışımmmm yaa canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm taş bebelerimmmmmm
yatıp dinlencemmm gelebilirsem gelirimmmm bebekimmm
hoşgeldin bidenem benim :1hug: opuyorumnanaktan
yine o güzel enerjinle geldin biricik kardeşim benim.. seni böyle görmek de beni çok mutlu etti. keşke burada yazmaktan daha fazlasını yapabilseydik diyeceğim ama en önemlisi kalplerimi ve dualarımız seninleydi ve bence bundan ötesi çok da önemli değil.
ne demek beni düşünmeyin yolunuza devam edin, anca beraber kanca beraber, bu yola beraber çıktık, beraber devam edeceğiz. beraber üzüldüğümüz gibi bir gün beraber sevineceğiz.. çok yakında bak görürsün bidenem beeniiiiiiiimmmmm.
seni çok seviyorum kızım yaaaaa valla bak :asigim: :)))))))))))
sorma yaaa benim nezlemde devam oda grippp valla kuşum kimizde kütür kütür öksürüyoruz sigarayı bırakmıştık yine içiyozzz hahahahaa o kötü oldu işte hem öksür hem içç hahahaha
ayy çıkamıyorummmmnnnn çıktım bennn
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
bendee seniiii ama handemm benimmmmmm temiz kalpliii meleğim benimmm
ben kahvaltımı neyimi yapamm bebekimm benimm gelirim yine arada kociş kapmadann bilgisayarıı seni çok öpüyomm kenidne iyi bak emii kuşummmm opuyorumnanaktan
ayçamda gelince onda öpücük konduramda opuyorumnanaktan ayçama buu
sibelcimee buu opuyorumnanaktan
senemimee bu opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sorma yaaa benim nezlemde devam oda grippp valla kuşum kimizde kütür kütür öksürüyoruz sigarayı bırakmıştık yine içiyozzz hahahahaa o kötü oldu işte hem öksür hem içç hahahaha
ayy çıkamıyorummmmnnnn çıktım bennn
iyiyiyimmmmmmm yarın doktora gidicem bi muayene olayım bide folik asitim bitiyo onun için doktor bakıyom şimdi,, sen nasılsın cnm yine silik çıkmış çizgi bence sen yumurtladında tutmadın için ve çok su içtin için tam çıkmıyo handem