TabebekLerin sohbet yeri ;)

handem 2 saat çiş tutmayla olur mu bu iş... adamlar 4 saat tut dio var bi bildikleri demkk dimi! hadi 3 saat tut..

yarın yanına al testini saat 12 de başla çişini tutmaya 3te de test yapacan tamam mıııııııııııııııııııı klava:
uymazsan yakarımmmm :1shok:

fazla oynaşşmaaa leeeynnn battaniyenin altındaa gamyoncuiremsu
adamcaaaz yorgun argın geldi! :jeyyar:

ahahhahhahhaha ben masumum bu sefer :jeyyar:

uyumak mııııııııııııııı tabi belki yarım saat sonra falan :)

ablacıııııııııııııkkk :kedi:
ya hep kocişin yuuzunden olaylar geliştiii kaydirigubbakcemile3

nah uyursunuz siz o battaniyenin altında bizimi kekliyon lennn :mymeka:

yok bacıım ne haddimeeeeee kaydirigubbakcemile3 uyuyamadım zatennnn ne güzeel uykuum varrdııııı! uyutmadı benimküüü :lepi:

anaaaaaaaaaaaaa millette ne kocalar var be peeeeeeeeeeeehhh

kıs sorma benimki peek fenaa.. bide4gündür fikirdiyemiyoz :kedi:
bende bi yıldız atım listeme kaydirigubbakcemile3

off yine tutamadım. biraz önce çiş yaptım yapmışken teste de bakayım dedim ama hayalet çizgi çıktı. bence benim yumurtlama durumum yok bu ay (((((((((((((

ya abla tutsana sende canım allah allah! cıkmaz tabiii!!
benim gibi yoksa geçmi yumurtlucann ?
ya aslında ben gecen ay cokta dikkat etmedim idrar olayına ama kırmızı cıkktı cıkcak olduktan sonra hertürllüü bencee...

dövv kız haketti valla laf söz dinlemiioo!
off ya bu kociş beni delirticek!!!!!!!!!!
modemi kapatip duruyor delirtti beni!
neyse opuyom sizi canlarım sabah gelirim mucuks!

günaydın canlarııııııımmmmmmm opuyorumnanaktan

güzel ve hayırlı bir cuma diliyorum hepimizeeeeeeeeeeeee

senemim dövmeeeeee çünkü testimi yanımda getirdim bugün burda yapcaam için rahatım kih kih kih

alın size liste. bu sefer yıldız neyim yok o hayalet çizgiye fikirdicek diildim herhalde hıh :dilcikar:

BebekElover Ovulasyon Çizelgesi :)

8. gün 8 Ekim - silik çizgi *
9. gün 9 Ekim - silik çizgi
10. gün 10 Ekim - silik çizgi*
11. gün 11 Ekim - silik çizgi
12. gün 12 Ekim - silik çizgi + birden gelen yoğun şeffaf akıntı *
13.gün 13 Ekim- çizgi biraz belirginleşti ama geçen ayın 13.gününden daha açık renk
14. gün 14 Ekim- dünkünün aynısı bir çizgi. (2 saatlik idrar olduğu için olabilir) tuvalet kağıdına gelen bir akıntı çok değil... *
15. gün 15 Ekim- hayalet çizgi peeeh :dilcikar:

günyadın bebemm yaaa herkese günaydın yerim seninnn tablonuuuu senin gibi sevimliii

kızlar merak etmeyinnn gerçekten çok iyiyimmmm ama üzüntümeee ortak olduğunuz içinnnnnn inan o kadar duygulandımkiiii sizleri ve ailemi üzmüş olmak asıl beni üzenn zatenn işteee neyseee sütten ağzım yandı yoğurdu artık üfleyerek yerim herhaldee yemezsem eşşeğimm:))))))))))))

ağrım sancım çokça biraz migrende tuttu dün giremedim hiç kocişte zaten bilg. çalıştığı içinn ayrıca kocamda çok hastaa grip fena antibiyotikler kullanıyor halimizi bi görseniz bi o bi ben ahhlıyoruz nazaramı geldik nee:)))))))))))))))))

iyiki sizleir tanımışımm herbirinizi yeri çok ayrıı canlarım benimmm sizi çok seviyorummmm kahvaltı neyim yapmadım daha hemöen geldimm merak etmişinizdir diyeee sizi çok ama çok seviyorummmm tam gaz yolunuza devammm beniii düşünmeyinnn siz kendinizi kurtarınn hahahaa ilerleyinnnnnnnnnnnnnnn:))))))))

hoşgeldin bidenem benim :1hug: opuyorumnanaktan

yine o güzel enerjinle geldin biricik kardeşim benim.. seni böyle görmek de beni çok mutlu etti. keşke burada yazmaktan daha fazlasını yapabilseydik diyeceğim ama en önemlisi kalplerimi ve dualarımız seninleydi ve bence bundan ötesi çok da önemli değil.

ne demek beni düşünmeyin yolunuza devam edin, anca beraber kanca beraber, bu yola beraber çıktık, beraber devam edeceğiz. beraber üzüldüğümüz gibi bir gün beraber sevineceğiz.. çok yakında bak görürsün bidenem beeniiiiiiiimmmmm.

seni çok seviyorum kızım yaaaaa valla bak :asigim: :)))))))))))

bişeyler yeyimm bebekimm benimmm canım benimmmmmmmmmm acıktımm kızzzzz çay bayatladııı:)))))))))) seni çok seviyorummm handemmm yaa vallaaaa iyiki tanımışımmmm yaa canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm taş bebelerimmmmmm
yatıp dinlencemmm gelebilirsem gelirimmmm bebekimmm

tamam kuzum git ye bişiler aç bırakma kendini. eşine de çok geçmiş olsun bidenem. sen yine ona fazla sokulma. zaten tam atlatamamıştın gribi yeniden tutulma Allah korusun.. kendinize dikkat edin. opuyorumnanaktan :1hug:

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

bendee seniiii ama handemm benimmmmmm temiz kalpliii meleğim benimmm

ben kahvaltımı neyimi yapamm bebekimm benimm gelirim yine arada kociş kapmadann bilgisayarıı seni çok öpüyomm kenidne iyi bak emii kuşummmm opuyorumnanaktan

ayçamda gelince onda öpücük konduramda opuyorumnanaktan ayçama buu

sibelcimee buu opuyorumnanaktan

senemimee bu opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sorma yaaa benim nezlemde devam oda grippp valla kuşum kimizde kütür kütür öksürüyoruz sigarayı bırakmıştık yine içiyozzz hahahahaa o kötü oldu işte hem öksür hem içç hahahaha
ayy çıkamıyorummmmnnnn çıktım bennn

çiçeğim burda buldum seni.... kendine ii bak.arkadaşım.. üzme kendini :teselli:

aaaa bak bu olmadı işte çiğdemim. ne güzel bırakmıştın içmicektin. şimdi başlamışken bırak şu mereti. bak ben nasıl bıraktım burda ikonlarla idare ediyorum ahaha. şaka bir yana kuşun en azından şu öksürük geçene kadar bıraksan keşke. ikinize de tekrar geçmiş olsun bideneeeem.

bu arada benim kocişin mide sorunu vardır. gaz spazmı geçirdi birkaç defa çok kötü oluyopr Allah korusun kalp krizi gibi (((((

biraz önce aradı yine fena olmuş daha kötüleşirşe işten çıkıp eve gidicem dedi. ben de aniden çıkabilirim haberiniz olsun yalnız bırakmamak için ben de giderim yani tamam mı canlarım

hoşbulduk handemmmmmm
çidoşum gelmiş onun yazıkalrını okuyodum cnm çidoşşşşşşşş cnm çok sevindim iyi olmana hadi gelllll bekliyozzzzz opuyorumnanaktan

evet maşşallahı var çiğdoşumuzun :))))))))) kız her şekil pozitif enerji deposu şekerim...

naber siboşum sen iyi misin opuyorumnanaktan

iyiyiyimmmmmmm yarın doktora gidicem bi muayene olayım bide folik asitim bitiyo onun için doktor bakıyom şimdi,, sen nasılsın cnm yine silik çıkmış çizgi bence sen yumurtladında tutmadın için ve çok su içtin için tam çıkmıyo handem

günaydıın canlarııımmm
çidemm ablammm gelmişşşşşşşşşşşşş!!
hoşgelmişş!!!!!!
seni çoook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
canıım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:1hug:

1.7ekim - ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim. (regli günümün 1.günü)
2.8ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
3.9ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
4.10ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
5.11ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5

amaaan ne biliyim sibelim yaaa. kıl oldum zaten bi çişimi tutamıyorum.

bu arada bu sabahtan beri midem kötü bulanıyor.. bence daha yeniyumurtluyor olabilirim. daha göğüslerim de acımaya başlamadı. sadece sağ göğsüm biraz acıyor. yumurtlayınca hemen acımaya başlar da benim :)))))))

Ablacık bu arada enişteme geçmiş olsuun.
rahatsızlanmış inşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…