TabebekLerin sohbet yeri ;)

tek temennimiiz o zatiiiiiiiiii!!!!!!!
gelmeyecek inşallahta yazaym dedim.
kızlarınkini de bilmiooommmmm. bayaa bi eksik bi tablo yaptım o zaman! kuş gibi bişey oldu.
zamanla doldururuz..

aman bitaraf rapor hazırlıyom bitaraf aklım burda nedir bu sizden çektiğim beeaaaa
yazzz benide 26 ekim beklenen tarih 12 ekim yımırtlamaa

TAŞ BEBELER_____S.A.T. ________Poz. Yakaladığı T._____Beklenmeyen R.T.

Ayça................ /10/2009............... ...............
Hande.............. 01/10/2009............... /10/2009................
Senem ............ 03/10/2009............... 13/10/2009................. 28/10/2009
Sibel................ /09/2009............... ................

oldu mu aceeep???? ayça sibooş günlerinizi doldurun bakeeeeem

ben neden yımırtlayamadım daha yaaaa

off bu da en sevdiğim smiley oldu yaaa

ellerine sağlık senemim çok harika olmuş :))))))))))

ben de bir yımırtlasam puzzle ın parçalarını doldurucam ama offf dur bi sigara tüttüreyim

TAŞ BEBELER____S.A.T. ______Poz. Yakaladığı T._____Beklenen R.T.

Senem ............ 03/10/2009............... 13/10/2009................. 28/10/2009
Sibel................ /09/2009............... 12/10/2009................ 26/10/2009

yumurtllıycaaaaann inşallahh..
peki belirti var mı? akıntı falann,geçen ay gaz sancısı falan olduydu,davul gibi şişmişti karnımız ikimizinde..
gözümden kaçmadı sanma hande var yaaaaaaaaaaa gelir oraya döverim senin nannnn!!!!!!! klava:
anladın dimiiiiiiiiiiiiii

handede akıntı varmı bilmemde benimki hala devam ediyo bidahamı yımırtlıyom nedir

TAŞ BEBELER____S.A.T. ______Poz. Yakaladığı T._____Beklenen R.T.

Sibel................ 28/09/2009............... 12/10/2009................ 26/10/2009

oldu şimciiik..ayça da gelsin söylesiiin! sonramm çiçeğim kendine gelsiiin onu da ekleriz..

canım yok valla o sayfa açık kalmış ben TIFF le konuşuyordum. çiğdemim iyiymiş. bir süre kafasını dinleyecekmiş. bu konulardan uzak kalması iyi olacak bence de. geldiğinde konudan hiç bahsetmezsek daha iyi olacak herhalde...

ellerine sağlık tatlım benim. çok güzel oldu... bende belirti dersen biraz akıntı var. çok gazım var öyle böyle değil. kasık ağrısı kramp falan yok sanki. bilmem dinlemedim ki :)))))))))

senem bence senin regl tarihin 27/10 olmalı 14 gn ekleyince

25 gün sürcek bu ay o da 28ine gelio 27 olursa 24 gün sürmüş olur.yani tam 25 gün olması için 14 ekledikten 1 gün sonra regl oluyor. ay matematik hesabı gibi olduu....
amaaaaan 1 günde ben verem nolcekk laelaelaelaelae

kızzz onu demedim leeeeyyn nerde olduğunu ne bilem ben...sigara için dedimm :jeyyar:
tüttüreyim dedin yaaa..aklına getirme diyeee a.s
dinlensinn çiçeeem benim yaaaaa..onun kendini iyi hissetmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıcaz tabi.. en kısa zamanda toplıycaktır kendini güçlü bi hatun o a.s

bacım işte o gaz oldu mu bilki yımırta geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

huleyn aklımdan çıksa gelir de aklımdan çıkmayan bişi nasıl aklıma gelsin senemim :)))))))))

bu arada benim kuzenimin 3 yaşındaki kızı şöyle der teyzeme "anaaneee ben istemiyorum ki içim istiyor" puaahahaha "senemim ben istemiyorum ki içim istiyor valla" :roflol:

len senem kaçırdınmı şimdik sen yımırtayı hey allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…