TabebekLerin sohbet yeri ;)

LEN COSMOO BU ıKıSı KENDıLEıNı CıDDı CıDDı TAŞ BEBEK SANIYORLAR OĞLUM ...GEL BURDA KALMAYALIM FAZLA DURUMLARI VAHıM BUNLARIN kaydirigubbakcemile

kurayı çekicem şimdii sıraylan yazıcam talihliler noteri çağırdımmmm bekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahahaaa

Giddelim ninikim yazık burdaki arkadaşlarada bunları idare etmeye çalışıyolar delikafadulden
Vah vah tüh tüh delikafadulden

ÇİÇEK VE BEBEK....HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA ELLER YUKARI DONLAR AŞAĞI :enbuyukkk:
AMAN ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM akannehir

Ninik gördünmü kaçakları

HEHEE BUYRUN BAYANLARRRRR zemuszemus

LEN COSMOO BU İKİSİ KENDİLEİNİ CİDDİ CİDDİ TAŞ BEBEK SANIYORLAR OĞLUM ...GEL BURDA KALMAYALIM FAZLA DURUMLARI VAHİM BUNLARIN kaydirigubbakcemile

KIZIMM BEN TAŞ GİBİ BEBEĞİMMM VARMI Bİ DİYCENNNNNNNNN ALLAH ALLAHHHHHHHH YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SEN KENDİNE İNANMIYORSAN BİZ NAPALIMMMMMMMMMMMM delikafadulden delikafadulden SANA UÇARAK GELİRİM NİNİKKK KAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA delikafadulden

Re ikimi yapıyonuz yoksa aşkmı yaşıyonuz nan burda
AMAN ALLAHIM ANLADINNNN kaydirigubbakcemile2

Cosmooooooo :1shok:BEN TIRRRRRRSSSSSSIYORUM OĞLUMMMM benneyaptımki

aynen ööle çiçeeeem yaa.. şimdi sen de bana bu 2. çizgi 1.den bilem koyyuuuu. napaaam ben ya!!! çok kötü ama yani benm koca da dayanmaz herhaldee 2 gün üst üstee :))) adamın pestili çıkmış gelio bi de ben tepesine çıkıoommm hadi diyee :kedi:

heee sibelim dooru dio hande.. benmkine arada ateş basıoo :)))))) yıkıom buz gibi suylann
son sööz ayıp mayıp cuk diye oturdu buraya kuşuumm eferiin!!onlar yaşasın orda ben ortama göre fikirderim artıkın bakarıız durumaa..:çok üzgünüm:

eneee kura çekiliyormuş heyecanlandım şimdi nan... kart kalbim buna nasıl dayansın fırk....

SıZE DOYUM OLMAZ SıZ HARBı TAŞ BEBEKSıZıNıZ BıZ SıZı MEŞGUL ETMEYELıM kaydirigubbakcemile YÜRÜ LEN COSMO

Valla handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ılk kurada Çıkan talıhlıı hahahahaa valla bakınnn gÖzÜmÜ kapadımda Çektımm Şımdı sırada ıkıncıı varr

ya bırı gÖrse delı dıye ıÇerı atar kendı kendılerıne gelın gÜvey oluyıorlar dıyeee yaaa

sıbelll evet sıbell ıkıncıı talıhlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ayÇammmmm ÜÇÜncÜÜ talıhlııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ve son olaraktaaaa senemımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Doktor gorkuyorum akannehir
Tabana kuvvet ninikim yürü kaydirigubbakcemile

Cosmooooooo :1shok:BEN TIRRRRRRSSSSSSIYORUM OĞLUMMMM benneyaptımki

NEDEN KUŞUMMMMM GEL YAMACIMA YAMACIMAAA

SİZE DOYUM OLMAZ SİZ HARBİ TAŞ BEBEKSİZİNİZ BİZ SİZİ MEŞGUL ETMEYELİM kaydirigubbakcemile YÜRÜ LEN COSMO

YAWW COSMOYU ALET ETMEE EMELLERİNEE BEEE AAAAAAAAAAAAA ONU RAHAT BIRAK KIZ SENDEN KAÇMAYA ÇALIŞIYORRRRR delikafadulden

hadeeee beeeeeeeeeee vallaha mııı. ayyy valla düşüp bayılcem bana nooluyorsa. çok şaşırdım.

COSMOCAN NİNOŞ hayatta bırakmam. hayatımda ilk defa bir kurra bana çıktı o da siz gelince çıktı. artık siz nereye ben oraya valla anlamam.

çiçeeem bidenem ellerine sağlık yavrum beniiiiiimmmmmmm

ahahahahah böyle şeylerde hiiiiiiç şansım yoktur zatiii...
sonuca da şaşırmadımm naniknanik eh o zaman ben 4 ay sonra hamiş oluruuumm ocak - şubata kadar kassmiiiimmmm delikafadulden

handeeeeeeeeemmm tebrik ederim ciiciimmmm..kasım da halayları çekioruz herhaldeee opuyorumnanaktan :teytey:

senemim bugun degilde yarın fikirde bacım kaliteli kaliteli olsun. biliyosun 72saatle 48saat arasında yasıyolar içerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…