fikirdeyecez canııım hele benimki bi yaptırsın sunu perhizimiz bitsinde gorun bakalııımm fikirdemeyi siz :))))))))))
efferin kızzz köççük möççük demeyinnn ayçamıı örnekk alınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
benden geçttiiiiii sıra senemle handedeeeeee
ben vazifemi atlattım bu ay şimdiden sonra gerine gerine zevklene zevklene ohhhh
walla perşembe gelicekti doktor bende pazartesi salı gidem diyom yaaa
kız az önce sordum arada kaynadı.."hamiş kalınca medipole geçerim belki diyordun ne karar verdin?" diye sormuştum kuşumm
YAA EVET YAAA BENİM ÖYLE Bİ SORUNUM VAR DEMİİ YAA BEN SANIRIM HALAA UYUYOMM AYAKTAA
YAA BENİM DOKTORUM TUZLADAKİ HASTANEDE anadlolu sağlık ama özel sağlık sigortam gebeliği karşılamıyor mecbur başka bi yerde doğum neyim olcek ama doktorumdan çok memnunumm benn ilk ona bi gidicem konuşcam bakalım yani medipolde doğum allahın izniyle diye kafamdan geçen amaa ordada doktor bulmalıyımmm ooff yaa senin vardı demi doktorun ama kadındı galiba bende kadınlardan haz etmiyom akannehir uuff yaa
he acıbademdeyim kzum ama hiç duymadım orayı internetten bi bakayım adres neymişsenem bacımm sennn acıbamdemiydinn? biruni lab biliyormusun ?
walla kan testine gitmiycem yaa hayırlısı gerek yokk gidince akmı karamı çıkarr
yalnız ben çok rahatım hala insan bi endişelenir demi yok bendee yaaa allah allah normalmii çok kabullenir vaziyetteyimm yaaa
yani diyomki allah korusunda bişey de olursa şayet gelende allahtan gidendee yaaa sanırım bu bu ay girdiğim posikolojiylenn ilgiliii eeeeeeehh olayı yaniiii allahaa tam havale yapmışım herhaldee
kızlar ben çıkıyımm işler bitti boşuyna durmim bacaklarım ağrıyo benim yaaa neyse eve gidemm konuşuruz sonra bebekelrimmm sizi seviyom dikkat edin kendinizeeeeeeeeeee
YAA EVET YAAA BENİM ÖYLE Bİ SORUNUM VAR DEMİİ YAA BEN SANIRIM HALAA UYUYOMM AYAKTAA
YAA BENİM DOKTORUM TUZLADAKİ HASTANEDE anadlolu sağlık ama özel sağlık sigortam gebeliği karşılamıyor mecbur başka bi yerde doğum neyim olcek ama doktorumdan çok memnunumm benn ilk ona bi gidicem konuşcam bakalım yani medipolde doğum allahın izniyle diye kafamdan geçen amaa ordada doktor bulmalıyımmm ooff yaa senin vardı demi doktorun ama kadındı galiba bende kadınlardan haz etmiyom akannehir uuff yaa
tatlım yaxdım yaa az önceeekyanmıştırrr aradaa
ben ilk kendi doktoruma gidicem amaa medipole gitmek sitiyoerum ssk açısından ordan doktor bakıcam bu süreçtee artık maddi açıdann nasıl olcek bilmiyorumm bayağı yazdım ben az önce kuşumm benimmm senin doktorun erkek değildi demi erekek doktor istiyom daha iyi oluyorlar sankii ne bilim konuşuruz onuu şincik çıkıyom ben akşam girebilirsem giricemm
ama pazratesi yada salı gidicem bebekimm hayırlısıylann delikafadulden çok heyecanlıııı bakalım ama doğum medipolde allah nasip ederseeeeee
ayyyy eyi bakın kendinizeeeeee
bak bakalım senemim. kociş orada yaptırıcak dr oraya yonlendirmişti bizi.