TabebekLerin sohbet yeri ;)

kızlar hoca geldi bilginize caktırmadan yazabilirsem yazarım mcks!

belli olmaz ayçammmmm
hadi çidoşşşşş bi yapta eğlenelim iyice kapa karıştır ama kağıtları torpil yapmaaaaa kaydirigubbakcemile3

puahahahaha. türk kahvesi içiyordum ekrana püskürttüm beee senemim. ateşini söndürmek için foşurdatmış meğer benim canım ayy kıyamam sana :roflol:

hahahaaa ayçaaaa sen varya sennnn az değilsinnn yuvarlana yuvarlanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

e bu işler yuvarlana yuvarlana oluyor şekerim en ii sen bilirsin aahahahahahh muck

senemcim eferinn yaa bende yüzdeyüz rahattım desem yalan olur kuşum yaaa değildim yanii elbette aklıma gelmiyormuydu geliyordu amaa ne bilim farkılı bi rahatlık vardı hatta istemiyorum artık diyee düşünmeye başlamıştımm ciddi ciiddi ayy duymasın yaaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız zilliiii tuzlukmu diyon sennnnnnnnn allah iyiliğini versin

ooo ben baştan kaybederim o zaman böyle işlerde hiç şansım yoktur mafoldumben

olsun sen bak anacım bakalım en zayıf halka kim ahahah

waryaa az değilsinizz heeeee ben o piti piti terazi lastik jimnastikkk yapammm
sibelcim sen çıktın kuzummmm

çiğdemmmmm hadi yaaaaaaaaa bırak çene çalmayı görev verdik dimi sana burda

eheheh ööle tebii.. acılarrıııın kadınıyım beeenn :1no2:

bu arada test sonucunu yazıorumm : 2. çizgi 1.den daha koyuuu
ulen fikfik istemiyom ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama

tuzluk yapmayı bilmiyomkinee yapsamm dur kocişe akşam derim o becerir böle şeyleri ben yaparımmm hehehehehee her gün yaparım artıkkk ancvak akşama diyebilirmmm

ya ne tuzluğu tuz falan istemiyoz yaz 4 tane küçük kağıda isimlerimizi kapat karıştır avcunda at masaya seç birini alla alaaaaaa

Çiçek ve beeek :1ninca:
Baskın basanındır :1ninca:
basıldınız uleynnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile

ayy kız bende bu ayy bi isteksiz yaptyımkii sormaaaaa yaaaaaaa inşallah yaa tutsun artık banada işkenceye dönüşmeye başlamıştı aslında ne kadan yanlış yapıyoruzz yaaaa bu şekildee kocişlere de yazık işteeee ahh ahhh

senem ne acısı yaaa ay kaçırmışım ben o konuyu

senemin kuku bu kadar fikfik e dayanamadı da siboşum.. alev aldı ama senemim buz gibi sularla foşur foşur yıkarayarak sorunu halletti :))))))))))

dün yaptın canım. bugün acı çekerim diyorsan yarın yapacaksın o zaman. spermler 72 saat yaşıyor içimizde. spermler ölmedi kukumuzda yaşıyor dicem sana ayıp olcek ama idare edin artık ne diyim :))))))))))))

bak bak nası dalga geçiyo bizle ayıp ayıppppppp:umursamaz:
kız valla üşenmeden söyledimmm hahahahaaa

ya ne tuzluğu tuz falan istemiyoz yaz 4 tane küçük kağıda isimlerimizi kapat karıştır avcunda at masaya seç birini alla alaaaaaa
heee tamammmmm bebekim şimdi yapıyommmmmmmmmmmmm

Çiçek ve beeek :1ninca:
Baskın basanındır :1ninca:
basıldınız uleynnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile

kız bebekim gel bakemm yaa burası huzur dolu kuşummmm gelll nnirvanaya ulaşşş sendeeeeeeeeeeee lülülülülülü

ÇıÇEK VE BEBEK....HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA ELLER YUKARI DONLAR AŞAĞI :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…