Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uuuuuuuuuulllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeyyyn yakarım len o hocayı!! göz koymuşş sana resmen!!! zibidi akannehir kızlaaar dövelim şuu adamııı bir oluup!! :jeyyar:
ehehe arada ben de bakıyorum o topice güzel bi topic ama dediğin gibi kalabalık...
çiğdemim düne kadar diyodum zatiiiii eeeeeeeehhh diye dün gece bi taktım kafaya ama şimdi iyiyimm..
ullleen titizlikten mi yıkadık onuuu! p.tesi sööledim yaaa canımın acısından yıkadım onu beenn soğuk soğuk su iyi geldii kaydirigubbakcemile3
dün hiç sıkıntı olmadı giyinmek için bile kalkamadım yerimden vallaaaaaaaaaaaaaa :roflol:
hahahaaa ayçaaaa sen varya sennnn az değilsinnn yuvarlana yuvarlanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
belli olmaz ayçammmmm
hadi çidoşşşşş bi yapta eğlenelim iyice kapa karıştır ama kağıtları torpil yapmaaaaa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız zilliiii tuzlukmu diyon sennnnnnnnn allah iyiliğini versin
puahahahaha. türk kahvesi içiyordum ekrana püskürttüm beee senemim. ateşini söndürmek için foşurdatmış meğer benim canım ayy kıyamam sana :roflol:
e bu işler yuvarlana yuvarlana oluyor şekerim en ii sen bilirsin aahahahahahh muck
waryaa az değilsinizz heeeee ben o piti piti terazi lastik jimnastikkk yapammm
sibelcim sen çıktın kuzummmm
eheheh ööle tebii.. acılarrıııın kadınıyım beeenn :1no2:
bu arada test sonucunu yazıorumm : 2. çizgi 1.den daha koyuuu
ulen fikfik istemiyom ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama
senem ne acısı yaaa ay kaçırmışım ben o konuyu
eheheh ööle tebii.. acılarrıııın kadınıyım beeenn :1no2:
bu arada test sonucunu yazıorumm : 2. çizgi 1.den daha koyuuu
ulen fikfik istemiyom ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama
Çiçek ve beeek :1ninca:
Baskın basanındır :1ninca:
basıldınız uleynnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile
kız valla üşenmeden söyledimmm hahahahaaabak bak nası dalga geçiyo bizle ayıp ayıppppppp:umursamaz:
heee tamammmmm bebekim şimdi yapıyommmmmmmmmmmmmya ne tuzluğu tuz falan istemiyoz yaz 4 tane küçük kağıda isimlerimizi kapat karıştır avcunda at masaya seç birini alla alaaaaaa
Çiçek ve beeek :1ninca:
Baskın basanındır :1ninca:
basıldınız uleynnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile