TabebekLerin sohbet yeri ;)

anamm kimler gelmiş!!
kacırdım derste oldugum icin pühh ya:)
hosgeldinizz!

ayyy ben valla heyecanlandım şimdi :))))))))))) içim bir hoş oldu :) durun ben yazcam bunu rütbeme

1. FıKFıK talihlisi yazcem ahahaha

ayhhhhh handeeeee tebrikelrrrrrrr bu ayın talihlisi sensin kızzzzzzzzzzzz
teşekkür ederiz çiçemmmmm

üleen cıka cıka 3.mü oldum sans yokki :))))))))))))

ablacık tebrikler bu ayın talihlisi oldugun icin a.s.

ay bacım aynı kaderi paylasıok gordunmu!
bende kasmıcaamm höhh!

ştttt bide bu kura işi tutarsa varyaaa bi bakıyoz hande hamiş bu ay sonra çiçemm hepimizi hamiş bırakana kadar bizden kurtulamaz
evet senemcim sen hiççç yorma bacım kendini rahat ollllll kocişede yat uyu anam kura bize çıkmadı dersin

Yaww niyee umut gitsinki belkim peşpele olucakk aaaaaaaaaaaa durun kızlar bu bi eğlenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ahahahahahahaaaaaa ööle diyim hakkaten... bu ayın talihlisi biz değilizz kocamm uyyu kuşum diiiiim onA :roflol:

ay olsada bizim sonra olsada olurr! yeterki olsunnn olacagını bileelimmm dimii!

hakkaten ama heee böyle umutsuzluğa kapılcaksanız yapmayalım bida eğleniyoz ayol biz bizeee

ayyy asıl bende şans yoktur ama çiçeemin içindeki mercimekcik saolsun beni seçti. ben de ona bir kardeş yapmazsam bana da hande demesinler naaaaan :)))))))

bu akşam bincem benimkinin tepesine bakalım işe yarıcak mı :) bu ayın sonunda belli olur o iş kızlar kasıma kalmaz :)

kız demesin kocişeee yazık diycek hatun kafayı yediii sonunda bebek bebek diye diyeeee

çiçççeeeeem sen nezaman gidicen doktora?
medipole giderim hamiş olunca diyordun karar verdin miii?

YANİİİİİİİİİİİİİİİİ İŞTEE BUUUUU HERKESSSS AYNI PERFORMANIS GÖSTERSİNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR FİKİRDEMEYENE BEBEK YOKKKKKKKKKKKKKKKKK delikafadulden

fikirdeyecez canııım hele benimki bi yaptırsın sunu perhizimiz bitsinde gorun bakalııımm fikirdemeyi siz :))))))))))

çiçççeeeeem sen nezaman gidicen doktora?
medipole giderim hamiş olunca diyordun karar verdin miii?

YAA EVET YAAA BENİM ÖYLE Bİ SORUNUM VAR DEMİİ YAA BEN SANIRIM HALAA UYUYOMM AYAKTAA
YAA BENİM DOKTORUM TUZLADAKİ HASTANEDE anadlolu sağlık ama özel sağlık sigortam gebeliği karşılamıyor mecbur başka bi yerde doğum neyim olcek ama doktorumdan çok memnunumm benn ilk ona bi gidicem konuşcam bakalım yani medipolde doğum allahın izniyle diye kafamdan geçen amaa ordada doktor bulmalıyımmm ooff yaa senin vardı demi doktorun ama kadındı galiba bende kadınlardan haz etmiyom akannehir uuff yaa

senem bacımm sennn acıbamdemiydinn? biruni lab biliyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…