ay bacım aynı kaderi paylasıok gordunmu!ahahahahah böyle şeylerde hiiiiiiç şansım yoktur zatiii...
sonuca da şaşırmadımm naniknanik eh o zaman ben 4 ay sonra hamiş oluruuumm ocak - şubata kadar kassmiiiimmmm delikafadulden
handeeeeeeeeemmm tebrik ederim ciiciimmmm..kasım da halayları çekioruz herhaldeee opuyorumnanaktan :teytey:
senemim bugun degilde yarın fikirde bacım kaliteli kaliteli olsun. biliyosun 72saatle 48saat arasında yasıyolar içerde..
ştttt bide bu kura işi tutarsa varyaaa bi bakıyoz hande hamiş bu ay sonra çiçemm hepimizi hamiş bırakana kadar bizden kurtulamaz
evet senemcim sen hiççç yorma bacım kendini rahat ollllll kocişede yat uyu anam kura bize çıkmadı dersin
ştttt bide bu kura işi tutarsa varyaaa bi bakıyoz hande hamiş bu ay sonra çiçemm hepimizi hamiş bırakana kadar bizden kurtulamaz
evet senemcim sen hiççç yorma bacım kendini rahat ollllll kocişede yat uyu anam kura bize çıkmadı dersin
ayyy asıl bende şans yoktur ama çiçeemin içindeki mercimekcik saolsun beni seçti. ben de ona bir kardeş yapmazsam bana da hande demesinler naaaaan :)))))))
bu akşam bincem benimkinin tepesine bakalım işe yarıcak mı :) bu ayın sonunda belli olur o iş kızlar kasıma kalmaz :)
kız demesin kocişeee yazık diycek hatun kafayı yediii sonunda bebek bebek diye diyeeee
çiçççeeeeem sen nezaman gidicen doktora?
medipole giderim hamiş olunca diyordun karar verdin miii?