evet siboşum bence de bu saatlerde yapmıştı yine yapsın.
bu arada siboşum senin testin kaldı mı elinde?
ah canımm benimm kıyamam sana beeenn!!!!!
desene bacaklar agrıyınca yımırtlama oluyoor.
gecen ay bende cok cektim bacak agrısı ve kasıgımda agrıı!
ruyamda seniiii iyi gördüm ya o kadar tatlıydıın kiiiiiiiiiiiiiiiii..
senle komsuyduukkk evlerimiz karsı karsıyaydıııı :))
geziyoduk tozuyoduk falann :))
bazen banada öyle oluyorr kalabalıkkk bunalıyommm delikafaduldenVermiş linki ablacııık :)
ya orası cok kalabalık ya bişi yazıyorum kendimi kaale alınmıyormus gibi ve yabancı hissediyorum yaa :)
anaaaam döktürmüşsünnn kuşum beniiimmmmm opuyorumnanaktan ya ben stres yapmıodum da dün yumurtlama günümdü ya taktım biraz.nasıl yatayım bacağımı dikeyim mi falan sonra aklıma sen geldin çiğdemim..saldım çayıraaaaa kaydirigubbakcemile ama gece çok uyandım :sinifsinif: yumurtlamam bağıra bağıra belli etti kendini..bacaklarım sızladı çok gazım vardı hep.
merak etme fikirdedim dün hayırlısıyla beklemek kalıyor artık! ama 36.2 olduğu gün gerçekten yumurtlıycakmışım ondan düşmüş ateşim...salak ben hiiiç oralı olmadım daha çok var fındığa diyeee...
sen de iyi bakıosun kendineee eferin sanaaaa alkisalkisalkis ye bol bol kuruyemiş meyve falan.. iyi bak bebişimizee..
ben inanıyorum sen de bize uğurlu geliceksin!!arkandan gelicez hayırlısıyla.. iyi ki tanıdık seni yawriiiiii delikafadulden
oo inşallahhh birilerine vermen nasip olur şekerim hepsini kullanmazsınnnOHOOOOOOO DAHA BİR SÜRÜ TESTİM VAR BENİM Bİ SENE YETER BANA ÇOK TUTUMLU KARIYIM VESSELAM kaydirigubbakcemile3
ben bi pazar fikfikledim bi de dün işte salı.. ama pazar gününü hiç ciddiye almadım daha erken diye çğdeme de söyledim.. 1-2 dk sonra hemen kalktım sana da söylemiştim ya foşur foşur yıkadım şeyimiiii akannehir
yapcam şimciiikkk..gidiom.......
hımmm.. o zaman dediğin gibi olabilir ama sen yine de dikkat et istersen bu 2 gün de diğer testi kullan. kaçırmamak içinnnnn:1hug:
OHOOOOOOO DAHA BİR SÜRÜ TESTİM VAR BENİM Bİ SENE YETER BANA ÇOK TUTUMLU KARIYIM VESSELAM kaydirigubbakcemile3
yok kuzum kızmaz hoca bana beni seviyooo :))
bana cok renkli birisisin dediii az önce :kedi:
utandım.:kedi:
ablammm benimmm!! mucukss nasılda korurmus kardisinii:))
yok ben pek sevmem gezmeyii evcilimdir ben :kedi:
kocişte öyle hafta sonları evde yuvarlanmak hobimizdir :lepi:
benim kardeşim olduğun burdan belli işte. malak gibi yatan türüz biz ahahahahah
yok kuzum kızmaz hoca bana beni seviyooo :))
bana cok renkli birisisin dediii az önce :kedi:
utandım.:kedi:
ablammm benimmm!! mucukss nasılda korurmus kardisinii:))
bazen banada öyle oluyorr kalabalıkkk bunalıyommm delikafadulden
inşallah kuşumm sen merak etme ben daha neler dökerimm sen rahat ol tatlım yaa valla rahat ol biliyorum zor gibi geliyor ama eeeeeeehhhhhhhhhhhhhh deee biiiiii kaydirigubbakcemile
oo inşallahhh birilerine vermen nasip olur şekerim hepsini kullanmazsınnn
ahahah foşur foşur yıkadın demek çok titizsin senemim :))))))))) ben iş bitince fosur fosur uyuyom anca ahahahahhaha
önce bir normal testle bakarım. çizgi koyulaştıysa bir de digitalle bakarım senemim. haberdar etcem sizi. sen git yap bakalım ne var ne yok :)
çidoşşşş kız şimdi sen bizim uğurumuzsunya, şimdi dört tane küçük kağıt yap isimlerimizi yaz kapatıp karıştırıp birini çek bakalım bu ayın şanslısı kim olcek mahiyetinde belki tutarrrr
bayaannnnnnnnnnnnnnnnn hocam ablacııık
irkek olsaa kocişş yolar beniii!!
senin kociş kıskanç sanırım ayçammmm
çidoşşşş kız şimdi sen bizim uğurumuzsunya, şimdi dört tane küçük kağıt yap isimlerimizi yaz kapatıp karıştırıp birini çek bakalım bu ayın şanslısı kim olcek mahiyetinde belki tutarrrr