TabebekLerin sohbet yeri ;)

canım ayçam sen çok göze batma derste kuzum. sora hocan kızarsa sana onu dövmek zorunda bırakma beniiiiiiiiiiii klava:

yok kuzum kızmaz hoca bana beni seviyooo :))
bana cok renkli birisisin dediii az önce :kedi:
utandım.:kedi:
ablammm benimmm!! mucukss nasılda korurmus kardisinii:))

hem bacak ağrısı hem de fenaaa halde gazzz......
benim reglden önce de bacaklarım çok sızlar..herkesin belirtisi farklı işte.
rüya süpermiş kıızzzz :))gezentii bizz: kaydirigubbakcemile3 ben çok sverim gezmeyi de seni bilmemm :1hug:
durun bi test yapam

Vermiş linki ablacııık :)
ya orası cok kalabalık ya bişi yazıyorum kendimi kaale alınmıyormus gibi ve yabancı hissediyorum yaa :)
bazen banada öyle oluyorr kalabalıkkk bunalıyommm delikafadulden

inşallah kuşumm sen merak etme ben daha neler dökerimm sen rahat ol tatlım yaa valla rahat ol biliyorum zor gibi geliyor ama eeeeeeehhhhhhhhhhhhhh deee biiiiii kaydirigubbakcemile

OHOOOOOOO DAHA BİR SÜRÜ TESTİM VAR BENİM Bİ SENE YETER BANA ÇOK TUTUMLU KARIYIM VESSELAM kaydirigubbakcemile3
oo inşallahhh birilerine vermen nasip olur şekerim hepsini kullanmazsınnn

yok ben pek sevmem gezmeyii evcilimdir ben :kedi:
kocişte öyle hafta sonları evde yuvarlanmak hobimizdir :lepi:

ahahah foşur foşur yıkadın demek çok titizsin senemim :))))))))) ben iş bitince fosur fosur uyuyom anca ahahahahhaha

önce bir normal testle bakarım. çizgi koyulaştıysa bir de digitalle bakarım senemim. haberdar etcem sizi. sen git yap bakalım ne var ne yok :)

OHOOOOOOO DAHA BİR SÜRÜ TESTİM VAR BENİM Bİ SENE YETER BANA ÇOK TUTUMLU KARIYIM VESSELAM kaydirigubbakcemile3

vay beee hakkaten çok tutumlu karıymışsın siboşum yaaa. ama zavallı yavrucekleri bol keseden saçtığın günleri unutmadık haaa :roflol:

renkli mi aaaaaaaa. kaç yaşında bu hoca bakem. ters bişi derse oyarız merak etme kuzum :mymeka:

bayaannnnnnnnnnnnnnnnn hocam ablacııık
irkek olsaa kocişş yolar beniii!!

hahahaaa ayçaaaa sen varya sennnn az değilsinnn yuvarlana yuvarlanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çidoşşşş kız şimdi sen bizim uğurumuzsunya, şimdi dört tane küçük kağıt yap isimlerimizi yaz kapatıp karıştırıp birini çek bakalım bu ayın şanslısı kim olcek mahiyetinde belki tutarrrr

uuuuuuuuuulllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeyyyn yakarım len o hocayı!! göz koymuşş sana resmen!!! zibidi akannehir kızlaaar dövelim şuu adamııı bir oluup!! :jeyyar:

ehehe arada ben de bakıyorum o topice güzel bi topic ama dediğin gibi kalabalık...
çiğdemim düne kadar diyodum zatiiiii eeeeeeeehhh diye dün gece bi taktım kafaya ama şimdi iyiyimm..

ullleen titizlikten mi yıkadık onuuu! p.tesi sööledim yaaa canımın acısından yıkadım onu beenn soğuk soğuk su iyi geldii kaydirigubbakcemile3

dün hiç sıkıntı olmadı giyinmek için bile kalkamadım yerimden vallaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

evett yapsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nolarr!
ben ckmam kesindee :))

belli olmaz ayçammmmm
hadi çidoşşşşş bi yapta eğlenelim iyice kapa karıştır ama kağıtları torpil yapmaaaaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız zilliiii tuzlukmu diyon sennnnnnnnn allah iyiliğini versin

uleeeen bende hocayı dövmeeee kalkıorum burda.... kadınmışş peehhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…