evet kuşum yaaa arada kaynıyor bazen ama gırgır şamata fena değil. burada hiçbiriniz olmayınca ben de oraya kaçıcam arada :)))))))))))
senemim hoşgeldin kuşuuuuum
neyse halletmişsin sen işi fikirdemişsin :)))))))))))))))
dövvcemm şimdi handeyi hala öteki tarafta fikirdiyoklava:
senemim bugünkü testini yapta bakalım onda çizgiler ne durumda
ohhh bee gördünüzzz beniii sonunda!! :hulya:
fikirdedim bacıımm.hayırlısıyla beklicez artık. ya hani ateş 36.2 olduydu yaa meğer boşuna düşmemiş ateşim leenn..2 aydır ateşim çıkınca pozitif oldu testim..neyse dün yaptık bakalım bugün nasıl çıkıcak test..2. si 1.den koyu çıkarsa yandıık.hiç fikirdeyesim yok ölüyorum yorgunluktan!
bu ay çok fikirdeğim her yere yeterim üzülmeyin kıssslar ahahahahah
neyse canım sevindim yakaladığına. kaçabilirdi de. o yüzden erken başlayın testlere diyorlar. benim bugün değil yarın falan olacak herhalde bakalım göreceğiz canım.
dün fikirdediğine göre yarın fikirdesen de olur canikom kendini kasma :)
dimi diiimiii olurr dimiiiiiii :dilcikar: iyi ki erken başlamışııızzz kaçıp gittiydi yoksam güzelim günlerr
handem sen de bugün pozitifi yakalarsın kesin! sen de o gülen yüz testi kaldı mı kuşum bazen bizimkilerde 2. çizgi çok net olmayınca onda gülen yüz çıkıodu ya.. ondan sorduummmmmmmmmmm
yap bakalım testini senem dünde bu saattlerde yapmıştın bakalım bitmişmi bitmemişmi
olur tabi kuzum olur. bir gün arayla iyidir. sen şimdi dünden önce hangi gün fiklemiştin kuzum...
yapcam şimciiikkk..gidiom.......yap bakalım testini senem dünde bu saattlerde yapmıştın bakalım bitmişmi bitmemişmi
kaldı canım 2 tane mi 3 tane mi var hala. ama şöyle bişi var benim dünkü yani 13. gün olan test geçen ayın 12. günüyle aynı koyulukta. yani çok silik değil ama koyu da değil kesinlikle. herhalde bu ay bir gün geriden takip etcem. yarın falan yumurtlarım bence