TabebekLerin sohbet yeri ;)

kısss sen ne güzel fikirderdin yaaa. biz mi nazar değdirdik acep (((( aman canım ihmal etmeyin fikirdemeleri bak :)

kız delii adama niye öyle diyoon caktırmadan şeey etseneee akıllı gerilir tabiiim!!

evet nazlanma genlerinde var bu erkeklerin!
valla benim ki zavallımm! hiiç itiraz etmiyor zaten olay kendiliginden gelişiyor. severek ve isteyerek iki tarafda gün aşırı fikirdiyoruzz
evet sibelim bak hande ablacık dogru söylüooo iki naz cilve yapsanaa!!erkekleri biliyoosun hemenciikkk :asigim:

ayol benim fikirdemelerde sorun yok hala iyiyim ama kociş test yaptımı söyleyince yada o farkedince geriliyo yani yapsak bile ben onu anlayabiliyorum kendini bi amaç uğruna kullanılmış hissediyo heralde kaydirigubbakcemile3 bende öleyim aslında test yapmadım günler yada günüm olmadığı zamanlar daha rahatım bi formul bulmam gerek bnim bu duruma

o zaman söylemicen siboşum. bak ben bu ay çizgileri söylemiyeceğim sana ben bilicem sadece dedim. razı oldu. nasıl olsa sen kaçırmak istemezsin sana bırakıyorum dedi. yapıyoruz işte düzenli olarak. eşim acaba bugün mü diye geçiriyordur içinden ama sööleemmmmmmeeeeeem :)))))))))))))

siboşum nooldu sesin çıkmıyor kuzum benim :1hug:

bu arada bir topic de daha takılıyoruz bak şimdi oraya geçcem takip et beni tamam mı kuzum :)

evettt takip et bak ben takipdeyimmm peşine donuyorum surekliii :))
aayy yoksa insan bir basına kalıveriyoor ayoolll :)

senemiminde gelmesine az kaldıııııı klava:

GelmıŞ kuŞuum hosgelmıŞŞ
hande ablacık dıĞer bı topıc var oradadır.

Bu nasıl bır yazı Şeklıdır.
Caps lock acık kalmıŞ buyuk buyuk yazacagına bÖyle kucuklu bÜÜyÜklÜ yapıyoomuŞ vay be bılmıyordumm

Vermiş linki ablacııık :)
ya orası cok kalabalık ya bişi yazıyorum kendimi kaale alınmıyormus gibi ve yabancı hissediyorum yaa :)

ben bazılarının yazılarını goruyordum diyordum ki, bunlar nasıl böyle buyuklu kucuklu yazıyor meger caps lock acık kalınca buyuklu oluyormuş dene bakkk..

evet kuşum yaaa arada kaynıyor bazen ama gırgır şamata fena değil. burada hiçbiriniz olmayınca ben de oraya kaçıcam arada :)))))))))))

anaaaam döktürmüşsünnn kuşum beniiimmmmm opuyorumnanaktan ya ben stres yapmıodum da dün yumurtlama günümdü ya taktım biraz.nasıl yatayım bacağımı dikeyim mi falan sonra aklıma sen geldin çiğdemim..saldım çayıraaaaa kaydirigubbakcemile ama gece çok uyandım :sinifsinif: yumurtlamam bağıra bağıra belli etti kendini..bacaklarım sızladı çok gazım vardı hep.

merak etme fikirdedim dün hayırlısıyla beklemek kalıyor artık! ama 36.2 olduğu gün gerçekten yumurtlıycakmışım ondan düşmüş ateşim...salak ben hiiiç oralı olmadım daha çok var fındığa diyeee...
sen de iyi bakıosun kendineee eferin sanaaaa alkisalkisalkis ye bol bol kuruyemiş meyve falan.. iyi bak bebişimizee..
ben inanıyorum sen de bize uğurlu geliceksin!!arkandan gelicez hayırlısıyla.. iyi ki tanıdık seni yawriiiiii delikafadulden

yaptıım ohh mis gibiiimm :))
olabilir belkide bilinç altında kaldı ondan girdi rüyama kötü kedi şerafettin senemmm! :))

benii nası gördün kız rüyanda? kötü değildirr innşşşşşallah!!!

handeeeee nerdesinnnnnnn
vallaaa kaçmış herkes sibeliimm...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldin nirdesinizzz yaaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…