TabebekLerin sohbet yeri ;)

hoşbudukkkkk hande teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inallah kardeş gelicekkk bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım inşallahhhhhhh

sorma şekerim miskinliğimde üstümdeee yaa uyku hali sözkonusuuu kaydirigubbakcemile3 yeni yenii odaa

birtanem yaaa oturup nasıl da yazmış. Allah senden razı olsun canım...

biliyor musun, geldiğin ilk gün bir enerji ve neşe getirmiştin zaten topic imize. hatta senemimle konuşurken tanımak isterdim çiğdemi bence harika bir insan demiştim, o da bana katılmıştı. sen bambaşka bir yerdesin benim kalbimde, eminim tüm arkadaşlarım için de öylesindir. haberini aldığımda en az kendim kalmışım kadar çok sevindim, çok garip bir his bu. şimdi bizden biri hamile kalınca anlayacaksın ne demek istediğimi. sanki göbeğimiz bir kesilmiş de doğduğumuz günden beri berabermişiz o kadar yakınmışız gibi candan sevindim :))))

bir de birşey söyleyeceğim bunu dün fark ettim. ben bu ay dua ettim belki okumuşsundur. Meryem Suresi ni okudum ve isteyen herkese dedim, sonra bildiklerimin teker teker isimlerini saydım. tam kalkıyorum amanın seni saymadığımı fark ettim, bir fena oldum. hemen baştan sana özel bir yakarış. sonra da 1 hafta olmadı haberini aldım... inancım tamdır Allah a çok şükür. duların gücüne ve etkisine inanıyorum. Rabbim yüzünü güldürdü ve sayende bizimkini de... devamı gelecek kardeşim biliyorum. dualarımız seninle ve yeğenimizle, siz de bizi unutmayacaksınız biliyorum.

rabbim tez zamanda bizlere de nasip eder inşallah.

canım benim seni çok seviyorum :asigim:

canım benimm yaa gözlerimii doldurdunnn yaaaaaaaaaaaa seni çok seviyorum handecimmm :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s.
bu güzellik senin yüreğinden geliyor minik kuşum benimmmm allahım yüreğine göreeee vericek tatlımmm biraz sabırlı olmamız gerekiyor iştee

allahımmm inşallahh herşeyin hayırlısını versin kuşummm herşeyinnnn canım benimm

inşallah yakın zamanda da buluşuruzzz yüzyüzeeeee kaynaşırız şekerlerrr cidden yakından çok tanımak isterim kuzum benimmmmmmm

benimde dualarım hep sizinlee canım benimm allah sizden razı olsunn gerçekten sizlerin duasıylaaaa bebem yaaa ciddi diyorum bak insanın kendine ettiği duadan daha hayırlıymış yaa edilen duaa bende size hep ediyorum edicemde kuşummmmmm

canım benim inan ben de senin yazdıklarını okudukça gözlerim doluyor ama çok şükür ki mutluluktan :)))))))))))))))) :1hug:

biliyorum duların bizimle, kalbin bizimle çünkü hep karşılıklı bizim de kalbimiz ve dularımız seninle ve minik meleğinle. Allah kalbine göre verdi çok şükür. görüşeceğiz Allah ın izniyle. ben sana ne dedim göbekleri tokuşturacağız. bekle ben de peşinden geleceğim Allah ın izniyle. tabi tüm taşbebe ahalisi de :)))))))))))))))))))

bu arada ben sigarayı pazar günü bıraktım kuzum. haklısın çok zor ama en azından senin harika bir nedenin var. inşallah benim de o nedenim olucak çok yakında. tatlım benim annelerin güzeli iyiki varsın iyi ki tanımışım seni bidenemmmmm beniiiiim
:asigim::1hug:

canlarıım kaçırdım sizleri sanırım canım cıktı bi dünya bişi yaptım daha yeni oturdum vallahiii :))
ütü yaptıımm
mercimek koftesiyaptımm börek yaappptımmm :))gelin beraber yiyelim canlarıımm!!
simdihemen okuyam yazılarınızı .:)

hamarat kuzum benim ellerine sağlık. mercimek köftesi diyip duruyorum dünden beri yaaa benim için de yeee aşkuuuum.

ben de çiş tutuyorum hala. daha 3 saat 10 dk oldu. dayanamıcam ama yapsam artık yaaa

:kedi: :kedi: :kedi:
yavru kuşum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geliceksinizz peşimdennn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :1hug:

inşallah çiçeğim inşallaaaah. bu arada sen biraz dinlensen iyi olcak hadi kapa artık bilgisayarını bakıyım aaaaa

oooh oohhhhhhhhh süpersin gelirim vallaaaa mercimek köftesine bayılırımmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

hamarat kuzum benim ellerine sağlık. mercimek köftesi diyip duruyorum dünden beri yaaa benim için de yeee aşkuuuum.

ben de çiş tutuyorum hala. daha 3 saat 10 dk oldu. dayanamıcam ama yapsam artık yaaa

yaa yeter be kuzum 3 saattt yaa ben 2 saat dayanbiliyordum ancaaa daha falza işkence etme kendineee

evet yaa başım dönüyor hafifteenn midem de arada bulanıyor çok değildee

tiff bana dediki sen kitaplardaki hamişlerden olucaksınn herhaldee hahahaa derler yaa mide bulanır baş döner falannnnn

yerim sizi benn gidicem şimdi zatiiii bebeklerimm öpüyorum hepiniziiiiii yarın görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aman kitap mitap hamile oldun yaa biz ona bakalım canım. bulantı, ağrı ne olursa olsun kucağına aldığın anda unutcan hepsini nasıl olsa :)))))))))))))))))))))

kızlar ben herhalde bu ay 14. günde yumurtlayamayacağım. geçen ay 13. günde çizgi nerdeyse aybnı koyuluğa gelmişti bu ay henüz koyulaşmadı ve ben 13. gündeyim. hadi hayırlısı bakalım :)

BebekElover Ovulasyon Çizelgesi :)

8. gün 8 Ekim - silik çizgi *
9. gün 9 Ekim - silik çizgi
10. gün 10 Ekim - silik çizgi*
11. gün 11 Ekim - silik çizgi
12. gün 12 Ekim - silik çizgi + birden gelen yoğun şeffaf akıntı *
13.gün 13 Ekim- çizgi biraz belirginleşti ama geçen ayın 13.gününden daha açık renk

ay canlarım yazamadım size kayınvalidemler geldi kociş bana söylemedi geleceklerini şok oldum resmen! allahtan yapmıstım bisiler verdim öylece..
kırgındım ya ben kayınvalideye gitmiyordum konustuk hallettik hatalıyım deyip hatasını kabul etti simdi tek tek cvp yazıcam yazılarınıza aşkitolarım!!

ay canım benim yaa taze annişimmm tatllıııı annişimmmmm nasılda yazmışsın üşenmeyippp. hande ablamında dedigi gibi seni sanki uzun zamandan beri tanıyor gibiyim o kadar sıcaksın ki anlatamam..
önceleri hep uzaktan okurdum katılmazdım böyle sohbetlere falan, o zamanlar seni hep gorurdum ayy derdim ne kadar sıcak kanlı birisii böylee keşke tanısabilsem :))
diyordum kiii birde baktııım bizim topictesinnn bizlere pozitif enerjileri dagıtıyorrsuunnnn..
inan valla kendim hamiş olmuş kadar sevindimm! inşallah bizde seni teyze yapıcaz çideem ablacıım.
hani bugun özel mesaj attın dedin ya bana, sen ufaksın seni kırmalarını istemem diye...
sizin gibi ablalarım,dostlarım oldugu surece benim sırtım yere gelmez.!!!!
hamiş olmasamda olurr be! sizi tanıdım ya yeter bu bana..
Sizii çok seviyoooreeeeeeeeeeeeeeeeeee...!
iyiki varsınız... !!
sen bol bol bize dua et emiii annişimmmmm :)))

ayy canııımmm valla benim haberiim yok öyle dedigindenn!!
ben sanada yaparrıımm kıyamamm ben sanaaaaaaaaa!!

:kedi: :kedi: :kedi:
yavru kuşum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geliceksinizz peşimdennn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :1hug:

İnşallahhh annişimmm inşallahh!!!!!!!! sen bizi böyle rahatlattıgın sürece olucak eminiimm!!

inşallah çiçeğim inşallaaaah. bu arada sen biraz dinlensen iyi olcak hadi kapa artık bilgisayarını bakıyım aaaaa

bencede ne işin var pc basında bakıyım ? klava:

oooh oohhhhhhhhh süpersin gelirim vallaaaa mercimek köftesine bayılırımmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

yaa yeter be kuzum 3 saattt yaa ben 2 saat dayanbiliyordum ancaaa daha falza işkence etme kendineee

ayy canııımmmm dur simdi sen bayılma hamilessinnnnn. bileydim demezdim ya. ama ben sanada yaparıım yegeniim beslensin güzel güzell ohh missss opuyorumnanaktan

dikkat et kendine bolbol dinleeennnn netlerde gezinmee abla falan dinlemem heh klava:
:teselli: opuyorumnanaktan gorusuruz sabahhh canıımcıımm!! opuyorumnanaktan
kızlar ben herhalde bu ay 14. günde yumurtlayamayacağım. geçen ay 13. günde çizgi nerdeyse aybnı koyuluğa gelmişti bu ay henüz koyulaşmadı ve ben 13. gündeyim. hadi hayırlısı bakalım :)
ablacım bizim bünyeler şaştı hrhalde baksana. sen devam et testlere cıkar. digitalden de yapıyormusun ? e ben napimmm taa ayın kacında yımırtladımm delikafadulden bakalım bu ay napıcess hala geliyor lekeler benden deli olcamm banyo yapmıstım gitti yarın tekrar yaparım ztn cuma start verecemm turkbayragi
hiiiiçç takmıyorum kafama valla olursa ıolur olmazsa olmaz napiyim yaniiiiiiiiiiiiii hayat güzeeeeeeelllllllllllll , e bende güzelimm ?? daha nolsuuun kaydirigubbakcemile3 Şeniz

ay ben yerim seninn tablonu ya maşallah sanaaaaaaaaaaaaaaaaa da tablonada kuşuum benimmm!!!!!!!!!!
zemuszemus

günaydın benim taşbebeleriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm opuyorumnanaktan

hepiniz iyisinizdir inşallah :)))))))))))

~~~~Ateş Tablom~~~~~

:Saruboceq:​

1.7ekim - ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim. (regli günümün 1.günü)
2.8ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
3.9ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
4.10ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
5.11ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…