canım benim hoşgeldiniiiiiiiz opuyorumnanaktan :asigim:
nasılsın tatlım yiğenimiz nasıl :))))))))
canım benim bilemezsin tabi yerde misin gökte misin Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallaaaaah
biz de sizi çoook seviyoruz :CüvCüv: uğurumuzsunuz sizzzz. peşinizden gelicez inşallah hayırlısıyla :)
walla taş bebelim okuudum baştan sonr ayokkenki yazdıkalrınızz herşyin hakkımızda hayırlısısıı handem ateşini ölçççç bak çok faydalı bak benim hamişlik belirtilerim yoktu regli belirtilerim vardı tek farklı olan kabız olmamdı yanii yoksa regli olcam snaıyordum ateşim yüksek devam edincee ben şüphelendim o zaman acaba dedim işte bi gün iki gün hala yüksek olunca yani kuşumm
adaçayı söktürücüdür resliyi aksine arttırır tatlım adaçayı doğal ostrojen kaynağıııı için vallaaa ama yumurtlamadan sonra içmeyin söktürücü olduğu için olası gebeliğe zararı dokunabilir
ya ben ama önceki aylarda da ara ara adaçayı içmiştimö olacağı varsa cidden oluyor kuzularımmm
bu ay akıntım çok az oldu benim yumurtlmala belirtisi çok az oldu test yapmasaydım yumurtlamayı çok anlamazdım geçen aylarda yumurtlama belirtisi regli gibiydi mubarek ondan ben biraz iyi iyi demiştim belim ağrırdı regli ortasında ağrım olmadıı yani minumum oldu herşey ayrıca akıntım hala yok bugün çok az gelmiş yani illa gebelerde akıntı gelicek diye bişey yok cidden bakk önceki aylarda regli olcam gün deli gib akıntım gelirdi ardından reglim yani böyle bebeklerim
sizin tablolarınız yerim bennn yaaaaaaaa süperr allahım inşallah sizlerde beni teyze yaparsınızz kuşlarımm
size bişey diyimmi siz bana uğurlu geldinizz ciddi söylüyorum sizi tanıdımm ve hamiş kaldım inaşllah bende size uğurlu gelirimmmm
kafanızı çok yormayın fikfik yapın bitsin gitsin ben bu ay valla zoraki yaptım malak gibimde yatmadımm:))))))))))))))))
ayçam inşallah kocişte bişey yokturr kuzum birde ben kocişe uzun zamandır aylardır bi vitamin var onu içiriyom çok düzenli olmasada içiyor Sepe natural markası tribulus terrestris diyee içiyor garibim ne versem zaten bilemiyorum tabi faydası oldumu diye belkide olmuştur spermleri azdırda meselaa
yani kızlarr beklerken çok stres yapmayın cidden bakk ablanızı dinleyin yapmayın yap yap yappp psikopat olmuştum ki biliyorsunuz son diyordum yaaa artık gına gelmişti bana stres olmaktannnn canlarım benimmm
yaa ben hala alışamadım bu fikree garip geliyor bana sanki şaka yapılıyorr gibi hala donukummm:))))))))) bugün erken çıktım kociş hasta olmuş ben olmuştum ya hala atlatamadım öksürüp tıksırıyom ilaç neyimde içemediğim için kocişe geçti işte eve erken geldim çorba neyim yaptım sonra bi uyumuşumm 2 saat herhaldeee normal uyku yaparmış yaa bugün ceviz fındık kayısı neyim aldım hergün yiyem diyee ayrıca kabızlığı napcam bilmiyorum yaa ödüm kopuyorrrr bütün hamişlik boyuncaa olurmu diyee
ara ara midem bulanıyor benim yaa valla gün geçtikçe inşallah daha kötü olmam sanki oluıcakmışım gibi gözüküyorr kızlarr
saolsun arkideşlerin tebriklerine cevap verirken iyice abondene oluyorummm zaten kendimde değilimmm cigara da içmeyince beynim iyice uyuşuk arada canım çokkkkkkk istiyorr kızlar yaa tutuyom amaa yanii çok zor allahtan midem bulantılıdaaa kolay oluyor aslında iyice bulansada hiç istemesemmm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bundan sonra burda demirbaş olarak fikfiklerinizin hesabını alıcamm tablolarınızzz daha doya doya yorumluycamm
senemimmm bak fikfik mutlaka bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
birtanem yaaa oturup nasıl da yazmış. Allah senden razı olsun canım...
biliyor musun, geldiğin ilk gün bir enerji ve neşe getirmiştin zaten topic imize. hatta senemimle konuşurken tanımak isterdim çiğdemi bence harika bir insan demiştim, o da bana katılmıştı. sen bambaşka bir yerdesin benim kalbimde, eminim tüm arkadaşlarım için de öylesindir. haberini aldığımda en az kendim kalmışım kadar çok sevindim, çok garip bir his bu. şimdi bizden biri hamile kalınca anlayacaksın ne demek istediğimi. sanki göbeğimiz bir kesilmiş de doğduğumuz günden beri berabermişiz o kadar yakınmışız gibi candan sevindim :))))
bir de birşey söyleyeceğim bunu dün fark ettim. ben bu ay dua ettim belki okumuşsundur. Meryem Suresi ni okudum ve isteyen herkese dedim, sonra bildiklerimin teker teker isimlerini saydım. tam kalkıyorum amanın seni saymadığımı fark ettim, bir fena oldum. hemen baştan sana özel bir yakarış. sonra da 1 hafta olmadı haberini aldım... inancım tamdır Allah a çok şükür. duların gücüne ve etkisine inanıyorum. Rabbim yüzünü güldürdü ve sayende bizimkini de... devamı gelecek kardeşim biliyorum. dualarımız seninle ve yeğenimizle, siz de bizi unutmayacaksınız biliyorum.
rabbim tez zamanda bizlere de nasip eder inşallah.
canım benim seni çok seviyorum :asigim:
canım benimm yaa gözlerimii doldurdunnn yaaaaaaaaaaaa seni çok seviyorum handecimmm :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s.
bu güzellik senin yüreğinden geliyor minik kuşum benimmmm allahım yüreğine göreeee vericek tatlımmm biraz sabırlı olmamız gerekiyor iştee
allahımmm inşallahh herşeyin hayırlısını versin kuşummm herşeyinnnn canım benimm
inşallah yakın zamanda da buluşuruzzz yüzyüzeeeee kaynaşırız şekerlerrr cidden yakından çok tanımak isterim kuzum benimmmmmmm
benimde dualarım hep sizinlee canım benimm allah sizden razı olsunn gerçekten sizlerin duasıylaaaa bebem yaaa ciddi diyorum bak insanın kendine ettiği duadan daha hayırlıymış yaa edilen duaa bende size hep ediyorum edicemde kuşummmmmm
canlarıım kaçırdım sizleri sanırım canım cıktı bi dünya bişi yaptım daha yeni oturdum vallahiii :))
ütü yaptıımm
mercimek koftesiyaptımm börek yaappptımmm :))gelin beraber yiyelim canlarıımm!!
simdihemen okuyam yazılarınızı .:)
canım benim inan ben de senin yazdıklarını okudukça gözlerim doluyor ama çok şükür ki mutluluktan :)))))))))))))))) :1hug:
biliyorum duların bizimle, kalbin bizimle çünkü hep karşılıklı bizim de kalbimiz ve dularımız seninle ve minik meleğinle. Allah kalbine göre verdi çok şükür. görüşeceğiz Allah ın izniyle. ben sana ne dedim göbekleri tokuşturacağız. bekle ben de peşinden geleceğim Allah ın izniyle. tabi tüm taşbebe ahalisi de :)))))))))))))))))))
bu arada ben sigarayı pazar günü bıraktım kuzum. haklısın çok zor ama en azından senin harika bir nedenin var. inşallah benim de o nedenim olucak çok yakında. tatlım benim annelerin güzeli iyiki varsın iyi ki tanımışım seni bidenemmmmm beniiiiim
:asigim::1hug:
canlarıım kaçırdım sizleri sanırım canım cıktı bi dünya bişi yaptım daha yeni oturdum vallahiii :))
ütü yaptıımm
mercimek koftesiyaptımm börek yaappptımmm :))gelin beraber yiyelim canlarıımm!!
simdihemen okuyam yazılarınızı .:)
hamarat kuzum benim ellerine sağlık. mercimek köftesi diyip duruyorum dünden beri yaaa benim için de yeee aşkuuuum.
ben de çiş tutuyorum hala. daha 3 saat 10 dk oldu. dayanamıcam ama yapsam artık yaaa
walla taş bebelim okuudum baştan sonr ayokkenki yazdıkalrınızz herşyin hakkımızda hayırlısısıı handem ateşini ölçççç bak çok faydalı bak benim hamişlik belirtilerim yoktu regli belirtilerim vardı tek farklı olan kabız olmamdı yanii yoksa regli olcam snaıyordum ateşim yüksek devam edincee ben şüphelendim o zaman acaba dedim işte bi gün iki gün hala yüksek olunca yani kuşumm
adaçayı söktürücüdür resliyi aksine arttırır tatlım adaçayı doğal ostrojen kaynağıııı için vallaaa ama yumurtlamadan sonra içmeyin söktürücü olduğu için olası gebeliğe zararı dokunabilir
ya ben ama önceki aylarda da ara ara adaçayı içmiştimö olacağı varsa cidden oluyor kuzularımmm
bu ay akıntım çok az oldu benim yumurtlmala belirtisi çok az oldu test yapmasaydım yumurtlamayı çok anlamazdım geçen aylarda yumurtlama belirtisi regli gibiydi mubarek ondan ben biraz iyi iyi demiştim belim ağrırdı regli ortasında ağrım olmadıı yani minumum oldu herşey ayrıca akıntım hala yok bugün çok az gelmiş yani illa gebelerde akıntı gelicek diye bişey yok cidden bakk önceki aylarda regli olcam gün deli gib akıntım gelirdi ardından reglim yani böyle bebeklerim
sizin tablolarınız yerim bennn yaaaaaaaa süperr allahım inşallah sizlerde beni teyze yaparsınızz kuşlarımm
size bişey diyimmi siz bana uğurlu geldinizz ciddi söylüyorum sizi tanıdımm ve hamiş kaldım inaşllah bende size uğurlu gelirimmmm
kafanızı çok yormayın fikfik yapın bitsin gitsin ben bu ay valla zoraki yaptım malak gibimde yatmadımm:))))))))))))))))
ayçam inşallah kocişte bişey yokturr kuzum birde ben kocişe uzun zamandır aylardır bi vitamin var onu içiriyom çok düzenli olmasada içiyor Sepe natural markası tribulus terrestris diyee içiyor garibim ne versem zaten bilemiyorum tabi faydası oldumu diye belkide olmuştur spermleri azdırda meselaa
yani kızlarr beklerken çok stres yapmayın cidden bakk ablanızı dinleyin yapmayın yap yap yappp psikopat olmuştum ki biliyorsunuz son diyordum yaaa artık gına gelmişti bana stres olmaktannnn canlarım benimmm
yaa ben hala alışamadım bu fikree garip geliyor bana sanki şaka yapılıyorr gibi hala donukummm:))))))))) bugün erken çıktım kociş hasta olmuş ben olmuştum ya hala atlatamadım öksürüp tıksırıyom ilaç neyimde içemediğim için kocişe geçti işte eve erken geldim çorba neyim yaptım sonra bi uyumuşumm 2 saat herhaldeee normal uyku yaparmış yaa bugün ceviz fındık kayısı neyim aldım hergün yiyem diyee ayrıca kabızlığı napcam bilmiyorum yaa ödüm kopuyorrrr bütün hamişlik boyuncaa olurmu diyee
ara ara midem bulanıyor benim yaa valla gün geçtikçe inşallah daha kötü olmam sanki oluıcakmışım gibi gözüküyorr kızlarr
saolsun arkideşlerin tebriklerine cevap verirken iyice abondene oluyorummm zaten kendimde değilimmm cigara da içmeyince beynim iyice uyuşuk arada canım çokkkkkkk istiyorr kızlar yaa tutuyom amaa yanii çok zor allahtan midem bulantılıdaaa kolay oluyor aslında iyice bulansada hiç istemesemmm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bundan sonra burda demirbaş olarak fikfiklerinizin hesabını alıcamm tablolarınızzz daha doya doya yorumluycamm
hamarat kuzum benim ellerine sağlık. mercimek köftesi diyip duruyorum dünden beri yaaa benim için de yeee aşkuuuum.
ben de çiş tutuyorum hala. daha 3 saat 10 dk oldu. dayanamıcam ama yapsam artık yaaa
:kedi: :kedi: :kedi:
yavru kuşum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
geliceksinizz peşimdennn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :1hug:
inşallah çiçeğim inşallaaaah. bu arada sen biraz dinlensen iyi olcak hadi kapa artık bilgisayarını bakıyım aaaaa
oooh oohhhhhhhhh süpersin gelirim vallaaaa mercimek köftesine bayılırımmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
yaa yeter be kuzum 3 saattt yaa ben 2 saat dayanbiliyordum ancaaa daha falza işkence etme kendineee
evet yaa başım dönüyor hafifteenn midem de arada bulanıyor çok değildee
tiff bana dediki sen kitaplardaki hamişlerden olucaksınn herhaldee hahahaa derler yaa mide bulanır baş döner falannnnn
yerim sizi benn gidicem şimdi zatiiii bebeklerimm öpüyorum hepiniziiiiii yarın görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ablacım bizim bünyeler şaştı hrhalde baksana. sen devam et testlere cıkar. digitalden de yapıyormusun ? e ben napimmm taa ayın kacında yımırtladımm delikafadulden bakalım bu ay napıcess hala geliyor lekeler benden deli olcamm banyo yapmıstım gitti yarın tekrar yaparım ztn cuma start verecemm turkbayragikızlar ben herhalde bu ay 14. günde yumurtlayamayacağım. geçen ay 13. günde çizgi nerdeyse aybnı koyuluğa gelmişti bu ay henüz koyulaşmadı ve ben 13. gündeyim. hadi hayırlısı bakalım :)
BebekElover Ovulasyon Çizelgesi :)
8. gün 8 Ekim - silik çizgi *
9. gün 9 Ekim - silik çizgi
10. gün 10 Ekim - silik çizgi*
11. gün 11 Ekim - silik çizgi
12. gün 12 Ekim - silik çizgi + birden gelen yoğun şeffaf akıntı *
13.gün 13 Ekim- çizgi biraz belirginleşti ama geçen ayın 13.gününden daha açık renk