TabebekLerin sohbet yeri ;)

ilk zamanlar benden de çok sperm geri geliyordu ertesi gün içinde. artık o kadar fazla gelmiyor. benim kocişin üretimi mi azaldı acaba :KK43:((((((((((

ay bak doğru diyon hande bendede öle bikaçgün ara verdimizde baya oluyo ama böle üst üste falan olunca pek bişi çıkmıyo dışarı bende heralde benim rahim alıştı yalayıp yutuyo spermleri diyodum :icecream:

yok canım hiç içmemiş benim eşim. o yüzden ben de evde içerken kapalı balkonumuz var orada içiyordum. hem ev kokmasın hem eşim rahatsız olmasın diye :)

şimdi hiç içen kalmadı evimizdeeeeeeeeee :))))))))))))))))
aaaaa çok sevindim bak sevincim 2ye katlandı aferin enişteyeee alkisalkisalkis oohhh yeşilaycı oldunuz şimcikk!!!!!

üff ya yemegim yook karnıbahar yapmıstım miss gibi yememişş!kocişte dunden beri hasta gibi uyuuyo :KK43:
yufka aldım börek yapayım da yesinnn :))
dün pohaca istedi akşam 10da pohaca yaptım yedirdim bugunde börek yesin kilo alsııınn :))

oh ohh besle kuşum adamıı..eskiden bende çok yapardım bayaa bi yerdik aama o malum hastalıktan sonra hiç yapmıorumm..ben yiyemediğim için o da yemesiin :dilcikar:

:eek:klava:

hoşgeldiiiiin ayçaammm... ohh sen sağlam hazırlamışsın malzemelerii. ne için aldın kız solüsyonuu??
ağır uykulu insanlar yüzünden bende çok kapıda kaldım zamanında.. kaydirigubbakcemile3 insan bi yandan korkuo bişey mi oldu diye bi yandan sinirleniooo

ay bu arada yemeğimin dibini tutturmuşum gevezelik ederken iyi miiii :eek:klava:
hosbulduk meleeemm!!
hazırladım valla. ya biliyosunuz ben biraz kokoşuum ya hani renkli lens kullanıyorum bitmiştide ondan aldıım hehehehhe
iğrenc bişi ya delirdim kapıda resmen kan ter içinde kalddıım birde açtı kapıyı zombi gibiiii :))))))) ben yapsam çenesi durmazdıı hehehe

allah iyiliigini versin senin emii deli şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!
ne yemegi pişirmiştin kuzuuum ? bişi olmaz cok tutmadıysa eger :)

ilk zamanlar benden de çok sperm geri geliyordu ertesi gün içinde. artık o kadar fazla gelmiyor. benim kocişin üretimi mi azaldı acaba :KK43:((((((((((

ablacıık biliyomusun o bendede oluyordu şimdi pek olmuyor. hatta oldugu zaman sen sormustun bende banada oluyor demiştim şimdi aynısı bende olmuyor geri gelmiyor. demekki içeriye gidiyo hepisiii kaydirigubbakcemile3

ayçaya bak hele nası besliyo kocayı walla helal olsun ben asla yapamam

kız anammm benim adam cok zayıfladı ya ondan napiyim kilo alsın istiyoruum. oda istiyoki kilo alsıın. adam ztn 2gune bi 1200 kalori yakıyorr ahhaah :)))))
zinde kalsıın!

hosbulduk meleeemm!!
hazırladım valla. ya biliyosunuz ben biraz kokoşuum ya hani renkli lens kullanıyorum bitmiştide ondan aldıım hehehehhe
iğrenc bişi ya delirdim kapıda resmen kan ter içinde kalddıım birde açtı kapıyı zombi gibiiii :))))))) ben yapsam çenesi durmazdıı hehehe

allah iyiliigini versin senin emii deli şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!
ne yemegi pişirmiştin kuzuuum ? bişi olmaz cok tutmadıysa eger :)

lens içinn hee...bende lens kullanıorum ama şeffaf numaralı benim ki :KK43:( körüüm ben körrrr :sinifsinif: valla günlerdir benmde solüsyon almam lazım hep unutuyorummm yaaaaa...

ıspanak yaptıydım ayıptır söölemesi..hafif tutmuşş şimdi balkona koydum soğusun diyeeee

aaaaa çok sevindim bak sevincim 2ye katlandı aferin enişteyeee alkisalkisalkis oohhh yeşilaycı oldunuz şimcikk!!!!!

oh ohh besle kuşum adamıı..eskiden bende çok yapardım bayaa bi yerdik aama o malum hastalıktan sonra hiç yapmıorumm..ben yiyemediğim için o da yemesiin :dilcikar:

ay canım en iyisini yapıyosunuz yememekle..
hele ki kocişinin kilosuda yerindeyse hiiçç gerenkk yoook.
ben yapıyom ama yemiyoom ben anamm bide yersem onları hepten şişerim ztn balık etindeyim bide bu sra nedense göbeem cıktı vardı zatendeee kilo aldım sanki dikkat ediyoorummm o yiyoo kaydirigubbakcemile3

handeeee bacım sağolasın simit için acıktımda walla deli şey:)))
kıslar bu bitki çayları iyi güzelde içilmemesi gerekenlerde varmış onlara dikkat edin ben hiç içmediğim için böle faydalı şeyler bilmiyom hangileri onlar ama siz araştırın tamammııııııı

afiyet şeker olsun bacccııııııııııııııımmmmmmmm al bir de çay iç bakem :)

lens içinn hee...bende lens kullanıorum ama şeffaf numaralı benim ki :KK43:( körüüm ben körrrr :sinifsinif: valla günlerdir benmde solüsyon almam lazım hep unutuyorummm yaaaaa...

ıspanak yaptıydım ayıptır söölemesi..hafif tutmuşş şimdi balkona koydum soğusun diyeeee

evet kuşuum lens içinn. benimki numaralı degil süs için kuşuum! her zaman takmıyorum zaten özel günlerde falann :p
benim örtmen arkadasım var demştm hani senin gibi çıtırr oda öyle numaralı lens kullanıyor. allah yardımcınız olsun cok zor valla her zamna herzaman..
benimde gözlüklerim var ama takmıyorum dinlendirici çalışırken vermişti dr..
ooo ıspanakmıı cok severimm!! cokacimcoook
ellerine saglık kuşuumm!!

canlarım ben çıkıyorum kendinize dikkat edin e mi kuşlarım. akşam gelmeye çalışırım. muuuuuuuuckkkkkkk

Aşkiitoooooomm sende kendine dikkat et emiiiiiii!!
opuyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiii :))
insallah gorusuruz akşama!

evet kuşuum lens içinn. benimki numaralı degil süs için kuşuum! her zaman takmıyorum zaten özel günlerde falann :p
benim örtmen arkadasım var demştm hani senin gibi çıtırr oda öyle numaralı lens kullanıyor. allah yardımcınız olsun cok zor valla her zamna herzaman..
benimde gözlüklerim var ama takmıyorum dinlendirici çalışırken vermişti dr..
ooo ıspanakmıı cok severimm!! cokacimcoook
ellerine saglık kuşuumm!!

zor gelmio artıkın alıştım bazen canım istemediğinde gözlükle gidiorum okula bugün öyle yaptım mesela..hiiç takatim yoksa gözlüklen gidiom :)))
sağol canım benm..gel kuşuuum yemeğe beklerim :))) cokacimcoook

kızlar bende çıkıoruuum kociş geliooo..akşam da dizi izlicem sonraa maluuum inşallah bi aksilik çıkmaz tartışmayız da işi hallederiiz :))))))))))

senemimmm iyi fikfiklemeler bacıım sana kolay gelsinnn :)))))))))
bende gidiyorum bir sürü ütüm var onları yapayım sonra mutfaga gireyim..
sizi seviyooreeeeeeeeeeee !

zor gelmio artıkın alıştım bazen canım istemediğinde gözlükle gidiorum okula bugün öyle yaptım mesela..hiiç takatim yoksa gözlüklen gidiom :)))
sağol canım benm..gel kuşuuum yemeğe beklerim :))) cokacimcoook
kuşum sağol yemiş kadar oldum afiyet olsun sana mucukkss!!
bsvr ugrasma canın istemedinde tak ve çııık :p
mucukss!

kimsecxikler yokkk kız bi sürü şey yamışınızz durun acuk okuyumda size laf yetişştirem özledim silerlennn laflamayı yaa iki gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum ama iyiki varısınızzz kızlarr sizi çok seviyommmmmmmm ayçam handemmm senemimmmmm sibelcimmmm

kimsecxikler yokkk kız bi sürü şey yamışınızz durun acuk okuyumda size laf yetişştirem özledim silerlennn laflamayı yaa iki gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum ama iyiki varısınızzz kızlarr sizi çok seviyommmmmmmm ayçam handemmm senemimmmmm sibelcimmmm

canım benim hoşgeldiniiiiiiiz opuyorumnanaktan :asigim:

nasılsın tatlım yiğenimiz nasıl :))))))))

canım benim bilemezsin tabi yerde misin gökte misin Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallaaaaah :nazar:

biz de sizi çoook seviyoruz :CüvCüv: uğurumuzsunuz sizzzz. peşinizden gelicez inşallah hayırlısıyla :)

walla taş bebelim okuudum baştan sonr ayokkenki yazdıkalrınızz herşyin hakkımızda hayırlısısıı handem ateşini ölçççç bak çok faydalı bak benim hamişlik belirtilerim yoktu regli belirtilerim vardı tek farklı olan kabız olmamdı yanii yoksa regli olcam snaıyordum ateşim yüksek devam edincee ben şüphelendim o zaman acaba dedim işte bi gün iki gün hala yüksek olunca yani kuşumm

adaçayı söktürücüdür resliyi aksine arttırır tatlım adaçayı doğal ostrojen kaynağıııı için vallaaa ama yumurtlamadan sonra içmeyin söktürücü olduğu için olası gebeliğe zararı dokunabilir
ya ben ama önceki aylarda da ara ara adaçayı içmiştimö olacağı varsa cidden oluyor kuzularımmm
bu ay akıntım çok az oldu benim yumurtlmala belirtisi çok az oldu test yapmasaydım yumurtlamayı çok anlamazdım geçen aylarda yumurtlama belirtisi regli gibiydi mubarek ondan ben biraz iyi iyi demiştim belim ağrırdı regli ortasında ağrım olmadıı yani minumum oldu herşey ayrıca akıntım hala yok bugün çok az gelmiş yani illa gebelerde akıntı gelicek diye bişey yok cidden bakk önceki aylarda regli olcam gün deli gib akıntım gelirdi ardından reglim yani böyle bebeklerim

sizin tablolarınız yerim bennn yaaaaaaaa süperr allahım inşallah sizlerde beni teyze yaparsınızz kuşlarımm
size bişey diyimmi siz bana uğurlu geldinizz ciddi söylüyorum sizi tanıdımm ve hamiş kaldım inaşllah bende size uğurlu gelirimmmm

kafanızı çok yormayın fikfik yapın bitsin gitsin ben bu ay valla zoraki yaptım malak gibimde yatmadımm:))))))))))))))))

ayçam inşallah kocişte bişey yokturr kuzum birde ben kocişe uzun zamandır aylardır bi vitamin var onu içiriyom çok düzenli olmasada içiyor Sepe natural markası tribulus terrestris diyee içiyor garibim ne versem zaten bilemiyorum tabi faydası oldumu diye belkide olmuştur spermleri azdırda meselaa

yani kızlarr beklerken çok stres yapmayın cidden bakk ablanızı dinleyin yapmayın yap yap yappp psikopat olmuştum ki biliyorsunuz son diyordum yaaa artık gına gelmişti bana stres olmaktannnn canlarım benimmm

yaa ben hala alışamadım bu fikree garip geliyor bana sanki şaka yapılıyorr gibi hala donukummm:))))))))) bugün erken çıktım kociş hasta olmuş ben olmuştum ya hala atlatamadım öksürüp tıksırıyom ilaç neyimde içemediğim için kocişe geçti işte eve erken geldim çorba neyim yaptım sonra bi uyumuşumm 2 saat herhaldeee normal uyku yaparmış yaa bugün ceviz fındık kayısı neyim aldım hergün yiyem diyee ayrıca kabızlığı napcam bilmiyorum yaa ödüm kopuyorrrr bütün hamişlik boyuncaa olurmu diyee
ara ara midem bulanıyor benim yaa valla gün geçtikçe inşallah daha kötü olmam sanki oluıcakmışım gibi gözüküyorr kızlarr

saolsun arkideşlerin tebriklerine cevap verirken iyice abondene oluyorummm zaten kendimde değilimmm cigara da içmeyince beynim iyice uyuşuk arada canım çokkkkkkk istiyorr kızlar yaa tutuyom amaa yanii çok zor allahtan midem bulantılıdaaa kolay oluyor aslında iyice bulansada hiç istemesemmm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bundan sonra burda demirbaş olarak fikfiklerinizin hesabını alıcamm tablolarınızzz daha doya doya yorumluycamm

senemimmm bak fikfik mutlaka bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

X