Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım benim yaa taze annişimmm tatllıııı annişimmmmm nasılda yazmışsın üşenmeyippp. hande ablamında dedigi gibi seni sanki uzun zamandan beri tanıyor gibiyim o kadar sıcaksın ki anlatamam..
önceleri hep uzaktan okurdum katılmazdım böyle sohbetlere falan, o zamanlar seni hep gorurdum ayy derdim ne kadar sıcak kanlı birisii böylee keşke tanısabilsem :))
diyordum kiii birde baktııım bizim topictesinnn bizlere pozitif enerjileri dagıtıyorrsuunnnn..
inan valla kendim hamiş olmuş kadar sevindimm! inşallah bizde seni teyze yapıcaz çideem ablacıım.
hani bugun özel mesaj attın dedin ya bana, sen ufaksın seni kırmalarını istemem diye...
sizin gibi ablalarım,dostlarım oldugu surece benim sırtım yere gelmez.!!!!
hamiş olmasamda olurr be! sizi tanıdım ya yeter bu bana..
Sizii çok seviyoooreeeeeeeeeeeeeeeeeee...!
iyiki varsınız... !!
sen bol bol bize dua et emiii annişimmmmm :)))
aman kız daha aşerme durumunda değilim merak etme öyle bi duruma gelirsem ilk olarak size derimm sakın mamalardan bahsetmeyin deyinnn kaydirigubbakcemile3ayy canııımmm valla benim haberiim yok öyle dedigindenn!!
ben sanada yaparrıımm kıyamamm ben sanaaaaaaaaa!!
İnşallahhh annişimmm inşallahh!!!!!!!! sen bizi böyle rahatlattıgın sürece olucak eminiimm!!
bencede ne işin var pc basında bakıyım ? klava:
ayy canııımmmm dur simdi sen bayılma hamilessinnnnn. bileydim demezdim ya. ama ben sanada yaparıım yegeniim beslensin güzel güzell ohh missss opuyorumnanaktan
~~~~Ateş Tablom~~~~~
:Saruboceq:
1.7ekim - ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim. (regli günümün 1.günü)8.14ekim-36.3
2.8ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
3.9ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
4.10ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
5.11ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
heheee günaydınnn ayçammmmgünaydıın taze annişimmm!!!
ay hade insallah rüyana sok biziiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
vay be demek ruyasında görmüüş malum olmus tiff'e ne güzell :)))))))))))
neyse kuzularım gelicem ben gidip bıcıbıcı edeyim opuyorumnanaktan
Günayydıınn
iyiyim ablacıık yenicik uyandım ruyamda da senemi gordum :)))))
allah hayır etsin..
sen nasılsın bugun cnmm ?
günaydın taş bebelerimmmmmmmmmmmmmm
hayırdır inşallahh ayçacımmmm
biliyormusunuz tiff beni rüyasında hamiş görmüş bu ayy reglimden 4-5 gün önce ama bana dememiş umutlanmıyım diye hatta ateş topiğine yazdıydı sana bişey diycem ama sonra diye boşunaa yaniii inşallah bende sizleri görürüm rüyamdaaa normalde rüyalarım çıkmaz diyor tiffcim ama sanırsam yiğenim gördüüü yani kızlar inşallahh sizin yiğeninizede malum olurrr :))))))))))
neyse kuzularım gelicem ben gidip bıcıbıcı edeyim opuyorumnanaktan
aaaa hayır olsun inşallah. dün günüydü ya belki ondan bilinçaltında kalmıştır ablacım.
ayyy ben o yiğenimi yerim ayrıca ısırırım sonra yine yerim mercimeğim benim :))))))))) inşallah hepimiz malum oluruz yiğenimiz hisseder kardeşlerinin geleceğini :)))))))))) çiğdemim sen iyi misin tatlımmmmmmmm opuyorumnanaktan
sıhatler olsun şimdiden kuzuuuuum Şeniz
bu ay dedikleri gibi deniyoruz canım. bakalım gün aşırı fikirdeme işe yarıyor mu anlayacağız. geç yumurtlayacak olmama bozuldum açıkçası. ben yine 14 ünde olur sanıyordum ama... bu ay 13 gün gördüğüm çizgi geçen ayın 12. günündekine çok yakın. herhalde 1 gün geç yumurtlayacağım gbi duruyor :)