TabebekLerin sohbet yeri ;)

Günayydıınn
iyiyim ablacıık yenicik uyandım ruyamda da senemi gordum :)))))
allah hayır etsin..
sen nasılsın bugun cnmm ?

günaydın taş bebelerimmmmmmmmmmmmmm

hayırdır inşallahh ayçacımmmm

biliyormusunuz tiff beni rüyasında hamiş görmüş bu ayy reglimden 4-5 gün önce ama bana dememiş umutlanmıyım diye hatta ateş topiğine yazdıydı sana bişey diycem ama sonra diye boşunaa yaniii inşallah bende sizleri görürüm rüyamdaaa normalde rüyalarım çıkmaz diyor tiffcim ama sanırsam yiğenim gördüüü yani kızlar inşallahh sizin yiğeninizede malum olurrr :))))))))))

günaydıın taze annişimmm!!!

ay hade insallah rüyana sok biziiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
vay be demek ruyasında görmüüş malum olmus tiff'e ne güzell :)))))))))))

neyse kuzularım gelicem ben gidip bıcıbıcı edeyim opuyorumnanaktan

ay canım benim yaa taze annişimmm tatllıııı annişimmmmm nasılda yazmışsın üşenmeyippp. hande ablamında dedigi gibi seni sanki uzun zamandan beri tanıyor gibiyim o kadar sıcaksın ki anlatamam..
önceleri hep uzaktan okurdum katılmazdım böyle sohbetlere falan, o zamanlar seni hep gorurdum ayy derdim ne kadar sıcak kanlı birisii böylee keşke tanısabilsem :))
diyordum kiii birde baktııım bizim topictesinnn bizlere pozitif enerjileri dagıtıyorrsuunnnn..
inan valla kendim hamiş olmuş kadar sevindimm! inşallah bizde seni teyze yapıcaz çideem ablacıım.
hani bugun özel mesaj attın dedin ya bana, sen ufaksın seni kırmalarını istemem diye...
sizin gibi ablalarım,dostlarım oldugu surece benim sırtım yere gelmez.!!!!
hamiş olmasamda olurr be! sizi tanıdım ya yeter bu bana..
Sizii çok seviyoooreeeeeeeeeeeeeeeeeee...!
iyiki varsınız... !!
sen bol bol bize dua et emiii annişimmmmm :)))

ayy kuşummm benimmm dualarım hep sizlerleee kuzum benimmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
bende seni çok seviyom minik kuşummmm opuyorumnanaktan

ayy canııımmm valla benim haberiim yok öyle dedigindenn!!
ben sanada yaparrıımm kıyamamm ben sanaaaaaaaaa!!

İnşallahhh annişimmm inşallahh!!!!!!!! sen bizi böyle rahatlattıgın sürece olucak eminiimm!!

bencede ne işin var pc basında bakıyım ? :eek:klava:

ayy canııımmmm dur simdi sen bayılma hamilessinnnnn. bileydim demezdim ya. ama ben sanada yaparıım yegeniim beslensin güzel güzell ohh missss opuyorumnanaktan
aman kız daha aşerme durumunda değilim merak etme öyle bi duruma gelirsem ilk olarak size derimm sakın mamalardan bahsetmeyin deyinnn kaydirigubbakcemile3

:nazar: ~~~~Ateş Tablom~~~~~ :nazar:

:Saruboceq:​

1.7ekim - ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim. (regli günümün 1.günü)
2.8ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
3.9ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
4.10ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
5.11ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3

yirim senin ateş tablonuuuuuuuuuuuuuu
süper benimde başlarda hep 36,3 len gitti şekercimmmm yumurtlamaya kadannnnn

sibelde gelmişş hosgelmişşş!!
ay neyse gelecem hemeenn :))

günaydıın taze annişimmm!!!

ay hade insallah rüyana sok biziiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
vay be demek ruyasında görmüüş malum olmus tiff'e ne güzell :)))))))))))
heheee günaydınnn ayçammmm
evet yaa malum olmuşşş inaşllah banada sizler malum olursunuzzzzz delikafadulden

ayyy canım benimm yap tabii cibicibiiiii sositososito

Günayydıınn
iyiyim ablacıık yenicik uyandım ruyamda da senemi gordum :)))))
allah hayır etsin..
sen nasılsın bugun cnmm ?

aaaa hayır olsun inşallah. dün günüydü ya belki ondan bilinçaltında kalmıştır ablacım.

günaydın taş bebelerimmmmmmmmmmmmmm

hayırdır inşallahh ayçacımmmm

biliyormusunuz tiff beni rüyasında hamiş görmüş bu ayy reglimden 4-5 gün önce ama bana dememiş umutlanmıyım diye hatta ateş topiğine yazdıydı sana bişey diycem ama sonra diye boşunaa yaniii inşallah bende sizleri görürüm rüyamdaaa normalde rüyalarım çıkmaz diyor tiffcim ama sanırsam yiğenim gördüüü yani kızlar inşallahh sizin yiğeninizede malum olurrr :))))))))))

ayyy ben o yiğenimi yerim ayrıca ısırırım sonra yine yerim mercimeğim benim :))))))))) inşallah hepimiz malum oluruz yiğenimiz hisseder kardeşlerinin geleceğini :)))))))))) çiğdemim sen iyi misin tatlımmmmmmmm opuyorumnanaktan

sıhatler olsun şimdiden kuzuuuuum Şeniz

yaptıım ohh mis gibiiimm :))
olabilir belkide bilinç altında kaldı ondan girdi rüyama kötü kedi şerafettin senemmm! :))

aaaa hayır olsun inşallah. dün günüydü ya belki ondan bilinçaltında kalmıştır ablacım.

ayyy ben o yiğenimi yerim ayrıca ısırırım sonra yine yerim mercimeğim benim :))))))))) inşallah hepimiz malum oluruz yiğenimiz hisseder kardeşlerinin geleceğini :)))))))))) çiğdemim sen iyi misin tatlımmmmmmmm opuyorumnanaktan

sıhatler olsun şimdiden kuzuuuuum Şeniz

canım benim iyiyim çok şükür yaa bişeyim yok arada yorgun bitkin oluyorum ama normaldede olab bişey bu şekercim benimmmm çok şükürr bişeyim yok yaa gayet normalimm kaydirigubbakcemile3

yani işte inşallah böyle normal olarak giderr bebekim yaa hoş ben pek normal bi insan değilim amaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk ayçammmm günaydın kızlarrr
geldim tabi akşam yzdıklarınızı okuyodum bende,,çiçemmm taze annem nasılsın cnm çok garip bi duygudur kesin içinde bi canlı büyüyo hergün hızla gelişiyo ay ben hamile kalınca kafayı yerim heralde bugün neresi oldu diye araştırmaktan :)))
handem seninde madem çizgi belirdi bugün tam kıvama gelir o benimde öleydi pzar gnü yapsaydın fikfik spermleri depolasaydın

ben gün aşırı depoluyorum yafruuum merak etme sen ahahahahah.

bu ay fikfik kupası neyim varsa benim almam gerek nan :)

kız maşallah iyi yapıyonuz ben yapamam öle sıkılıyom günaşırı falan allahtan şu testleri almışımda biliyom hangi günler

valla siboşum dün ara verdiğimiz gündü eşim çok kovaladı da zor kaçtım, biraz depolasın diye. ben de her gün yapamam gün aşırıya razı olduk işte. gerçi bu ay zorunluluktan yapmıyorum libodom tavan yaptı ahahaha :)

gün aşırı fikfikkk!!!
drlarda bunu öneriyor ztnn. ah benimki yarın bi yaptırsada sonra bizde baslasakk:p

bu ay dedikleri gibi deniyoruz canım. bakalım gün aşırı fikirdeme işe yarıyor mu anlayacağız. geç yumurtlayacak olmama bozuldum açıkçası. ben yine 14 ünde olur sanıyordum ama... bu ay 13 gün gördüğüm çizgi geçen ayın 12. günündekine çok yakın. herhalde 1 gün geç yumurtlayacağım gbi duruyor :)

maşalah bacım ne diyim biz böle günaşırı olayına falan giremedik giremeyizde çünkü farkettimki benim kociş böle rahatsız oluyo ne düşünüyosa artık o alışmış paso kendiliğinden gelişsin olay nerde nezaman istersek vs.. ben ona dün bile senle işmiz var bu akşam diye şaka yaptımda adam gerildi sanki milli olcek kaydirigubbakcemile3

bu ay dedikleri gibi deniyoruz canım. bakalım gün aşırı fikirdeme işe yarıyor mu anlayacağız. geç yumurtlayacak olmama bozuldum açıkçası. ben yine 14 ünde olur sanıyordum ama... bu ay 13 gün gördüğüm çizgi geçen ayın 12. günündekine çok yakın. herhalde 1 gün geç yumurtlayacağım gbi duruyor :)

Hiiçç bozulma olssuunn...
ben ne edem gecen ay taa 21.gün yımırtladıım!
hain yımırta :))))))))
gec olsunnn güc olmasıın ablacıık! insallah işe yarar! ben hep gun asırı yaptım geçen ay ama bişi diimmi size,o 21.günlerde gördügüm kırmızılar varya hani sadece 2kere falan degerlendirdim cok umursamadım ben onu. İlk 14.15.günler cok iyi degerlendirmiştim belkide ondan olmadı kıssssssssmett!
ateşinide ölçeceksin bundan sonra! cok basit...
bas ucunu koy,uyandıgında hemen agzına koyy..
1dkk almıyor ablacıık! mcks.!

başlıycam zaten bu nazlanmalarına onların :eek:klava: benimki ilk ay öyleydi. ağlıcaktım hırsımdan. neyse sonra geçti de rahata erdim bu ay :nazar: aman maşşallah.

olay biraz kadında bitiyormuş aslında onu fark ettim. sen bu akşam işimiz var demek yerine biraz cilvelen nasıl olsa kendiliğinden gelişecek :)))))))))))))

X