TabebekLerin sohbet yeri ;)

haklısınız :kedi: ay zaten yatamam ben öle çalışıyoz ayol heralde kalkıp duş almak lazım sabahları asla erken kalkıp duş alamamki ben sürünüyom resmen haftaiçine denk geldiği zamanlar sevgili spermler yerçekimiyle savaşmak zorundalar anacım okadarrr :umursamaz:

kızlar bişey diycemmm..çiğdem demişti ya adaçayı içtim diye..

şimdi aklıma geldi; ben adaçayını normalde çok severim,eşimle içeriz sonbahar gelince başlıyoruz :)) .reglden sonra bi de geçen hafta içtim.acaba ondan mı erkenden yumurtladım ben ki kafamçokkarıştı

ya ben de o adaçayı olayını duydum senemim. hatta bu ay değil önceki ay regl min ilk günü ağrılarım varken içtim. reglim çok az oldu demiştim ya size. o kesmiş gibi geldi bana bir daha da içmedim bu ay. ben incir yemiştim geçen ay neredeyse her gün taze taze ve tam 14. gün gülen yüzü gördüm. bu ay incir bulamadım kurusunu yiyiyorum 2 gündür ama geç başladım

olsun handem geç meç farketmez. ben incir yemedim hiç, aklıma da gelmedi açıkçası yoksa alırdım.
ama adaçayı olayı hakkaten doğru herhalde erkenden yumurtluyorum baksana..besinlerin bitkilerin aslında ne kadar önemi var hayatta ama hepsinin mucizesini bilmiyoruz...

sen de yarın yumurtlarsın gibi geldi bana..daha bugünkünü yapmadın ama..belki seninki de şaşmıştır benim gibi:)))) bu akşam muhakkak yaz emi sonucunuuu

şimdi şırıl şırıl çiş yaptım geldim oooh.

sigara içmiyorum, onun yerine bol bol çay su falan içiyorum napıyım. bu durumda en erken 8.30 gibi yapmalıyım testi bakalım kısfmet :))))))))

yaa çiçekim hiiç uğramadı yaaaaaaaa..ilk hamişimiz :))) herhalde yoğundu bugüün.

geldim canlarıımm
biraz geciktim eczaneye falan gittim derece aldıım solisyon aldım geldim
geldigimde bide kapıda kaldıımm
kociş uyumuş!
anahtarıda cekmemiş arkadan ay sinir stres yasadım kapıda sormannnnnnnnnnnnn
neler yaptıım uyanmadııı baya bi zmn sonra uyandı korkmaya baslamıstım tammm

eee yoğun olmaz mı yoğundur tabi :)

şimdi nasıl heyecanlıdır kimbilir. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah :)

kuşum doğru valla banyo yapmıştım gne gelmiş hala geliyo az az gelse baride su perhiz gununde yumurtlamasammm :))))))

handem senin kociş içio muydu sigara??

yok canım hiç içmemiş benim eşim. o yüzden ben de evde içerken kapalı balkonumuz var orada içiyordum. hem ev kokmasın hem eşim rahatsız olmasın diye :)

şimdi hiç içen kalmadı evimizdeeeeeeeeee :))))))))))))))))

üff ya yemegim yook karnıbahar yapmıstım miss gibi yememişş!kocişte dunden beri hasta gibi uyuuyo
yufka aldım börek yapayım da yesinnn :))
dün pohaca istedi akşam 10da pohaca yaptım yedirdim bugunde börek yesin kilo alsııınn :))

handeeee bacım sağolasın simit için acıktımda walla deli şey:)))
kıslar bu bitki çayları iyi güzelde içilmemesi gerekenlerde varmış onlara dikkat edin ben hiç içmediğim için böle faydalı şeyler bilmiyom hangileri onlar ama siz araştırın tamammııııııı

üff ya yemegim yook karnıbahar yapmıstım miss gibi yememişş!kocişte dunden beri hasta gibi uyuuyo
yufka aldım börek yapayım da yesinnn :))
dün pohaca istedi akşam 10da pohaca yaptım yedirdim bugunde börek yesin kilo alsııınn :))

ilk zamanlar benden de çok sperm geri geliyordu ertesi gün içinde. artık o kadar fazla gelmiyor. benim kocişin üretimi mi azaldı acaba ((((((((((

ayçaya bak hele nası besliyo kocayı walla helal olsun ben asla yapamam

klava:
kuşum doğru valla banyo yapmıştım gne gelmiş hala geliyo az az gelse baride su perhiz gununde yumurtlamasammm :))))))

hoşgeldiiiiin ayçaammm... ohh sen sağlam hazırlamışsın malzemelerii. ne için aldın kız solüsyonuu??
ağır uykulu insanlar yüzünden bende çok kapıda kaldım zamanında.. kaydirigubbakcemile3 insan bi yandan korkuo bişey mi oldu diye bi yandan sinirleniooo

ay bu arada yemeğimin dibini tutturmuşum gevezelik ederken iyi miiii klava:

ne mutlu ablacıııkk. cook sevindiim valla eniştemin icmemesine sende icmiyosun artık senide takdir ediyrum iradenden dolayıı bi opucugu hakkettin! opuyorumnanaktan
keske benimkide icmese.. hergun kavga ediyrum bu sebebden dolayı bide salonda iciyoo kovuyorum mutfaga klava: biliyosunuz dimi spermleri etkiliyor sigara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…