ilk zamanlar benden de çok sperm geri geliyordu ertesi gün içinde. artık o kadar fazla gelmiyor. benim kocişin üretimi mi azaldı acaba((((((((((
aaaaa çok sevindim bak sevincim 2ye katlandı aferin enişteyeee alkisalkisalkis oohhh yeşilaycı oldunuz şimcikk!!!!!yok canım hiç içmemiş benim eşim. o yüzden ben de evde içerken kapalı balkonumuz var orada içiyordum. hem ev kokmasın hem eşim rahatsız olmasın diye :)
şimdi hiç içen kalmadı evimizdeeeeeeeeee :))))))))))))))))
üff ya yemegim yook karnıbahar yapmıstım miss gibi yememişş!kocişte dunden beri hasta gibi uyuuyo
yufka aldım börek yapayım da yesinnn :))
dün pohaca istedi akşam 10da pohaca yaptım yedirdim bugunde börek yesin kilo alsııınn :))
hosbulduk meleeemm!!klava:
hoşgeldiiiiin ayçaammm... ohh sen sağlam hazırlamışsın malzemelerii. ne için aldın kız solüsyonuu??
ağır uykulu insanlar yüzünden bende çok kapıda kaldım zamanında.. kaydirigubbakcemile3 insan bi yandan korkuo bişey mi oldu diye bi yandan sinirleniooo
ay bu arada yemeğimin dibini tutturmuşum gevezelik ederken iyi miiiiklava:
ilk zamanlar benden de çok sperm geri geliyordu ertesi gün içinde. artık o kadar fazla gelmiyor. benim kocişin üretimi mi azaldı acaba((((((((((
ayçaya bak hele nası besliyo kocayı walla helal olsun ben asla yapamam
hosbulduk meleeemm!!
hazırladım valla. ya biliyosunuz ben biraz kokoşuum ya hani renkli lens kullanıyorum bitmiştide ondan aldıım hehehehhe
iğrenc bişi ya delirdim kapıda resmen kan ter içinde kalddıım birde açtı kapıyı zombi gibiiii :))))))) ben yapsam çenesi durmazdıı hehehe
allah iyiliigini versin senin emii deli şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!
ne yemegi pişirmiştin kuzuuum ? bişi olmaz cok tutmadıysa eger :)
aaaaa çok sevindim bak sevincim 2ye katlandı aferin enişteyeee alkisalkisalkis oohhh yeşilaycı oldunuz şimcikk!!!!!
oh ohh besle kuşum adamıı..eskiden bende çok yapardım bayaa bi yerdik aama o malum hastalıktan sonra hiç yapmıorumm..ben yiyemediğim için o da yemesiin :dilcikar:
handeeee bacım sağolasın simit için acıktımda walla deli şey:)))
kıslar bu bitki çayları iyi güzelde içilmemesi gerekenlerde varmış onlara dikkat edin ben hiç içmediğim için böle faydalı şeyler bilmiyom hangileri onlar ama siz araştırın tamammııııııı
lens içinn hee...bende lens kullanıorum ama şeffaf numaralı benim ki( körüüm ben körrrr :sinifsinif: valla günlerdir benmde solüsyon almam lazım hep unutuyorummm yaaaaa...
ıspanak yaptıydım ayıptır söölemesi..hafif tutmuşş şimdi balkona koydum soğusun diyeeee
evet kuşuum lens içinn. benimki numaralı degil süs için kuşuum! her zaman takmıyorum zaten özel günlerde falann
benim örtmen arkadasım var demştm hani senin gibi çıtırr oda öyle numaralı lens kullanıyor. allah yardımcınız olsun cok zor valla her zamna herzaman..
benimde gözlüklerim var ama takmıyorum dinlendirici çalışırken vermişti dr..
ooo ıspanakmıı cok severimm!! cokacimcoook
ellerine saglık kuşuumm!!
kuşum sağol yemiş kadar oldum afiyet olsun sana mucukkss!!zor gelmio artıkın alıştım bazen canım istemediğinde gözlükle gidiorum okula bugün öyle yaptım mesela..hiiç takatim yoksa gözlüklen gidiom :)))
sağol canım benm..gel kuşuuum yemeğe beklerim :))) cokacimcoook
kimsecxikler yokkk kız bi sürü şey yamışınızz durun acuk okuyumda size laf yetişştirem özledim silerlennn laflamayı yaa iki gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum ama iyiki varısınızzz kızlarr sizi çok seviyommmmmmmm ayçam handemmm senemimmmmm sibelcimmmm