• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Szde tak olarak birey taklyor mu arkadalar?

evet canım .. annem ve ben ailem adına yani bu konuda anlayışlılar.. hiçbirşey konuşmuyorlar bile.. ççok şükür o tarz gerginlklerimiz yok..

canım evet anneler kızları için herşeyin en güzeli olsun diye düşünüyor ama bu altın konusu aileden aileye baya değişiyor kimi aile hem nişanda hem düğünde 2 set birden takıyor kimisi aynı seti iki kere takıyor. Biraz maddiyatlada alakalı tabi ama bunlarda önemli şeyler sonuçta insan önüne çıkılıyor ve bir ailenin şerefidir.

cumartesi sözüm var. söz yüzüğü olarak tam tur beğenmiştim ben tek sıra,onu takcaklar bi tanede bilezik.

biz söz yüzüğünden habersizdik direk alyans almıştık:) sonra söz için ayrıca bi söz yüzüğü bi tektaş bitane de künye aldırdı annesi.sözde pek bişey takılmıyor genelde nişanda öne çıkıyor bu konu bildiğim kadarıyla.zaten herkes durumu yettiği kadar bişeyler yapar.
yalnız söz bileziğini ilkkez duydum bugün keşke daha önce görseymişim bu forumu bilezikler çok hoşmuş:)

pazar günü de benim sözüm var. sevgilim sözde yüzük haricinde takı takmamz gerekiyor mu diye sordu.. ben de gerek yok dedim zaten nişan olcak ozamn olur böle şeyler o da tamam dedi..saflık mı yaptım acaba?sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bana kayınvalidem çok tatlı bi kolye almıştı..hala da hemen her kıyafetimde kullanırım altın, kibar incili bi kolye...:nazar:
bana "bizde adet mutlaka bişey takacaz bilezik mi istersin kolye mi" dediiler ben de kolye istemiştim...

genelde tektaş takılıyomuş galiba ama bizde tektaşımı nişanlım doğumgünümde aldı sağolsunzemuszemus

benimde sözümde biz alyans takmıştık zaten arkadaşlar alyans pahalı o yüzden açıkcası ben hiç bişi beklemedim karşı taraftan ciddende gerek duymadım istemedim ama saolsun kaynanam bana şahane bi kolye ve şahane bi küpe hediye etti sözde çok zevklidir zaten kendisi,istememe rağmen başlangıçta,o parçaları görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı bayıldım şahsennn:)

ben yüzük takıyım da hayırlısıylaa bilzeikmiş kolyeymıs muhım değil walllaa..ama takarlarsa da kendıılerını yuceltırler yanı..bana farketmez..

ben yüzük takıyım da hayırlısıylaa bilzeikmiş kolyeymıs muhım değil walllaa..ama takarlarsa da kendıılerını yuceltırler yanı..bana farketmez..

doğru diosun canım bu tür şeyler hiç önemli deil ama takarlarsa kendileri için iyi olur.. çünkü bana sordular bişey takılıo mu sözde takalım mı diye ben de yok dedim ne diyim..
takmadılar sonuç olarak ve bizim bazı akrabalar laf etti benneyaptımki
benim için sorun deildi ama onlar biraz utandı söz günü CADIARZU

banada bi mini set taktılar bilezik,küpe,kolye.. bide yüzük tabi:D
ama laf etmek isteyen akrabalar yine ediyo yine ediyo ,,
yok niye mini setmişte normal set diilmiş.. gerdanlığı yokmuş falan... sanki nişanmı yapıyoruz gerdanlıkla felan.. neyse canm mutlu olduktan sonra varsn bişi takılmasn hepsi kazanılır ama sevgi asla..

canım bana da ince bir bleklik takmıştı kayınvalidem... bileklik de olur...ince bir bilezik de olur... ama takmak mecburi değil ...

benim söz tarihim daha belirlenmedi ama ailem sözde 5-6 tane bilezik takmalarını isteyecek bizim adetimizde böylemiş,nişanda da kendileri ne isterse onu takıcaklarmış

Söz tabı kı takılı olur,bana bursuru takı takılmıstı,ınsanın ıcınden gelır boyle seyler kımı takmaz kımı ufak da olsa takar bıseyler.

ince bi bilezik takılabilir. bana takmışlardı. ince bi bileklik be ince bi kolye.
sonra ben sattım onları. kendime beendiğim bişe yaptırdım :D

bana tamtur alyans ve pırlanta tektaş takıldı. bilezik falan takılmadı. biz bişi takmadık takılmaz bizde sözde

benim sözüm bi anda olunca hiç bişey takılmadı isteme die geldiler sözlü olup çıktık ondan hiç bişey takılmadı orası ayrı konu hiç bu konuyla ilgili bişeyde demediler valla yada bişey geitrip takmadılarda işlerine geldi tabi nolcak böyle oldumu kızıyorum işte yaaa söyleyincede suclu ben oluyorum off off dertliyim bu konuda ama agzımı acmayacagım :oklava: tam bunluklarrrr

Back