- 14 Mart 2011
- 462
- 0
-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
Sweet_Brave; inanamıyorum ya ne kadar cabuk gecıyor zaman....kendımmıs gıbı sevınıyorum netıce de aynı seylerı bende yasıcam....bıldıgın uzere belalın benım burda,soru bombardımanına tutuyorum senı =)) ben de cekırdek aılem dısında luzumlu olmadıkca kımseye soylemeyı dusunmuyorum,zaten bu daha buyuk ezıyet benım ıcın.....tam da bu noktada koltuk altı ızı dusunduruyor,ama bakıyorum koltuk altıma ztn bı suru ız var,ınan bana ben goguslerınden cok ızını merak edıyorum.....ingilizce bı suru sey okudum ızledım,bi zaman sonra doktorlar bıle hangısının kesık ızı oldugunu farkedemıolarmıs koltuk altında....ama ıste ben askılı cok gıyerım,dans etmeyı flnda severım,nasıl gızlıcez bakalım ya bence 3 ay yeterlı olucak bak ve gor,yanı ancak sen ve cok dıkkatlı bakanlar anlar ,neyse ben yıne sabahı ettım arastırma yapmaktan...haftaya artık rendevu almaya baslıcam,sonra da bı cesaret amelıyat bakalım....ay cok heyecanlı ,bak senle konustugumda olsam 1 ay olmus olucaktı neyse =)
bitaneeeem nasılsın nasıl memişleeer
yukarıda konu aç var ordan açabilirsiniz.
sweat'cim nerelerdesin? nasılsın? unuttun bizi
geçmiş olsun ve gözün aydın sweet.ne çok kişi varmış ameliyat olup konu açan. bir kaç haftadır kk dayım ama okuma işi bitmedi.
haliyle aklıma takılan konuların başında ağrı meselesi var. ilk gün çok ağrım oldu demişsin. işlerini de kendin hallettiğini söylemişsin. kaçıncı gün sen yapmaya başladın, giyinme, yemek yeme, wc ...vs işlerini? refakatçiyi hastane mi ayarladı?
fiyattan bahsetmişsin. örneğin bu sene 5bin olan fiyat seneye ne kadar artar ki? bir fikrin var mı?
bu ameliyatı olmayı düşünen ve özellikle çok korkanlara ne önerirsin? (özellikle bu ameliyatı kimseye anlatamayacakları düşünerek yanıtlarsan sevinirim)
teşekkür ederim canımmewet ilk gece ağrılarım oldu ki. bukakadar ağrı olacak. ben bir kaç gün ağrı çekenleride duydum okudum. ağrı kesici yaptıklarında ağrıların hafifliyor. walla 2.günmden itibaren yani ewe döndükten snra yawaş hareket ederek wc'ye de gittim yemeğimide kendim yedim. sadece üstümü giyerken yardm alıyordum çnkü koltuk altımı fazla zorlamamam gerekiyordu. refekatçi olarak annemi yanımda istedim. annem kaldı saolsun. walla doktoruna göre değişir canm. artık fiyatlar 6bini bulmaya başlar.
şöyle bir şey söyleyeblirm ameliyat olmk isteyenlere : 1 gece çekiyorsunz ağrıyı 1 ömür sürüyorsunuz sefayı
son cümle süpermişinşallah dualarınızla o günü bekleyen bizler de kurtulucaz bu dertten...
şunu anladım ki, biri olmalı insanın yanında.. bunu halletme derdindeyim. daha zaman var ama her gün düşünüyorum. işin içinden en kısa zamanda çıkmam gerek. allahtan başka sorun yok... şükür... inşallah olmayacak da...
Hayırlı olsun canım ya, çok sevindim senin adına :89:
kesinlikle canım, annen gelebiliyorsa annen refakatçın olsun. inşallah tez wakitte sen de muradına erersin
nerde o günleeerrr... :26: kimseye anlatamam/anlatmam.. asla anlamazlar. bunun için 1sn bile çaba göstermezler.