Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

=) aynen canım ailenden we istersen bir iki dostundan başka kimseye söyleme. zaten yaz ayı bitmek üzere, askılılarının üstüne bolero giy. ben öyle yapıyorum. zaten istanbulda askılılarla dolaşmıyorum artık, üstüme mutlaka bolero giyiyorum kısa kollu weya yarım kollu böylelikle izlerini herkesten rahatlıkla saklayabilirsn =)

araştrmak önemli bnde yaklaşık 3ay sabah akşam gözlerim kan çanağına dönene kadar araştrmıştm. en iyisini yapıyorsun. randewulara giderekte iyice pekişecek araştrmaların. inşallh en kısa zamnda ameliyat tarihini yazarsn artık canımm

nazar degmesın,hıc sorunsuz atlattın maasallah cnm.....2 ayın sonunda izlerin ne durumda,bilmeyen biri gorse anlar mı cok? bi de kol hareketlerın artık eskısı gıbıdır sanırım:86:

Son düzenleme:
suan yazlıktayım,Bronzlastıktan gogus amelıyatı yapmayı tercıh eder mı acaba doktorlar? bıkını-mayo ızımız kalıyor,bu goz yanıltmasına sebep olur mu acaba protezı yerlestırırken cok merak edıyorum

bir de sweatcım,forumda konu acmak ıcın ne yapmamız lazım?bir turlu bulamadım

Son düzenleme:
Ewet kızlaaaaarrrr yanlış duymadınızz ameliyat oldum geldimm sizlere söylemedim süpriz olsun istedim birçoğunz biliyorsunz ki Zekeriya beyden önce gittğim doktorlardan da ameliyat için gün almıştım (1 doktor hariç). we iptal ettirmştim. her an yine iptal ederim düşüncesiyle yazmadım siteye. çnkü kararımdan yine dönerim belki dedim, ama bu sefer emindim doğru doktoru bulduğuma iptal etmekte istemiyordum we çook şükür iyiki kararımdan dönmemişimmm

öncelikle bu ameliyatı olmamda bana cesaret weren bu foruma , bu forum sitesini oluşturanlara we bütün sorduğum sorulara sıkılmadan cewap weren arkadaşlarıma çoookk teşekkür ediyoruumm

gelelim bana soracağınz sorulara 10 mayıs saat 13.00te ameliyata girdim. yaklaşık 2 saat sürmüş. Doktorum : ZEKERİYA KUL, yöntemimim : Kas altı-dual plane. Kesi yerim: Koltuk altından endoskopik teknikle, yani kameralı bir yöntemle silikon yerleştirildi. böylelikle silikon koltuk altından rahat bir şekilde doğru yere yerleştirilmş oluyor. mememde iz kalmasını istemiyordum çünkü. we koltuk altı derisi itibariyle daha çabuk iyileşen bir bölgeymiş,6aydan snra iz çook kayboluyor. hiç iz anlaşılmıyor

gelelim cc olayına gözümü açar açmaz hemşireye ilk sorduğum soru bu oldu: kaç cc kondu bana? doktorumda ilk bana tahmin et bakalım kaç cc taktım dedi 300 mü dedim ewet dedi ama öle çook büyük değil ben acaba büyükmü oldu die endişelendim açıkçası. taam wücuduma uygun bir büyüklükte olmuşş saolsun kendiside dedi. en çok bu büyüklüğü yakıştrdım ameliyatın çook güzel geçti dedi . şükürler olsun. SEKERIM NEREDE BU DOKTOR OZELMI OZELDEN DETAYLI BILGI VERIRMISIN

dün gece baya ağrım oldu. çünkü koltuk altıma drenler takıldı. gerçekten acıtıyormuş bu drenler sabahı zor ettim diyebilirim. ameliyattan da çıktığım gbi midem bulandı kustum. aklıma poisa geldi yanılmıyorsam o da kusmuştu. akşamda yemek yedikten snra 2 kere kustum. hemşireler normal dedi, anesteziyi kusarak atlatıyorsun dedi. sabah doktorum ( karizma we kibar insan ) dreneleri çıkardı da rahatladım yaaa ama çıakrırken gerçekten acıyormuş tutamadım kendimi ağladım

onun dışında bir sorunum olmadı şükürler olsuuunn. bu arada Maltepe'de SEMA HASTANESİ'nde ameliyatımı oldum. size yemin ederim ki ben böyle rahat konforlu temiz, güler yüzlü hemşirelerin olduğu, 7 yıldızlı otel konforunda odaları olan bir hastane görmediim! dha önceden duymuştum bu hastanenin temiz çok güzel bir hastene oldduğnu. bu forumda zekeriya beye ameliyat olan arkadaşım saolsun kendisi sema hastanesinde ameliyat olmuş, bana da kesinlikle sema hastanesinde ol dedi. iyiki de SEMA hastanesine gitmişim. 3kere çarşaflarım değişti, 3 kere oda temziliğine geldiler. biz mahçup olduk inanınki hizmetlerinden dolayı.

neden bukadar hastaneden bahsettim , çünkü bu ameliyat için doktor önemli oldğu gbi bence hastanede çoook önemli. her açıdan kendimi güwende hissetmeliyim, hijyen temiz bir hastanede olmak çook önemli. hastaneye giderken çook heyecanlı we stresliydim. yemin ederim hastaneyi bi gördüm bi girdik içeri bende stres filan kalmadı, ağzım açık hastaneyi inceledim gezdim

Bu arada fiyatı söylemeyi unuttum. Her şey dahil, sütyen, çekilecek filmler,tahliller, bir gece yatma parası we 1 refakatçi ücreti toplam 5.000 TL. Normalde fiyat 5.500 müş ama saolsun doktor benim yöntemimden de dolayı 5000 tlye yaparım dedi. bence bu doktora we bu hastaneye azdı bile yaniii iddaa ediyorumm. helal hoş olsun ALLAH hepsinden razı olsunn!!!

ewet hala inanamıyorum arkadaşlaaar ara ara aynaya gidyorum memişlerime bakıyorum inşallah fazla küçülmezler şu anki büyüklük çook güzel maşallahh bir ömür bu boyutta kalır inşallah

Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsiinn inşallah!! bana çok yardım edildi bu forumda bende bana sormak istedğiniz sorulara açığım yardımcı olmak isterim elimden geldiğince herkese keşkee bu kadar beklemeseymişim diyorum keşke daha önceden ameliyat olsaymışş ahh aaahhh

Ewet kızlaaaaarrrr yanlış duymadınızz ameliyat oldum geldimm sizlere söylemedim süpriz olsun istedim birçoğunz biliyorsunz ki Zekeriya beyden önce gittğim doktorlardan da ameliyat için gün almıştım (1 doktor hariç). we iptal ettirmştim. her an yine iptal ederim düşüncesiyle yazmadım siteye. çnkü kararımdan yine dönerim belki dedim, ama bu sefer emindim doğru doktoru bulduğuma iptal etmekte istemiyordum we çook şükür iyiki kararımdan dönmemişimmm

öncelikle bu ameliyatı olmamda bana cesaret weren bu foruma , bu forum sitesini oluşturanlara we bütün sorduğum sorulara sıkılmadan cewap weren arkadaşlarıma çoookk teşekkür ediyoruumm

gelelim bana soracağınz sorulara 10 mayıs saat 13.00te ameliyata girdim. yaklaşık 2 saat sürmüş. Doktorum : ZEKERİYA KUL, yöntemimim : Kas altı-dual plane. Kesi yerim: Koltuk altından endoskopik teknikle, yani kameralı bir yöntemle silikon yerleştirildi. böylelikle silikon koltuk altından rahat bir şekilde doğru yere yerleştirilmş oluyor. mememde iz kalmasını istemiyordum çünkü. we koltuk altı derisi itibariyle daha çabuk iyileşen bir bölgeymiş,6aydan snra iz çook kayboluyor. hiç iz anlaşılmıyor

gelelim cc olayına gözümü açar açmaz hemşireye ilk sorduğum soru bu oldu: kaç cc kondu bana? doktorumda ilk bana tahmin et bakalım kaç cc taktım dedi 300 mü dedim ewet dedi ama öle çook büyük değil ben acaba büyükmü oldu die endişelendim açıkçası. taam wücuduma uygun bir büyüklükte olmuşş saolsun kendiside dedi. en çok bu büyüklüğü yakıştrdım ameliyatın çook güzel geçti dedi . şükürler olsun. SEKERIM NEREDE BU DOKTOR OZELMI OZELDEN DETAYLI BILGI VERIRMISIN

dün gece baya ağrım oldu. çünkü koltuk altıma drenler takıldı. gerçekten acıtıyormuş bu drenler sabahı zor ettim diyebilirim. ameliyattan da çıktığım gbi midem bulandı kustum. aklıma poisa geldi yanılmıyorsam o da kusmuştu. akşamda yemek yedikten snra 2 kere kustum. hemşireler normal dedi, anesteziyi kusarak atlatıyorsun dedi. sabah doktorum ( karizma we kibar insan ) dreneleri çıkardı da rahatladım yaaa ama çıakrırken gerçekten acıyormuş tutamadım kendimi ağladım

onun dışında bir sorunum olmadı şükürler olsuuunn. bu arada Maltepe'de SEMA HASTANESİ'nde ameliyatımı oldum. size yemin ederim ki ben böyle rahat konforlu temiz, güler yüzlü hemşirelerin olduğu, 7 yıldızlı otel konforunda odaları olan bir hastane görmediim! dha önceden duymuştum bu hastanenin temiz çok güzel bir hastene oldduğnu. bu forumda zekeriya beye ameliyat olan arkadaşım saolsun kendisi sema hastanesinde ameliyat olmuş, bana da kesinlikle sema hastanesinde ol dedi. iyiki de SEMA hastanesine gitmişim. 3kere çarşaflarım değişti, 3 kere oda temziliğine geldiler. biz mahçup olduk inanınki hizmetlerinden dolayı.

neden bukadar hastaneden bahsettim , çünkü bu ameliyat için doktor önemli oldğu gbi bence hastanede çoook önemli. her açıdan kendimi güwende hissetmeliyim, hijyen temiz bir hastanede olmak çook önemli. hastaneye giderken çook heyecanlı we stresliydim. yemin ederim hastaneyi bi gördüm bi girdik içeri bende stres filan kalmadı, ağzım açık hastaneyi inceledim gezdim

Bu arada fiyatı söylemeyi unuttum. Her şey dahil, sütyen, çekilecek filmler,tahliller, bir gece yatma parası we 1 refakatçi ücreti toplam 5.000 TL. Normalde fiyat 5.500 müş ama saolsun doktor benim yöntemimden de dolayı 5000 tlye yaparım dedi. bence bu doktora we bu hastaneye azdı bile yaniii iddaa ediyorumm. helal hoş olsun ALLAH hepsinden razı olsunn!!!

ewet hala inanamıyorum arkadaşlaaar ara ara aynaya gidyorum memişlerime bakıyorum inşallah fazla küçülmezler şu anki büyüklük çook güzel maşallahh bir ömür bu boyutta kalır inşallah

Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsiinn inşallah!! bana çok yardım edildi bu forumda bende bana sormak istedğiniz sorulara açığım yardımcı olmak isterim elimden geldiğince herkese keşkee bu kadar beklemeseymişim diyorum keşke daha önceden ameliyat olsaymışş ahh aaahhh

geçmiş olsun ve gözün aydın sweet. ne çok kişi varmış ameliyat olup konu açan. bir kaç haftadır kk dayım ama okuma işi bitmedi.
haliyle aklıma takılan konuların başında ağrı meselesi var. ilk gün çok ağrım oldu demişsin. işlerini de kendin hallettiğini söylemişsin. kaçıncı gün sen yapmaya başladın, giyinme, yemek yeme, wc ...vs işlerini? refakatçiyi hastane mi ayarladı?
fiyattan bahsetmişsin. örneğin bu sene 5bin olan fiyat seneye ne kadar artar ki? bir fikrin var mı?
bu ameliyatı olmayı düşünen ve özellikle çok korkanlara ne önerirsin? (özellikle bu ameliyatı kimseye anlatamayacakları düşünerek yanıtlarsan sevinirim)

teşekkür ederim canımm ewet ilk gece ağrılarım oldu ki. bukakadar ağrı olacak. ben bir kaç gün ağrı çekenleride duydum okudum. ağrı kesici yaptıklarında ağrıların hafifliyor. walla 2.günmden itibaren yani ewe döndükten snra yawaş hareket ederek wc'ye de gittim yemeğimide kendim yedim. sadece üstümü giyerken yardm alıyordum çnkü koltuk altımı fazla zorlamamam gerekiyordu. refekatçi olarak annemi yanımda istedim. annem kaldı saolsun. walla doktoruna göre değişir canm. artık fiyatlar 6bini bulmaya başlar.

şöyle bir şey söyleyeblirm ameliyat olmk isteyenlere : 1 gece çekiyorsunz ağrıyı 1 ömür sürüyorsunuz sefayı

son cümle süpermiş inşallah dualarınızla o günü bekleyen bizler de kurtulucaz bu dertten...
şunu anladım ki, biri olmalı insanın yanında.. bunu halletme derdindeyim. daha zaman var ama her gün düşünüyorum. işin içinden en kısa zamanda çıkmam gerek. allahtan başka sorun yok... şükür... inşallah olmayacak da...

kesinlikle canım, annen gelebiliyorsa annen refakatçın olsun. inşallah tez wakitte sen de muradına erersin

nerde o günleeerrr... :26: kimseye anlatamam/anlatmam.. asla anlamazlar. bunun için 1sn bile çaba göstermezler.

artn kac yasındasın? hic dert etme,eger yaptıramazsan,cok guzel sutyenler,destekler var...ilerde evlenırsen de erkekler ıcın sandıgın kadar onemli olmuyor,gozlerı ''o anda'' bırsey gormuyor merak etme =)

ama eger calısıyorsan,bazı doktorlar taksıtlendırme de yapıyor,bu yuzden rahat rahat odeyebılırsın,banka kredısı alabılırsın...vb. boylece insanları ıkna etmen daha da kolay olur...bır arkadasımın ailesı asla ızın vermıyordu,kız oyle durumlara soktu ki kendısını yanı pskolojısının cok bozuk oldugunu kanıtlama olayına gırdı ve ızın verdıler ancak yıne de boyle bır durum ıkı tarafı da yıpratıyor.

umarım ıstedıgın olur ,ancak sakın bu yuzden hayatını ve yapmak ıstedıklerını erteleme,eger cok ıstersen mutlaka bır gun yaptırırsın,o gun gelene kdr kendını yıpratma.....

bir de yardımcı olacaksa,ailene bunun ruh salıgını da etkıledıgını guzel bır dılle soyleyebılırsın....bu kolsuz olmak gıbı gelıyor bana dersın,cok ıstedıgı belırtırsın...eger ısın saglık boyutunu dusunuyorlarsa da,ınsanların ayaklarına platın takılıyor ve oyle yasıyorlar,senın de protezle yasayabılıcegını ve en rısksız estetık amelıyat oldugunu belırtırsın....

sana tavsıyem once sen dusun tasın karar ver,hatta muayene ucretı almayan doktorlarla gorus ve bu doktorlardan bırıne annenı de gotur...boylece ıkna olmaları daha da kolaylasır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…