- 14 Mart 2011
- 462
- 0
-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
kuzucum 50 mesaj sayısının altındaki üyeler albüm göremiyolardı sanırım, yani bu yüzden görememiş olabilir arkadaş. sen yine dikkat et albüm oluştururken canım, ayarlar kısmındaydı sanırım albümümü sadece arkadaşlarım görebilsini seçmen lazım. yoksa açık olur genele.. sen benim albümün altında sormuşsun nasıl gizleniyor diye ama ben o soruyu gördüğümde çoktan albüm açmıştın, ben de demekki halletmiş dedim :s neyse dikkat et sweetim yeni albümündebekliyoruz cicişlerin güzel hallerini yeniden
sweet im ben misafir olarak girdim geçen gün giriş yapmamışım sonradan farkettimama albümün görünmüyordu kesinlikle :44:
için rahat olsun
ya yeni bi tartışma başlatmışım bilmeden
sweet brave bana yardımcı olabilir misin??? yazdılkarın cok hosuma gittigi için senden yardım ıstedim..surekli Rabbım yardım etsin utandırmasın gibi seyler yazmıssın..erkek arkadasım olsaydı da göstermezdım zaten demişsinbenim gibi konusmussun..ilk kez kullanıyorum bu siteyi sana sormak istediklerim var ama burdan sormak istemiyorum baska nasıl yapabilecegimide bilmiyorumm:2:
SWEAT'cim iz olayın ne durumda? onu da tarif edersen iyi olur =) kabuk fln baglamıstır heralde ilk zamanlar
sıvı dolgulu olmayan silikonların patlama ihtimalide yok diye bir yazı okudum..bu sıvı dolgulular patlayabilir anlamına da geliyo tabiki..bu konuda herhangi bir sey sormusmuydun doktoruna
canım sen çok bilinçli girdin bu amelıyata..bır cok doktorlada gorustun ve ııcıne sınende karar kıldın..boyut olarak ıyı olmus begendım ama ortasını neden o kadar ayrık yaptı..bununla ılgılı konustunmu doktorunla..kemık kalın oldugunda bırlesmez cok fazla hepımısde ayrıklık var bıras ama senın baya bellı oluyo..masaj yaparsan ortaya dogru bıras daha yakınlasır.
ılerleyen surecte yumusamada olacak ve gogsun oturdugunda yakınlastıında hos bı gorunum cıkar ortaya.
silikonun patlayabilmesi için bana örnek olarak 3 şey söyledi doktorum: 1. çook yüksek katlı bir binadan aşağıya göğüs üstü düşersen, 2. göğsüne bıçak saplarsan, 3. aşırı süratlı bir araçta çarpışma snrası göğüslerinden darbe yersen (Allah korusun), silikon patlar ama bu patlama öldürücü bir sonuca kesinlkle neden olmuyormuş, sadece sıvı dağılıyor, ameliyatla bu silikonu çıkartıp, yerine yeni silikon takabiliyorsunAllah kaza bela wermedği sürece hiiçç korkulcak bir şey yok yanii canımm
canım sen çok bilinçli girdin bu amelıyata..bır cok doktorlada gorustun ve ııcıne sınende karar kıldın..boyut olarak ıyı olmus begendım ama ortasını neden o kadar ayrık yaptı..bununla ılgılı konustunmu doktorunla..kemık kalın oldugunda bırlesmez cok fazla hepımısde ayrıklık var bıras ama senın baya bellı oluyo..masaj yaparsan ortaya dogru bıras daha yakınlasır.
ılerleyen surecte yumusamada olacak ve gogsun oturdugunda yakınlastıında hos bı gorunum cıkar ortaya.
ben de cok arastırdım,koltuk altı kesisi o kdr gelismis ki su tarıhten sonra,özellikle iz takıntısı olanlar ıcın,bu yontemı ehli bir doktora yaptırmamak buyuk hata olur.Serum fızyolojık kullanma zorunlulugu kalkmıs,gorus alanları genısletılmıs,anlatamam cok ıcıme sındı.Geriye kaldı iki onemlı soru
1.Anatomık (damla) protez istiyorum ancak özellikle cevrelerının sert oldugunu duydum.kimisi evet demıs kımısı hıc oyle bır sey yok yazmıs,allak bullak oldu kafam.acaba hangı marka en ıyısıdır?
2.Bu goguslerın demek akalın gıbı ayrı gozukmesı durumu?bu da benı endıselendırıyor
bu ıkı soruyu da ıkı ayrı doktora sordum bakalım nasıl cevaplar gelıcek,Sweatcim benim dısımda herkes gormus fotolarını =( ve aralarında zekerıya beye amelıyat olamayı dusunen en yakın kısıyım,neyse zekerıya bey gosterıyor mu foto yanına gıttıgımızde?bı de ayrı bıtısık farketmez sweat ıcın cunku o cok memnun ve anladıgım kadarıyla benim gibi gogsu ortalarda gezıcek bırı de dııl =) cok tatlı bırı ve ıcıne sınmıs onun ,yumusaklıgında bı sorun yoksa sakın kafana takma cnm,bı de daha cok yenı gizeml'nin dedıgı gıbı masajla daha da bırlesır ztn
bakın zekeriya bey derhal cevap yazmıs saolsun ;
Merhaba, anatomik protezler ile ilgili bilinen cok yanlis var; benim onerim kas alti yuvarlak silikon, kas silikonun ust kismina baski yaparak onun damla seklini almasini sagliyor. Oysa kas altina damla silikon koyarsak zaten ust kismi ince olan silikon iyice inceliyor ve meme ust kismi cok zayif kaliyor. Dun isvicreden bir hastam aradi bir arkadasi cok begenmis ameliyat sonucunu ve damla silikon konuldugunu sanmis. Bunun nedeni bu bahsettigim seydendir......
ya ben ankara da nebil beyı ve suan adını hatırlamadıgım bırını daha buldum =) izmir de ebru hanımı buldum,hepsı koltuk altı kesısıyle ameliyat yapan doktorlar,olanların yorumlarını okudum inanılmaz memnunlar.İstanbul da koltuk altı kesısını gonul rahatlıyla tavsıye eden,ilk sırada soyleyen bır tek zekerıya bey mı var? zekerıya beye bu yolla amelıyat olmus 2 kısı daha okusam ,3-5 fotograf gorsem rahatlıcam ama nerdeeeee
ve bir soru daha bu da cok onemli benim icin,sen bir baslık acmıssın SWEATcim,top gıbı durma olayı=) ınan aklımdan bu gecti,her ne kdr zekerıya bey oyle durmadıgını soylese de yaptıran daha ıyı bılır,top gıbı mı duruyor senınkıler =) oyle olmadıgına emınım ama merak ıste,damla gıbı mı duruyor cok merak ettım dogrusu
ohh cok sevindimm içim rahatladı canım yaa..kafamdaki soru işaretleri bi bitse artık yaa bi iki ay içinde olmayı düşünüyorum artk senin doktoruna