- 14 Mart 2011
- 462
- 0
-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
Ewet kızlaaaaarrrr yanlış duymadınızz ameliyat oldum geldimm sizlere söylemedim süpriz olsun istedim birçoğunz biliyorsunz ki Zekeriya beyden önce gittğim doktorlardan da ameliyat için gün almıştım (1 doktor hariç). we iptal ettirmştim. her an yine iptal ederim düşüncesiyle yazmadım siteye. çnkü kararımdan yine dönerim belki dedim, ama bu sefer emindim doğru doktoru bulduğuma iptal etmekte istemiyordum we çook şükür iyiki kararımdan dönmemişimmm
öncelikle bu ameliyatı olmamda bana cesaret weren bu foruma , bu forum sitesini oluşturanlara we bütün sorduğum sorulara sıkılmadan cewap weren arkadaşlarıma çoookk teşekkür ediyoruumm
gelelim bana soracağınz sorulara 10 mayıs saat 13.00te ameliyata girdim. yaklaşık 2 saat sürmüş. Doktorum : ZEKERİYA KUL, yöntemimim : Kas altı-dual plane. Kesi yerim: Koltuk altından endoskopik teknikle, yani kameralı bir yöntemle silikon yerleştirildi. böylelikle silikon koltuk altından rahat bir şekilde doğru yere yerleştirilmş oluyor. mememde iz kalmasını istemiyordum çünkü. we koltuk altı derisi itibariyle daha çabuk iyileşen bir bölgeymiş,6aydan snra iz çook kayboluyor. hiç iz anlaşılmıyor
gelelim cc olayına gözümü açar açmaz hemşireye ilk sorduğum soru bu oldu: kaç cc kondu bana? doktorumda ilk bana tahmin et bakalım kaç cc taktım dedi 300 mü dedim ewet dedi ama öle çook büyük değil ben acaba büyükmü oldu die endişelendim açıkçası. taam wücuduma uygun bir büyüklükte olmuşş saolsun kendiside dedi. en çok bu büyüklüğü yakıştrdım ameliyatın çook güzel geçti dedi . şükürler olsun.
dün gece baya ağrım oldu. çünkü koltuk altıma drenler takıldı. gerçekten acıtıyormuş bu drenler sabahı zor ettim diyebilirim. ameliyattan da çıktığım gbi midem bulandı kustum. aklıma poisa geldi yanılmıyorsam o da kusmuştu. akşamda yemek yedikten snra 2 kere kustum. hemşireler normal dedi, anesteziyi kusarak atlatıyorsun dedi. sabah doktorum ( karizma we kibar insan ) dreneleri çıkardı da rahatladım yaaa ama çıakrırken gerçekten acıyormuş tutamadım kendimi ağladım
onun dışında bir sorunum olmadı şükürler olsuuunn. bu arada Maltepe'de SEMA HASTANESİ'nde ameliyatımı oldum. size yemin ederim ki ben böyle rahat konforlu temiz, güler yüzlü hemşirelerin olduğu, 7 yıldızlı otel konforunda odaları olan bir hastane görmediim! dha önceden duymuştum bu hastanenin temiz çok güzel bir hastene oldduğnu. bu forumda zekeriya beye ameliyat olan arkadaşım saolsun kendisi sema hastanesinde ameliyat olmuş, bana da kesinlikle sema hastanesinde ol dedi. iyiki de SEMA hastanesine gitmişim. 3kere çarşaflarım değişti, 3 kere oda temziliğine geldiler. biz mahçup olduk inanınki hizmetlerinden dolayı.
neden bukadar hastaneden bahsettim , çünkü bu ameliyat için doktor önemli oldğu gbi bence hastanede çoook önemli. her açıdan kendimi güwende hissetmeliyim, hijyen temiz bir hastanede olmak çook önemli. hastaneye giderken çook heyecanlı we stresliydim. yemin ederim hastaneyi bi gördüm bi girdik içeri bende stres filan kalmadı, ağzım açık hastaneyi inceledim gezdim
Bu arada fiyatı söylemeyi unuttum. Her şey dahil, sütyen, çekilecek filmler,tahliller, bir gece yatma parası we 1 refakatçi ücreti toplam 5.000 TL. Normalde fiyat 5.500 müş ama saolsun doktor benim yöntemimden de dolayı 5000 tlye yaparım dedi. bence bu doktora we bu hastaneye azdı bile yaniii iddaa ediyorumm. helal hoş olsun ALLAH hepsinden razı olsunn!!!
ewet hala inanamıyorum arkadaşlaaar ara ara aynaya gidyorum memişlerime bakıyorum inşallah fazla küçülmezler şu anki büyüklük çook güzel maşallahh bir ömür bu boyutta kalır inşallah
Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsiinn inşallah!! bana çok yardım edildi bu forumda bende bana sormak istedğiniz sorulara açığım yardımcı olmak isterim elimden geldiğince herkese keşkee bu kadar beklemeseymişim diyorum keşke daha önceden ameliyat olsaymışş ahh aaahhh
öncelikle bu ameliyatı olmamda bana cesaret weren bu foruma , bu forum sitesini oluşturanlara we bütün sorduğum sorulara sıkılmadan cewap weren arkadaşlarıma çoookk teşekkür ediyoruumm
gelelim bana soracağınz sorulara
gelelim cc olayına
dün gece baya ağrım oldu. çünkü koltuk altıma drenler takıldı. gerçekten acıtıyormuş bu drenler
onun dışında bir sorunum olmadı şükürler olsuuunn. bu arada Maltepe'de SEMA HASTANESİ'nde ameliyatımı oldum. size yemin ederim ki ben böyle rahat konforlu temiz, güler yüzlü hemşirelerin olduğu, 7 yıldızlı otel konforunda odaları olan bir hastane görmediim! dha önceden duymuştum bu hastanenin temiz çok güzel bir hastene oldduğnu. bu forumda zekeriya beye ameliyat olan arkadaşım saolsun kendisi sema hastanesinde ameliyat olmuş, bana da kesinlikle sema hastanesinde ol dedi. iyiki de SEMA hastanesine gitmişim. 3kere çarşaflarım değişti, 3 kere oda temziliğine geldiler. biz mahçup olduk inanınki hizmetlerinden dolayı.
neden bukadar hastaneden bahsettim , çünkü bu ameliyat için doktor önemli oldğu gbi bence hastanede çoook önemli. her açıdan kendimi güwende hissetmeliyim, hijyen temiz bir hastanede olmak çook önemli. hastaneye giderken çook heyecanlı we stresliydim. yemin ederim hastaneyi bi gördüm bi girdik içeri bende stres filan kalmadı, ağzım açık hastaneyi inceledim gezdim
Bu arada fiyatı söylemeyi unuttum. Her şey dahil, sütyen, çekilecek filmler,tahliller, bir gece yatma parası we 1 refakatçi ücreti toplam 5.000 TL. Normalde fiyat 5.500 müş ama saolsun doktor benim yöntemimden de dolayı 5000 tlye yaparım dedi. bence bu doktora we bu hastaneye azdı bile yaniii iddaa ediyorumm. helal hoş olsun ALLAH hepsinden razı olsunn!!!
ewet hala inanamıyorum arkadaşlaaar ara ara aynaya gidyorum memişlerime bakıyorum
Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsiinn inşallah!! bana çok yardım edildi bu forumda bende bana sormak istedğiniz sorulara açığım yardımcı olmak isterim elimden geldiğince herkese