Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

kızlaaarrr iyiyim canlarım sizler nslsınz :KK66: çalışıyorum işe girdim 2 ay oldu. fırsat bulamıyorum nete girmeye. girsemde kalamıyorum fazla. sorularınz olursa yazın yine siz. girmeye çalışıcam arada bi:KK3:

hayırlı olsun isin cnm!uzun zaman oldu,ben tabiiki en cok koltuk altında ki izi merak ediyorum ne durumda? bir de yumusaklık nasıl?

gecmis olsun canm umarim sonuc diledigin gibi olmustur:)

merhaba öncelikle geçmiş olsun bu ameliyatı olup mutlu mesut sonuçlar alanları okuyunca çok seviniyorum yakın zamanda bende düşünüyorum ama kafam karışık hemen hemen yöntem ve silikon cinsine karar vermiş olsamda hala acabamı diyoru. ben koltuk altı kesisi saline silikon istiyorum daha doğrusu koltukaltından girildiğinde sadece saline silikon koyulduğunu bildiğim için saline istiyorum. ama senin yazını okuyunca dikkatimi çekti sanada koltukaltından yapılmış ama salin değil bu yöntem nasıl ve kim kullanıyor bana anlatabilirmisin bide kas altına yerleştirildi dimi eğer öyleyse doktorunla bende en kıza zamanda görüşmek istiyorum çünkü su dolu silikon fikri biraz kafamı kurcalıyor daha sert olması ve patlama riski nedeniyle. bide nekadara oldun ameliyatı bilgi verirsen çok sevinirim :)

merhaba öncelikle geçmiş olsun bu ameliyatı olup mutlu mesut sonuçlar alanları okuyunca çok seviniyorum yakın zamanda bende düşünüyorum ama kafam karışık hemen hemen yöntem ve silikon cinsine karar vermiş olsamda hala acabamı diyoru. ben koltuk altı kesisi saline silikon istiyorum daha doğrusu koltukaltından girildiğinde sadece saline silikon koyulduğunu bildiğim için saline istiyorum. ama senin yazını okuyunca dikkatimi çekti sanada koltukaltından yapılmış ama salin değil bu yöntem nasıl ve kim kullanıyor bana anlatabilirmisin bide kas altına yerleştirildi dimi eğer öyleyse doktorunla bende en kıza zamanda görüşmek istiyorum çünkü su dolu silikon fikri biraz kafamı kurcalıyor daha sert olması ve patlama riski nedeniyle. bide nekadara oldun ameliyatı bilgi verirsen çok sevinirim :)

Canım sayfanın ilk başına gidersen Sweet cigim uzun uzun anlatmış zaten..Sweet Dr.Zekeriya Kul a ameliyat oldu.koltukaltı kesisi ile koheziv jel koyuldu,dual plan yöntemi ile.. Yani kas altına degil,üst taraf kas altı,alt tarafta kas üstü oluyor dual planda.Kas üstü gibi basık ve küçük durmuyor,alt kısım daha bir dolgun duruyor.Kas üstü gibi top gibi bir görüntüde vermiyor bu yöntemde..Bence yöntemini doktoruna bırak,gögsüne en uygun olan yöntemi seçecektir zaten doktorun..
Salin protez bencede tercih etme,ama biraz büyük dolu bir gögüs istiyorsan,koltukaltı kesisi ile büyük koheziv jel geçmeyecegi için bu yöntemde sana uygun olmayacaktır bilgin olsun.İzsiz bir yöntem istiyorsan meme ucu kesisini düşünebilirsin,ben meme ucu kesisi ile oldum.Görenler dikiş yerlerimi görmüyorllar çünkü iz filan kalmadı..:KK34: İnternette google la Zekeriya Kul yazarsan doktor beyin kendi internet sitesi çıkacak zaten,ara bilgi al ve muayeneye git derim :KK34:

canimmmmm uzun zmndir giremedimmm cok mutlu ettin beni okuyuncaaa harikaaa :)))) biliomusun benim 1 ay oldu suan cok yumusadilar ve yanlarima yatiorum ve ayrikligida gitti 1 ay gecsin bak daha da cok hayran kalacaksin tatlim :)) hayirli ugurlu olsunn cnm optum
peki sen kime oldun ameliyatını?

teşekkür ederim canımmm:KK3: iyiler çok şükür artık onlar tamamen benmle bütünleştiler. yumuşaklığıda gayet iyi maşallhh:nazar: senin memişler nsl canımmmm :KK16::KK76:

Merhaba sweetbraveç
Operasyondan sonra yazdıklarında göğuslerinin arasının aöık olduğunu söylüyordunç Su an ne durumda yazabilir misin. İzler gecti mi bir de?
Teşekkürlerç

geçmiş olsun öncelikle umarım her şey istediğin gibi olur ben de ameliyat olmak istiyorum bana ankara için önerebileceğiniz bir doktor var mı

ankara da zühtü bey iyi diyorlar canım benim.. clara83 ve ank32 arkadaşlarımız bu doktora ameliyat olmuşlar onlarla bi irtibata geç istersen.
geçmiş olsun öncelikle umarım her şey istediğin gibi olur ben de ameliyat olmak istiyorum bana ankara için önerebileceğiniz bir doktor var mı

ah sweet nerelerdesın ? nasılsın nasıl oldun,gogus arası acıklıgın merak edılıyor,ama ben en cok iz ve yumusaklıgı merak edıyorum.....umarım senınle telepatı kurabılırım de msjımı gorursun =)

geçmiş olsun. umarım istediğin gibi olmuştur. ben de çok istiyorum. damla düşünüyorum ben

kızlar merhaba,cok ısteklıydım koltuk altından amelıyat olmak ıcın,doktor beyle gorustum sonunda,ve maalesef tatmın olamadım,yanı kotu degıl ,ancak benım gogusumden bırı 1,5 cm asagıdaymıs o yuzden koltuk altından yapmak ıstemedı gıbı,ankaradan nebıl bozdogan beye maıl attım,ve maıl yoluyla o kadar tatmın edıcı konustukı anlatamam,cok ılgılendı ve bı suru foto.lar yolladı,taksıt ımkanı ve ankaraya gıdersek ucretsız konaklama bıle var....ancak yıne de cok uygulanır bı yontem olmadıgı ıcın ınsan gozunu karartamıyor....Barıs cakır beye amelıyat olucam sanırım,ancak o da cok pahalı ve hastası cok oldugu ıcın gece kalıcak....kafam karıstı....SWEET BRAVE'in ortadan yok olması da ayrı bı demotıve ettı benı,zaten cok az kısı var koltuk altından olan,bı de onlara ulasamayınca ınsanın aklına bınbır turlu soru gelıyor.....Umarım hersey gonlumuze gore olur,ama benden sıze tavsıye sakın ha ertelemeyın,paranız yoksa bıle gıdın gorusun herkesle,ıcınıze sınen bırını bulana kadar...en azından paranız oldugunda kafanız rahat tek randevuyla gıder yaptırırsınız....bakın ben bırıktırdım paramı sımdı doktor secemıorum ve zamanımdan calınıyor.

kızlar merhaba,cok ısteklıydım koltuk altından amelıyat olmak ıcın,doktor beyle gorustum sonunda,ve maalesef tatmın olamadım,yanı kotu degıl ,ancak benım gogusumden bırı 1,5 cm asagıdaymıs o yuzden koltuk altından yapmak ıstemedı gıbı,ankaradan nebıl bozdogan beye maıl attım,ve maıl yoluyla o kadar tatmın edıcı konustukı anlatamam,cok ılgılendı ve bı suru foto.lar yolladı,taksıt ımkanı ve ankaraya gıdersek ucretsız konaklama bıle var....ancak yıne de cok uygulanır bı yontem olmadıgı ıcın ınsan gozunu karartamıyor....Barıs cakır beye amelıyat olucam sanırım,ancak o da cok pahalı ve hastası cok oldugu ıcın gece kalıcak....kafam karıstı....SWEET BRAVE'in ortadan yok olması da ayrı bı demotıve ettı benı,zaten cok az kısı var koltuk altından olan,bı de onlara ulasamayınca ınsanın aklına bınbır turlu soru gelıyor.....Umarım hersey gonlumuze gore olur,ama benden sıze tavsıye sakın ha ertelemeyın,paranız yoksa bıle gıdın gorusun herkesle,ıcınıze sınen bırını bulana kadar...en azından paranız oldugunda kafanız rahat tek randevuyla gıder yaptırırsınız....bakın ben bırıktırdım paramı sımdı doktor secemıorum ve zamanımdan calınıyor.

Canım, beni hatırlarsın belki. Ben de koltukaltı kesisiyle ameliyat olmayı düşünüyordum ilk etapta. Akla çok uygun geliyor evet ama ben de güvenemedim açıkçası. Bu kadar insan meme altı ve meme ucunu tercih ediyorsa bir bildikleri vardır diye düşündüm ve Barış Çakıra ameliyat oldum 2 buçuk ay önce. Çok memnunum. İz konusuna çok takılmıyorum altta kalıyor ve şimdiden iyileşmeye başladı. En zor süreç karar vermek inan. Sonrası çorap söküğü gibi geliyor. Kolay gelsin canım umarım en hayırlı kararı verirsin..

superi eger bı sakıncası yoksa ızlerın fotosunu gorebılır mıyım? bu ay ıcınde olmak ıstıyorum umarım doktor bey ıcın uygundur..bırde cok merak edıyorum yumusaklıgı nasıl? 2bucuk aylık surecten bıraz bahsedermısın? yanı kac hafta cok sertti mesela? bır de ben 5000tl butce ayrımırmıstım...barıs bey 8000bın olmus diyorlar ,pesın mı oduyoruz bunu?

superi eger bı sakıncası yoksa ızlerın fotosunu gorebılır mıyım? bu ay ıcınde olmak ıstıyorum umarım doktor bey ıcın uygundur..bırde cok merak edıyorum yumusaklıgı nasıl? 2bucuk aylık surecten bıraz bahsedermısın? yanı kac hafta cok sertti mesela? bır de ben 5000tl butce ayrımırmıstım...barıs bey 8000bın olmus diyorlar ,pesın mı oduyoruz bunu?

Canım senin için çeker gönderirim. benim henüz 2 buçuk ay olduğu için izler var tabi ama beni rahatsız etmiyolar. Yumuşaklığı, ilk 15 gün çok sertti. Masajla birlikte yumuşamaya başladı zaten. Şu anda daha yumuşamaya ihtiyaçları var tabi ama dışarıdan anlaşılabilecek bir sertlik yok kesinlikle. Rahatça sıkabiliyorum. Ve her gün farkediyo yumuşaklığı da görüntüsü de. Arkadaş olarak ekliysen görebilirsin fotolarımı doğal bir görüntüsü var. Zaten çok büyük istememiştim 280 ccler. Barış Beye peşin ödüyoruz canım. Ben taksiti hiç konuşmadım ama yaptığını sanmıyorum. Sormak istediğin bir şey olursa sorarsın kolay gelsin:)

arkadaşlar ben daha önce iki ünlü doktora 5 kere meme silikonu ve dikleştirme ameliyatı oldum.. her ameliyatım başarısız sonuçlandı.. bir doktorun ameliyatının başarızlığını diğer doktor ben düzeltirim dedi fakat daha beter etti bıraktı.. aradan 4 sene geçti ve ben bu kötü görünümümden kurtulmak için bir çok doktor araştırdım, en aklıma yatan isim zekeriya kul oldu.. kendisinden randevu aldım ve görüşmeye gidicem.. benim öğrenmek istediğim, bu ameliyatımda kesinlikle zekeriya kul'u tecih etmelimiyim.. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı öğrenmek isterim sevgiler...

canım zekerıya beyden olumsuz herhangıbır sonuc duymadım ancak olumlu olarak da pek cok sey duydugum soylenemez....bence nazım cerkes beyfendıyı dusun derım...aslında cok soguk gorunumlu ancak arastırdıgım kısıler arasında en tecrubelısı o...senın konun ıcın sana yardım edeblıcegını dusunuyorum...Docent olmus ve dunya capında tanılıyor...ben amelıyat olursam barıs beyı tercıh edıcem cunku kas zarı altı ıstıyorum ancak senın durumunda olsaydım nazım beyı tercıh ederdım....

Ameliyat olalı 1 hafta oluyor. Şu an iki göğsüm arasında çok fazla büyüklük ve şekil farkı var. Doktorum Zekeriya Kul'du. Burada aynı doktora ameliyat olan varsa ameliyat sonrası süreçten biraz bahsedebilir mi? Bu durum normal mi? Bir de ne kadar küçülüyorlar ödem indikten sonra, çok fark olacak mı? Özellikle Sweet Brave, senin de doktorun aynı olduğu için yazarsan çok sevinirim.

zekeriya beye meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar. nerelerdesinizzz. sweetbrave ulaşamıyorum ne zamandır girmiyo galiba en son mesaj tarihi 2011 gozukuyo. yok mu baska zekeriya beye koltukaltı endoskopiyle meme buyutme olan :44:

X