kızlar merhaba,cok ısteklıydım koltuk altından amelıyat olmak ıcın,doktor beyle gorustum sonunda,ve maalesef tatmın olamadım,yanı kotu degıl ,ancak benım gogusumden bırı 1,5 cm asagıdaymıs o yuzden koltuk altından yapmak ıstemedı gıbı,ankaradan nebıl bozdogan beye maıl attım,ve maıl yoluyla o kadar tatmın edıcı konustukı anlatamam,cok ılgılendı ve bı suru foto.lar yolladı,taksıt ımkanı ve ankaraya gıdersek ucretsız konaklama bıle var....ancak yıne de cok uygulanır bı yontem olmadıgı ıcın ınsan gozunu karartamıyor....Barıs cakır beye amelıyat olucam sanırım,ancak o da cok pahalı ve hastası cok oldugu ıcın gece kalıcak....kafam karıstı....SWEET BRAVE'in ortadan yok olması da ayrı bı demotıve ettı benı,zaten cok az kısı var koltuk altından olan,bı de onlara ulasamayınca ınsanın aklına bınbır turlu soru gelıyor.....Umarım hersey gonlumuze gore olur,ama benden sıze tavsıye sakın ha ertelemeyın,paranız yoksa bıle gıdın gorusun herkesle,ıcınıze sınen bırını bulana kadar...en azından paranız oldugunda kafanız rahat tek randevuyla gıder yaptırırsınız....bakın ben bırıktırdım paramı sımdı doktor secemıorum ve zamanımdan calınıyor.