Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

Sweatcim cevaplar ıcın cok saol, nasılsın? 1ay 10 gununu tamamladın.İnan en ufak detayını bıle dınlemek ıstıyorum :) Kucucuk bile olsa var mı bı sıkıntın?yara ızlerın ne durumda?hareket durumun nasıl?yumusaklık nasıl?kıvam nasıl =)

:KK34:sweetcim nasılsın canım ben sana birşey sormak istiyorum benim cok sırtım ağrıyor sendede olmuşmuydu ne zaman gecer acaba :18:birde bugün tam 1 hafta oldu taş gibiler ne zaman yumuşamaya başlıyolar :79:

canım ortasının ayrık olması doktorla alakalı bir şey değil, benm göğüs yapımla ilgili malesf... görüştğüm doktorlar dedi bunu bana. daha büyük bir silikon takılsa bile, silikonun gideceği kadar (dekolteye doğru) yer war. yani benm göğüslerim istesemde birleşmezdi. ben bunu doktora,' dekolte aramda mutlaka boşluk olsun birbirine yapışmasın memelerim' dedğimde, doktor zaten istesende birleşmez diyerek göğüslerimi sıkıştırarak aradaki boşluğu göstermişti. masajla 1buçk cm yaklaştrdım, 1 cm daha yaklaşırsa inşallah daha güzel olacak :KK66: olmasada ben memişlerimden memnunuuummm:KK52: önemli olan bu değil miii :KK34:

sweetcim merhaba tatlımm..burdan yazılarını takip ediyorummm.. senin böyle memnun kalman beni de cesaretlendiriyor:) çok güzel memnun kalman :79:
bende ilk başta ank.düşünecem mecbur.çünkü oraya gidip gelmam daha rahat olacak...kısıtlı bi zamnda araştırma yapabiliyorum malesaf.ama aklım senin doktorunda kaldı..olmadı gidecem mutlaka görüşmeye :) umarmmm bende seninn gibi memnun olurumm daha sonralarııı :)

sweetcim merhaba tatlımm..burdan yazılarını takip ediyorummm.. senin böyle memnun kalman beni de cesaretlendiriyor:) çok güzel memnun kalman :79:
bende ilk başta ank.düşünecem mecbur.çünkü oraya gidip gelmam daha rahat olacak...kısıtlı bi zamnda araştırma yapabiliyorum malesaf.ama aklım senin doktorunda kaldı..olmadı gidecem mutlaka görüşmeye :) umarmmm bende seninn gibi memnun olurumm daha sonralarııı :)

cnm ankarada zekerıya kul gıbı,koltuk altı yapan ıkı tanınmıs doktor varmıs bırı nebil bozdogan dıgerını suan hatırlamıorum,ve sankı zekerıya kul'dan daha tecrubelı gıbıler bır arastır ıstersen onları ben istanbulda oldugum ıcın zekerıya bey dusunuyorum,bi hafta ıcınde randevu alıcam cesaret edebılırsem =)

:KK34:sweetcim nasılsın canım ben sana birşey sormak istiyorum benim cok sırtım ağrıyor sendede olmuşmuydu ne zaman gecer acaba :18:birde bugün tam 1 hafta oldu taş gibiler ne zaman yumuşamaya başlıyolar :79:

pelincim sen kıme ameliyat oldun? koltuk altı dusunmuyordun sankı sen,kesi yerın nerde canım?

pelincim sen kıme ameliyat oldun? koltuk altı dusunmuyordun sankı sen,kesi yerın nerde canım?

canım ben bursada dr mesut özcana ameliyat oldum ve ben hiç koltuk altı kesisi istemedim nedense o biraz beni korkutuyor zaten benim dr koltuk altı kesisi yapmıyorum demişti meme altından oldum canım:79:

benim aklıma bır soru daha geldi,bu sılıkonları 10 yıl da bır degıstırmeyı tavsıye edıyorlar ya,koltuk altından takılan protezleri degistiricegimiz zaman nereden cıkarıcaklar,yıne koltuk altından mı? sayet koltuk altından alınmayacak ve meme altından alınıcaksa ,sımdıden meme altından olalım o zmn...nyse kendı kendıme sinir yaptım =) bunu da sorıym ben doktora en ıyısı,hem 10 yıla kdr ne teknolojıler uretılır

benim aklıma bır soru daha geldi,bu sılıkonları 10 yıl da bır degıstırmeyı tavsıye edıyorlar ya,koltuk altından takılan protezleri degistiricegimiz zaman nereden cıkarıcaklar,yıne koltuk altından mı? sayet koltuk altından alınmayacak ve meme altından alınıcaksa ,sımdıden meme altından olalım o zmn...nyse kendı kendıme sinir yaptım =) bunu da sorıym ben doktora en ıyısı,hem 10 yıla kdr ne teknolojıler uretılır

canım sen bence bunu kendi dr sor benim bu konuyla ilgili bir fikrim yok :44:ama bende merak ettim dr cevap aldığınde bana da söyle bende merak ettim:KK74::KK74:

cnm ankarada zekerıya kul gıbı,koltuk altı yapan ıkı tanınmıs doktor varmıs bırı nebil bozdogan dıgerını suan hatırlamıorum,ve sankı zekerıya kul'dan daha tecrubelı gıbıler bır arastır ıstersen onları ben istanbulda oldugum ıcın zekerıya bey dusunuyorum,bi hafta ıcınde randevu alıcam cesaret edebılırsem =)

merhaba canımm..anladığım kadarıyla bu formu yakından takip edenlerdensinnn..çok fazla yorum yapmasamda nerdeyse bende burda yazılanların hepsini okudumm.madem ist.dasınn bence de mutlaka görüş zekeriya beyle..ben aramıştım.çok sıcak geldi seside.ama gidemedim görüşmeye.ank.da biraaz araştırma yapacam.aklıma yatmazsa ist.muttlaka düşünüyorum.peki ank.da olan başka doktor ismi dikkatini çekti mi tatlım..gitmişken bi kaç kişiyle görüşmek istiyorum..

Sweatcim cevaplar ıcın cok saol, nasılsın? 1ay 10 gununu tamamladın.İnan en ufak detayını bıle dınlemek ıstıyorum :) Kucucuk bile olsa var mı bı sıkıntın?yara ızlerın ne durumda?hareket durumun nasıl?yumusaklık nasıl?kıvam nasıl =)

ayy canııımm anlayabiliyorum heyecanını we merakını =) ben artık gün hafta saymayı çoktan unuttum yaa :KK70:D memişler artık okadar benimlerki sanki ameliyat hiiiç olmadım :KK66: yumuşaklık hergeçen gün daha iyi :KK66: anneme elletiriyorum et gbi diyor hiç anlaşılmıyor, zıpladığmda braz sallanıyor :KK70: şmdiden yumuşaklk gayet iyi yani , hiç bir sıkıntm yok çok şükür, yüz üstü bile çoktandr yatabiliyorum.

ben kontrole gidecektim zekeriya beye, hala gidemedim. buaralar işlerim war biraz netede fazla giremiyorum. iş görüşmelerine gidiyorum. inşallah hftaya yada diğer hftaya artık bi gitmem lazım doktorumu özlediimmm :KK70::KK70: :78: leyla'ya söylemiştim kontrol için gideceğim gün, sana msj atıcam sen de o güne randewu al memşlerimi canlı görürsün demiştim. aynısını sanada söylüyorum canım. nasılsa istanbuldasın. inşallah gün aldığm zaman sana da msj atıcam canm ok :KK34:

canm benim sadece 1 gece ağrım oldu , sonra hiiç ağrım olmadı şükür. herkesin bünyesi farklı oldğu için bazılarının ağrı süresi uzayabiliyor. daha yenisin 1 hfta olmuş maşallahh =) :nazar::nazar: sertlik normal , benmde sertlerdi 1ayını doldur bak nasıl yumuşayacaklar :KK76:

merhaba güzeliim =) cesaretlenin kızlar yaa wallahi korkulcak bir şey yook ben çook pişmanım yaaa keşke dha önce olsaydım , tahta gbi dümdüz dolaşmaktan kurtulsaydım diyorum :KK43:( ama her şeyde wardır bir hayır, demek ki zamanı wardı. inşallah sizde olun kurtulun yaaaa :KK66:

bencede önce ankarayı bir araştır, keşke dememek için canım. baktın ankaradaki doktorlar içine sinmedi istanbulu düşün. inşallah hepinizde memnun olacaksınız canım benmm =)

sakin'cim naptın canım yaaa, ne değiştirmesi kim diyor yok öyle bir şey. büyük bir kaza geçirmedğin sürece , silikonlarına zarar gelmedği sürece neden ameliyat yaptırcaksın? doktorum hiç öyle bir şeyden bahsetmedi. sadece doğumdan sonra eğer göğsün çok büyür we sarkarsa ( benmkiler küçük we süt bezlerim az oldğu içn sarkma olmaz dedi doktorum ) , sadece dikleştrme toparlama yaptrırısn okadr. :KK34:

merhaba canımm..anladığım kadarıyla bu formu yakından takip edenlerdensinnn..çok fazla yorum yapmasamda nerdeyse bende burda yazılanların hepsini okudumm.madem ist.dasınn bence de mutlaka görüş zekeriya beyle..ben aramıştım.çok sıcak geldi seside.ama gidemedim görüşmeye.ank.da biraaz araştırma yapacam.aklıma yatmazsa ist.muttlaka düşünüyorum.peki ank.da olan başka doktor ismi dikkatini çekti mi tatlım..gitmişken bi kaç kişiyle görüşmek istiyorum..

canım eminim pek cok iyi doktor var ama ben ozellıkle koltuk altı kesısı ıstıyorum dıye bunun uzerıne bakınıyorum,ankara da nebıl bozdogan dısında henuz karsılasmadım ama ankara oldugunu duyunca okumayı bırakıyorum ztn,sen arama yaparken ankara dıye arastırırsan emınım bulursun....Allah hepimizin gönlune gore versın =)

ayy canııımm anlayabiliyorum heyecanını we merakını =) ben artık gün hafta saymayı çoktan unuttum yaa :KK70:D memişler artık okadar benimlerki sanki ameliyat hiiiç olmadım :KK66: yumuşaklık hergeçen gün daha iyi :KK66: anneme elletiriyorum et gbi diyor hiç anlaşılmıyor, zıpladığmda braz sallanıyor :KK70: şmdiden yumuşaklk gayet iyi yani , hiç bir sıkıntm yok çok şükür, yüz üstü bile çoktandr yatabiliyorum.

ben kontrole gidecektim zekeriya beye, hala gidemedim. buaralar işlerim war biraz netede fazla giremiyorum. iş görüşmelerine gidiyorum. inşallah hftaya yada diğer hftaya artık bi gitmem lazım doktorumu özlediimmm :KK70::KK70: :78: leyla'ya söylemiştim kontrol için gideceğim gün, sana msj atıcam sen de o güne randewu al memşlerimi canlı görürsün demiştim. aynısını sanada söylüyorum canım. nasılsa istanbuldasın. inşallah gün aldığm zaman sana da msj atıcam canm ok :KK34:

Cok sevındım ya,zıpladıgına gore ztn baya benımsemıssın artık =) ınan bana cok sevındım.kol hareketlerı tamam,yumusaklık tamam :) Iz durumun nasıl peki?

Sweetcim canım :KK16: uzun zamandır bi fırsat bulup giremedim ama az biraz okuduğum kadarıyla herşey yolunda ohh ohh maşallah çok sevindim valla siteye girmesem unutucam benimde beş ay oldu nerdeyse :21: Bu arada sanırım senin albümü kaçırmışım gerçi çok güzel olduğuna eminim bu arada kontrole gitmeden önce bunu okumuş olursan sevgili doktorumuza benden çok selam senide çok öpüyorum canım :KK54:

Cok sevındım ya,zıpladıgına gore ztn baya benımsemıssın artık =) ınan bana cok sevındım.kol hareketlerı tamam,yumusaklık tamam :) Iz durumun nasıl peki?

=)) canıım izlerimde gün geçtikçe daha iyiye gdiyor. rengi dahada açılıyor =) 1seneye kalmaz tamamen iyileşir diye umuyorum inşallahh :KK34:

Sweetcim canım :KK16: uzun zamandır bi fırsat bulup giremedim ama az biraz okuduğum kadarıyla herşey yolunda ohh ohh maşallah çok sevindim valla siteye girmesem unutucam benimde beş ay oldu nerdeyse :21: Bu arada sanırım senin albümü kaçırmışım gerçi çok güzel olduğuna eminim bu arada kontrole gitmeden önce bunu okumuş olursan sevgili doktorumuza benden çok selam senide çok öpüyorum canım :KK54:

ayyyy canıımmm arkadaşıımmm:KK70: özlettirdin kendini yaaaa :KK70: her şey yolunda çook şükür :KK16: maşallah sanada bitanem :nazar: aynen artık ameliyat oldğmu çoktan unuttum yaaa :KK70: hele şu izlerde bir geçsin warya iyice unutucam :KK70: seninde iyi olmana çook sewindiim canımmm:21: nezmndr görüşemedik yaa arada bir gir yazışalım burdan yaa. ewet kısa bir süreliğine koydum foto. snra tekrar koyacaktım fakat pc de sorun oluştu, foto atamadım bilgsyara.

bu önümüzdeki hftada gidemicem yaa doktorcuğuma :KK43: şehir dışından arkadaşım geliyor 1 hftalığna gezmeye. ameliyat olduğmu bilmiyor , o gdince anca gidebileceğim. gidersem slmnı sölerim bitanemmm:KK34: öpüyoruumm çooook:KK54: Allaha emanet olll:KK16:

Sweet_Brave; inanamıyorum ya ne kadar cabuk gecıyor zaman....kendımmıs gıbı sevınıyorum netıce de aynı seylerı bende yasıcam....bıldıgın uzere belalın benım burda,soru bombardımanına tutuyorum senı =)) ben de cekırdek aılem dısında luzumlu olmadıkca kımseye soylemeyı dusunmuyorum,zaten bu daha buyuk ezıyet benım ıcın.....tam da bu noktada koltuk altı ızı dusunduruyor,ama bakıyorum koltuk altıma ztn bı suru ız var,ınan bana ben goguslerınden cok ızını merak edıyorum.....ingilizce bı suru sey okudum ızledım,bi zaman sonra doktorlar bıle hangısının kesık ızı oldugunu farkedemıolarmıs koltuk altında....ama ıste ben askılı cok gıyerım,dans etmeyı flnda severım,nasıl gızlıcez bakalım ya bence 3 ay yeterlı olucak bak ve gor,yanı ancak sen ve cok dıkkatlı bakanlar anlar ,neyse ben yıne sabahı ettım arastırma yapmaktan...haftaya artık rendevu almaya baslıcam,sonra da bı cesaret amelıyat bakalım....ay cok heyecanlı ,bak senle konustugumda olsam 1 ay olmus olucaktı neyse =)

X