- 18 Aralık 2010
- 125
- 0
-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
kızlaaarrr iyiyim canlarım sizler nslsınzçalışıyorum işe girdim 2 ay oldu. fırsat bulamıyorum nete girmeye. girsemde kalamıyorum fazla. sorularınz olursa yazın yine siz. girmeye çalışıcam arada bi
merhaba öncelikle geçmiş olsun bu ameliyatı olup mutlu mesut sonuçlar alanları okuyunca çok seviniyorum yakın zamanda bende düşünüyorum ama kafam karışık hemen hemen yöntem ve silikon cinsine karar vermiş olsamda hala acabamı diyoru. ben koltuk altı kesisi saline silikon istiyorum daha doğrusu koltukaltından girildiğinde sadece saline silikon koyulduğunu bildiğim için saline istiyorum. ama senin yazını okuyunca dikkatimi çekti sanada koltukaltından yapılmış ama salin değil bu yöntem nasıl ve kim kullanıyor bana anlatabilirmisin bide kas altına yerleştirildi dimi eğer öyleyse doktorunla bende en kıza zamanda görüşmek istiyorum çünkü su dolu silikon fikri biraz kafamı kurcalıyor daha sert olması ve patlama riski nedeniyle. bide nekadara oldun ameliyatı bilgi verirsen çok sevinirim :)
peki sen kime oldun ameliyatını?canimmmmm uzun zmndir giremedimmm cok mutlu ettin beni okuyuncaaa harikaaa :)))) biliomusun benim 1 ay oldu suan cok yumusadilar ve yanlarima yatiorum ve ayrikligida gitti 1 ay gecsin bak daha da cok hayran kalacaksin tatlim :)) hayirli ugurlu olsunn cnm optum
teşekkür ederim canımmmiyiler çok şükür artık onlar tamamen benmle bütünleştiler. yumuşaklığıda gayet iyi maşallhh senin memişler nsl canımmmm
geçmiş olsun öncelikle umarım her şey istediğin gibi olur ben de ameliyat olmak istiyorum bana ankara için önerebileceğiniz bir doktor var mı
kızlar merhaba,cok ısteklıydım koltuk altından amelıyat olmak ıcın,doktor beyle gorustum sonunda,ve maalesef tatmın olamadım,yanı kotu degıl ,ancak benım gogusumden bırı 1,5 cm asagıdaymıs o yuzden koltuk altından yapmak ıstemedı gıbı,ankaradan nebıl bozdogan beye maıl attım,ve maıl yoluyla o kadar tatmın edıcı konustukı anlatamam,cok ılgılendı ve bı suru foto.lar yolladı,taksıt ımkanı ve ankaraya gıdersek ucretsız konaklama bıle var....ancak yıne de cok uygulanır bı yontem olmadıgı ıcın ınsan gozunu karartamıyor....Barıs cakır beye amelıyat olucam sanırım,ancak o da cok pahalı ve hastası cok oldugu ıcın gece kalıcak....kafam karıstı....SWEET BRAVE'in ortadan yok olması da ayrı bı demotıve ettı benı,zaten cok az kısı var koltuk altından olan,bı de onlara ulasamayınca ınsanın aklına bınbır turlu soru gelıyor.....Umarım hersey gonlumuze gore olur,ama benden sıze tavsıye sakın ha ertelemeyın,paranız yoksa bıle gıdın gorusun herkesle,ıcınıze sınen bırını bulana kadar...en azından paranız oldugunda kafanız rahat tek randevuyla gıder yaptırırsınız....bakın ben bırıktırdım paramı sımdı doktor secemıorum ve zamanımdan calınıyor.
superi eger bı sakıncası yoksa ızlerın fotosunu gorebılır mıyım? bu ay ıcınde olmak ıstıyorum umarım doktor bey ıcın uygundur..bırde cok merak edıyorum yumusaklıgı nasıl? 2bucuk aylık surecten bıraz bahsedermısın? yanı kac hafta cok sertti mesela? bır de ben 5000tl butce ayrımırmıstım...barıs bey 8000bın olmus diyorlar ,pesın mı oduyoruz bunu?