ben de cok arastırdım,koltuk altı kesisi o kdr gelismis ki su tarıhten sonra,özellikle iz takıntısı olanlar ıcın,bu yontemı ehli bir doktora yaptırmamak buyuk hata olur.Serum fızyolojık kullanma zorunlulugu kalkmıs,gorus alanları genısletılmıs,anlatamam cok ıcıme sındı.Geriye kaldı iki onemlı soru
1.Anatomık (damla) protez istiyorum ancak özellikle cevrelerının sert oldugunu duydum.kimisi evet demıs kımısı hıc oyle bır sey yok yazmıs,allak bullak oldu kafam.acaba hangı marka en ıyısıdır?
2.Bu goguslerın demek akalın gıbı ayrı gozukmesı durumu?bu da benı endıselendırıyor
bu ıkı soruyu da ıkı ayrı doktora sordum bakalım nasıl cevaplar gelıcek,Sweatcim benim dısımda herkes gormus fotolarını =( ve aralarında zekerıya beye amelıyat olamayı dusunen en yakın kısıyım,neyse zekerıya bey gosterıyor mu foto yanına gıttıgımızde?bı de ayrı bıtısık farketmez sweat ıcın cunku o cok memnun ve anladıgım kadarıyla benim gibi gogsu ortalarda gezıcek bırı de dııl =) cok tatlı bırı ve ıcıne sınmıs onun ,yumusaklıgında bı sorun yoksa sakın kafana takma cnm,bı de daha cok yenı gizeml'nin dedıgı gıbı masajla daha da bırlesır ztn