Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

kuzucum 50 mesaj sayısının altındaki üyeler albüm göremiyolardı sanırım, yani bu yüzden görememiş olabilir arkadaş. sen yine dikkat et albüm oluştururken canım, ayarlar kısmındaydı sanırım albümümü sadece arkadaşlarım görebilsini seçmen lazım. yoksa açık olur genele.. sen benim albümün altında sormuşsun nasıl gizleniyor diye ama ben o soruyu gördüğümde çoktan albüm açmıştın, ben de demekki halletmiş dedim :s neyse dikkat et sweetim yeni albümünde :KK19: bekliyoruz cicişlerin güzel hallerini yeniden :KK76:

saol canım benimm :KK70: bnde öyle yapmıştm , sadece arkadaşlarım görebilsini seçmiştim anlamadımkii :44: yeni fotolar çektimde bu sefer bilgisyara atamadım açılmıor , sorun war akşam kardeşime sorcam snra atarım inşlh :KK34:

sweet brave bana yardımcı olabilir misin??? yazdılkarın cok hosuma gittigi için senden yardım ıstedim..surekli Rabbım yardım etsin utandırmasın gibi seyler yazmıssın..erkek arkadasım olsaydı da göstermezdım zaten demişsin:KK9: benim gibi konusmussun..ilk kez kullanıyorum bu siteyi sana sormak istediklerim var ama burdan sormak istemiyorum baska nasıl yapabilecegimide bilmiyorumm:2:

tabiki canım benimm =) elimden geldği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum herkese, aramıza hoşgeldinn :KK70: memişlerimizi doktorumzdan snra, inşallah ewlendğimzde kocalarımz görecek :KK66: :KK52: bu forumda yeni oldğn için msj sayın 100ü geçince özelden sorular sorabliorsn, 100ü doldurana kadar burdan sor sorularını canım :KK54:

SWEAT'cim iz olayın ne durumda? onu da tarif edersen iyi olur =) kabuk fln baglamıstır heralde ilk zamanlar

walla canm benim öyle çok kabuk flan bağlamamıştı yaa hatrlamıyorum =)) maşallah benm izlerimin çabuk iyileşmesi doktorumuda çok sewndirmişti :KK76: şuanda kırmızımsı pembemsi bir tonda :KK61:

sıvı dolgulu olmayan silikonların patlama ihtimalide yok diye bir yazı okudum..bu sıvı dolgulular patlayabilir anlamına da geliyo tabiki..bu konuda herhangi bir sey sormusmuydun doktoruna

sıvı dolgulu olmayan silikonların patlama ihtimalide yok diye bir yazı okudum..bu sıvı dolgulular patlayabilir anlamına da geliyo tabiki..bu konuda herhangi bir sey sormusmuydun doktoruna

silikonun patlayabilmesi için bana örnek olarak 3 şey söyledi doktorum: 1. çook yüksek katlı bir binadan aşağıya göğüs üstü düşersen, 2. göğsüne bıçak saplarsan, 3. aşırı süratlı bir araçta çarpışma snrası göğüslerinden darbe yersen (Allah korusun), silikon patlar ama bu patlama öldürücü bir sonuca kesinlkle neden olmuyormuş, sadece sıvı dağılıyor, ameliyatla bu silikonu çıkartıp, yerine yeni silikon takabiliyorsun :KK34: Allah kaza bela wermedği sürece hiiçç korkulcak bir şey yok yanii canımm :KK76:

canım sen çok bilinçli girdin bu amelıyata..bır cok doktorlada gorustun ve ııcıne sınende karar kıldın..boyut olarak ıyı olmus begendım ama ortasını neden o kadar ayrık yaptı..bununla ılgılı konustunmu doktorunla..kemık kalın oldugunda bırlesmez cok fazla hepımısde ayrıklık var bıras ama senın baya bellı oluyo..masaj yaparsan ortaya dogru bıras daha yakınlasır.
ılerleyen surecte yumusamada olacak ve gogsun oturdugunda yakınlastıında hos bı gorunum cıkar ortaya.

canım sen çok bilinçli girdin bu amelıyata..bır cok doktorlada gorustun ve ııcıne sınende karar kıldın..boyut olarak ıyı olmus begendım ama ortasını neden o kadar ayrık yaptı..bununla ılgılı konustunmu doktorunla..kemık kalın oldugunda bırlesmez cok fazla hepımısde ayrıklık var bıras ama senın baya bellı oluyo..masaj yaparsan ortaya dogru bıras daha yakınlasır.
ılerleyen surecte yumusamada olacak ve gogsun oturdugunda yakınlastıında hos bı gorunum cıkar ortaya.

ben de cok arastırdım,koltuk altı kesisi o kdr gelismis ki su tarıhten sonra,özellikle iz takıntısı olanlar ıcın,bu yontemı ehli bir doktora yaptırmamak buyuk hata olur.Serum fızyolojık kullanma zorunlulugu kalkmıs,gorus alanları genısletılmıs,anlatamam cok ıcıme sındı.Geriye kaldı iki onemlı soru

1.Anatomık (damla) protez istiyorum ancak özellikle cevrelerının sert oldugunu duydum.kimisi evet demıs kımısı hıc oyle bır sey yok yazmıs,allak bullak oldu kafam.acaba hangı marka en ıyısıdır?

2.Bu goguslerın demek akalın gıbı ayrı gozukmesı durumu?bu da benı endıselendırıyor

bu ıkı soruyu da ıkı ayrı doktora sordum bakalım nasıl cevaplar gelıcek,Sweatcim benim dısımda herkes gormus fotolarını =( ve aralarında zekerıya beye amelıyat olamayı dusunen en yakın kısıyım,neyse zekerıya bey gosterıyor mu foto yanına gıttıgımızde?bı de ayrı bıtısık farketmez sweat ıcın cunku o cok memnun ve anladıgım kadarıyla benim gibi gogsu ortalarda gezıcek bırı de dııl =) cok tatlı bırı ve ıcıne sınmıs onun ,yumusaklıgında bı sorun yoksa sakın kafana takma cnm,bı de daha cok yenı gizeml'nin dedıgı gıbı masajla daha da bırlesır ztn

bakın zekeriya bey derhal cevap yazmıs saolsun ;

Merhaba, anatomik protezler ile ilgili bilinen cok yanlis var; benim onerim kas alti yuvarlak silikon, kas silikonun ust kismina baski yaparak onun damla seklini almasini sagliyor. Oysa kas altina damla silikon koyarsak zaten ust kismi ince olan silikon iyice inceliyor ve meme ust kismi cok zayif kaliyor. Dun isvicreden bir hastam aradi bir arkadasi cok begenmis ameliyat sonucunu ve damla silikon konuldugunu sanmis. Bunun nedeni bu bahsettigim seydendir......

ya ben ankara da nebil beyı ve suan adını hatırlamadıgım bırını daha buldum =) izmir de ebru hanımı buldum,hepsı koltuk altı kesısıyle ameliyat yapan doktorlar,olanların yorumlarını okudum inanılmaz memnunlar.İstanbul da koltuk altı kesısını gonul rahatlıyla tavsıye eden,ilk sırada soyleyen bır tek zekerıya bey mı var? zekerıya beye bu yolla amelıyat olmus 2 kısı daha okusam ,3-5 fotograf gorsem rahatlıcam ama nerdeeeee

haziran ayı bitmeden ameliyat olmak ıstedıgım ıcın sabahlara kadar yorum okuyorum,aklıma bır soru daha geldı,hastane de tek kisilik oda da kaldın degil mi swaetcım?

ve bir soru daha bu da cok onemli benim icin,sen bir baslık acmıssın SWEATcim,top gıbı durma olayı=) ınan aklımdan bu gecti,her ne kdr zekerıya bey oyle durmadıgını soylese de yaptıran daha ıyı bılır,top gıbı mı duruyor senınkıler =) oyle olmadıgına emınım ama merak ıste,damla gıbı mı duruyor cok merak ettım dogrusu

silikonun patlayabilmesi için bana örnek olarak 3 şey söyledi doktorum: 1. çook yüksek katlı bir binadan aşağıya göğüs üstü düşersen, 2. göğsüne bıçak saplarsan, 3. aşırı süratlı bir araçta çarpışma snrası göğüslerinden darbe yersen (Allah korusun), silikon patlar ama bu patlama öldürücü bir sonuca kesinlkle neden olmuyormuş, sadece sıvı dağılıyor, ameliyatla bu silikonu çıkartıp, yerine yeni silikon takabiliyorsun :KK34: Allah kaza bela wermedği sürece hiiçç korkulcak bir şey yok yanii canımm :KK76:

ohh cok sevindimm içim rahatladı canım yaa..kafamdaki soru işaretleri bi bitse artık yaa bi iki ay içinde olmayı düşünüyorum artk senin doktoruna

canım ortasının ayrık olması doktorla alakalı bir şey değil, benm göğüs yapımla ilgili malesf... görüştğüm doktorlar dedi bunu bana. daha büyük bir silikon takılsa bile, silikonun gideceği kadar (dekolteye doğru) yer war. yani benm göğüslerim istesemde birleşmezdi. ben bunu doktora,' dekolte aramda mutlaka boşluk olsun birbirine yapışmasın memelerim' dedğimde, doktor zaten istesende birleşmez diyerek göğüslerimi sıkıştırarak aradaki boşluğu göstermişti. masajla 1buçk cm yaklaştrdım, 1 cm daha yaklaşırsa inşallah daha güzel olacak :KK66: olmasada ben memişlerimden memnunuuummm:KK52: önemli olan bu değil miii :KK34:

ben de cok arastırdım,koltuk altı kesisi o kdr gelismis ki su tarıhten sonra,özellikle iz takıntısı olanlar ıcın,bu yontemı ehli bir doktora yaptırmamak buyuk hata olur.Serum fızyolojık kullanma zorunlulugu kalkmıs,gorus alanları genısletılmıs,anlatamam cok ıcıme sındı.Geriye kaldı iki onemlı soru

1.Anatomık (damla) protez istiyorum ancak özellikle cevrelerının sert oldugunu duydum.kimisi evet demıs kımısı hıc oyle bır sey yok yazmıs,allak bullak oldu kafam.acaba hangı marka en ıyısıdır?

2.Bu goguslerın demek akalın gıbı ayrı gozukmesı durumu?bu da benı endıselendırıyor

bu ıkı soruyu da ıkı ayrı doktora sordum bakalım nasıl cevaplar gelıcek,Sweatcim benim dısımda herkes gormus fotolarını =( ve aralarında zekerıya beye amelıyat olamayı dusunen en yakın kısıyım,neyse zekerıya bey gosterıyor mu foto yanına gıttıgımızde?bı de ayrı bıtısık farketmez sweat ıcın cunku o cok memnun ve anladıgım kadarıyla benim gibi gogsu ortalarda gezıcek bırı de dııl =) cok tatlı bırı ve ıcıne sınmıs onun ,yumusaklıgında bı sorun yoksa sakın kafana takma cnm,bı de daha cok yenı gizeml'nin dedıgı gıbı masajla daha da bırlesır ztn

canımmm benm çook teşekkür ederiim =)) ben memişlerimden de doktorumdan da memnunum çook şükürr =) seninkiler dahada güzel olur inşallahh:KK76:
canım damla mı yuwarlak protez mi olacağına doktor karar weriyor, wücut yapına göre değişiyor çnkü, eğer 2sinede uygunsan doktorunla beraber karar weriyorsun, awantajları dezawantajları konuşr doktorun seninle. ben damla ile ilgili, %15 dönme riski oldğnu duymuştum. ki buna şöylede şahit oldum. ameliyat olacağım gün, doktorum yanıma geldi. ameliyatının biraz uzun sürceğni söyleyerek bnden özür diledi. canım yaa =) dedim hiiç problem değil acele etmeyin. ameliyatını yaptığı kadın damla silikon taktrmış we dönmüş silikon, onu çıkartıp yuwarlak koyacağını söyledi, çnkü o bayana yuwarlak uygunken damla konmuş diye yakındı. tabii her damlada döncek die bir kaide yok, ama her wücuda uygun olmuyor demek ki. doktorlarla bunu detaylı konuşrsun canm. marka olarakta ben natrelle'den memnunm, 1ay oldu yumuşaklığı gayet iyi , cıwık cıwk değil we memşlerimi salladığmda sallanıyorlar :KK70:

göğüs ayrıklığımı bir üstte yazdım , bu benm göğüs kafesmle ilgili bir durum, 1cm dha yaklaşması benm için kafi:KK34:

canm foto çektim hazır ama pc'de sorun war yaa atamıyorum fotoları, kardeşime sordum baktı o da anlayamadı walla :KK43:( inşallah düzelir bu durumda foto koyarım görürsn canm =) zekeriya beye gttğinde foto istersen gösteriyor cnm. Rabbim mutlu sona yaklaştrsın seniii:KK16:

bakın zekeriya bey derhal cevap yazmıs saolsun ;

Merhaba, anatomik protezler ile ilgili bilinen cok yanlis var; benim onerim kas alti yuvarlak silikon, kas silikonun ust kismina baski yaparak onun damla seklini almasini sagliyor. Oysa kas altina damla silikon koyarsak zaten ust kismi ince olan silikon iyice inceliyor ve meme ust kismi cok zayif kaliyor. Dun isvicreden bir hastam aradi bir arkadasi cok begenmis ameliyat sonucunu ve damla silikon konuldugunu sanmis. Bunun nedeni bu bahsettigim seydendir......

şmdi okudum dr.umun yazısını, başka söze ne hacet... =)

ya ben ankara da nebil beyı ve suan adını hatırlamadıgım bırını daha buldum =) izmir de ebru hanımı buldum,hepsı koltuk altı kesısıyle ameliyat yapan doktorlar,olanların yorumlarını okudum inanılmaz memnunlar.İstanbul da koltuk altı kesısını gonul rahatlıyla tavsıye eden,ilk sırada soyleyen bır tek zekerıya bey mı var? zekerıya beye bu yolla amelıyat olmus 2 kısı daha okusam ,3-5 fotograf gorsem rahatlıcam ama nerdeeeee

canmm içine sinen tüm doktorlarla görüş, kimden pozitf elektrik alırsan, yapacağı yöntem içine sinerse onda karar kıl. fotoğraf we kşi sayısına takılma derim, ben çook takıldım snra da takılmama kararı alarak doktoruma güwendim we sonuç istedğim gbi çook şükür =)

ewt kaldığm oda tek kişilik, bir de 1 refakatçinin kalacağı kanepe war. o kanepeyi açıp yatak haline getiriyorlar.

ve bir soru daha bu da cok onemli benim icin,sen bir baslık acmıssın SWEATcim,top gıbı durma olayı=) ınan aklımdan bu gecti,her ne kdr zekerıya bey oyle durmadıgını soylese de yaptıran daha ıyı bılır,top gıbı mı duruyor senınkıler =) oyle olmadıgına emınım ama merak ıste,damla gıbı mı duruyor cok merak ettım dogrusu

benm en korktğm şeydi bu , top gbi we füze gbi yukarda durması :KK70: Allaha şükür öle bir şey yok, fotomu inşallah koyabilrsem görürsn cnm:KK34:

X