Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

evet hakkaten aceleyle çekmişin biraz flu çıkmış fotolar :KK1: cnm ya biz okadar ısrar ettikki acele etmen normal :KK9:
sağol cnm bizi kırmadın :KK70: ben beğendim dolgun olmuş ama özelden yazdığımı sor emi doktoruna :KK34:

ewet wallaa siz beni wurcaksınz diye dedim bugün artık çekmeliyim, foto rengi baya sarı çıktı, tenim sararmış gbi duruyor idare edin siz dolgunluğa bakın :KK52: :KK60: aldım özelinide canım çook öpüyrum seniii :KK54:

yahu yorum yapın albümlere bakıp geçenlere sinir oluyorum :63: benden başka yorum yapan görmedim kız okadar istiyoruz diye albüm yaptı :95:
bende listemden yorum yapmayanları çıkartcam yorum yapanlar bizim için önemli onlar dışardan görüyor iyi yada kötü duran bişeyi söyliceklerki bizde ona göre erkenden önlemimizi alalım öylemi değilmi diye dikkat edelim En Büyük KK

yahu yorum yapın albümlere bakıp geçenlere sinir oluyorum :63: benden başka yorum yapan görmedim kız okadar istiyoruz diye albüm yaptı :95:
bende listemden yorum yapmayanları çıkartcam yorum yapanlar bizim için önemli onlar dışardan görüyor iyi yada kötü duran bişeyi söyliceklerki bizde ona göre erkenden önlemimizi alalım öylemi değilmi diye dikkat edelim En Büyük KK

bencede karemel kesinliklee doğru söylüyorsunnn... bende ameliyat olsam yorumları beklerdim kesinlikle..aslında burda kimse birbirini tanımıor ama güzel arkadşlıklar kurulmuşşş ..foto.lara bakıp bakıp geçmek yerine daha rahat yorumlar yapılabilmeliii bence

bencede karemel kesinliklee doğru söylüyorsunnn... bende ameliyat olsam yorumları beklerdim kesinlikle..aslında burda kimse birbirini tanımıor ama güzel arkadşlıklar kurulmuşşş ..foto.lara bakıp bakıp geçmek yerine daha rahat yorumlar yapılabilmeliii bence

kimse kimseyi zorlamıyor bana iyi yorum yap diye :KK20:
kötü bir şey görürsekte kırmadan incitmeden gördüğümüzü söylicezki ameliyat olan kişide kendini ayna karşısında ona göre kontrol eder sonra gerekirse doktoruna adanışır
elbetteki insanlar resimlerden bişey anlamayabilirler de ama ne olursa olsun bazen bizim göremediğimiz küçük bir ayrıntıyı başkası görür
bu resimleri hem ameliyat olucaklara yardımcı olsun diye hemde nasıl olduğunua dair fikir almak için ekliyoruz
ben eşimin hayır demesine rağmen ekledim bana yardımcı olanları unutamam üsütmde bir yükümlülüktü bu ben üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum ama resimlere bakanlarında bir yükümlülüğü en azından bir teşekkür edip yorum yapmaktır
kusura bakmayın bu konuyu çok dile getirdim ama cidden anlamadım ne yaapamaya çalışılıyor
neyse umarım herkes üstüne düşeni yapar böylece paylaşımlar bitmez...

bende ekli olan arkadaşlarımmm bir kaç foto koydum albümüme =) :KK66: aceleyle çektim walla inşallah beğenirsinz:KK66:

buyuk bir heyecanla actım ama meger sweat'le arkadas degılmısız,dolayısıyla goremedım :KK53: hemen ekledım seni,albumunu kaldırmadan kabul edersen sevınırım canım

sweat'le arkadasım,msj sayımda tutuyor,ama album de foto yok =( cok merak edıyordum sweat,nazar deger dıye mı kaldırdın yoksa,gorsek iyi olurdu ama zorlamayalım seni

yaa arkadaşlarrr ben sadece bende ekli olan arkadaşlarım görsün fotolarımı dedim, ama leyla herkese açık yapmışsın fotolarını dedi bende tırstım hemen sildiimm :18::KK53::KK53:

sweat'le arkadasım,msj sayımda tutuyor,ama album de foto yok =( cok merak edıyordum sweat,nazar deger dıye mı kaldırdın yoksa,gorsek iyi olurdu ama zorlamayalım seni

yaa canımm ben yaptım dün albüm, özelden bana leyla msj atmış, albümünü herkese açık yapmışsın diye az önce okudum bende hemen kaldırdım yaaa :KK43::-)53:

yaa canımm ben yaptım dün albüm, özelden bana leyla msj atmış, albümünü herkese açık yapmışsın diye az önce okudum bende hemen kaldırdım yaaa :KK43::-)53:

yok oyle olsa ben gorurdum,sadece arkadasların goruyodu,neyse sen nasılsın,agrı sızı,denıze gırsem rahat kulac atarım dıyo musun =) ne var ne yok 1. ayın hayırlı olsun bu arada

yok oyle olsa ben gorurdum,sadece arkadasların goruyodu,neyse sen nasılsın,agrı sızı,denıze gırsem rahat kulac atarım dıyo musun =) ne var ne yok 1. ayın hayırlı olsun bu arada

aaa göremiyormuydun sen canım? ama leyla benim arkadş listemde değildi we o öyle yazınca bende çok korktum :KK5: leyla bende bir zamanlar ekliydi snra ya ben silmişim ya da o beni silmiş listemden çıkmış, ondan dolayımı görüyordu. nese bikaç güne inşallah dha güzel çekmeye çalışırm zaten rengi kötü çıkmıştı fotoların :KK9: üzülmeyin kızlaaarr sizede göstericem sonra kaldırcam albümüü :KK34:

ağrı sızı çoktan bitti canımm çok şüküürr:KK8: denize girsem kulaç atarım ama fazla atamam yorulurm heralde. öyle bir izlenimim war çünkü kollarımı fazla hawada bıraktğmdada yorulmaya başlıyorum. ama yüzemem değil, yüzerim ama kendimi yormadan açılamam zaten bende açılma korkusu war, ayağım yerden kesildimi panik yapıyorum yaa :KK9: darısı senin başına inşlhh :KK70:

aaa göremiyormuydun sen canım? ama leyla benim arkadş listemde değildi we o öyle yazınca bende çok korktum :KK5: leyla bende bir zamanlar ekliydi snra ya ben silmişim ya da o beni silmiş listemden çıkmış, ondan dolayımı görüyordu. nese bikaç güne inşallah dha güzel çekmeye çalışırm zaten rengi kötü çıkmıştı fotoların :KK9: üzülmeyin kızlaaarr sizede göstericem sonra kaldırcam albümüü :KK34:

:

kuzucum 50 mesaj sayısının altındaki üyeler albüm göremiyolardı sanırım, yani bu yüzden görememiş olabilir arkadaş. sen yine dikkat et albüm oluştururken canım, ayarlar kısmındaydı sanırım albümümü sadece arkadaşlarım görebilsini seçmen lazım. yoksa açık olur genele.. sen benim albümün altında sormuşsun nasıl gizleniyor diye ama ben o soruyu gördüğümde çoktan albüm açmıştın, ben de demekki halletmiş dedim :s neyse dikkat et sweetim yeni albümünde :KK19: bekliyoruz cicişlerin güzel hallerini yeniden :KK76:

sweet im ben misafir olarak girdim geçen gün giriş yapmamışım sonradan farkettim :KK1: ama albümün görünmüyordu kesinlikle :44:
için rahat olsun

sweet brave bana yardımcı olabilir misin??? yazdılkarın cok hosuma gittigi için senden yardım ıstedim..surekli Rabbım yardım etsin utandırmasın gibi seyler yazmıssın..erkek arkadasım olsaydı da göstermezdım zaten demişsin:KK9: benim gibi konusmussun..ilk kez kullanıyorum bu siteyi sana sormak istediklerim var ama burdan sormak istemiyorum baska nasıl yapabilecegimide bilmiyorumm:2:

SWEAT'cim iz olayın ne durumda? onu da tarif edersen iyi olur =) kabuk fln baglamıstır heralde ilk zamanlar

X