- 14 Mart 2011
- 462
- 0
- Konu Sahibi Sweet_Brave
Sweet_Brave; inanamıyorum ya ne kadar cabuk gecıyor zaman....kendımmıs gıbı sevınıyorum netıce de aynı seylerı bende yasıcam....bıldıgın uzere belalın benım burda,soru bombardımanına tutuyorum senı =)) ben de cekırdek aılem dısında luzumlu olmadıkca kımseye soylemeyı dusunmuyorum,zaten bu daha buyuk ezıyet benım ıcın.....tam da bu noktada koltuk altı ızı dusunduruyor,ama bakıyorum koltuk altıma ztn bı suru ız var,ınan bana ben goguslerınden cok ızını merak edıyorum.....ingilizce bı suru sey okudum ızledım,bi zaman sonra doktorlar bıle hangısının kesık ızı oldugunu farkedemıolarmıs koltuk altında....ama ıste ben askılı cok gıyerım,dans etmeyı flnda severım,nasıl gızlıcez bakalım ya bence 3 ay yeterlı olucak bak ve gor,yanı ancak sen ve cok dıkkatlı bakanlar anlar ,neyse ben yıne sabahı ettım arastırma yapmaktan...haftaya artık rendevu almaya baslıcam,sonra da bı cesaret amelıyat bakalım....ay cok heyecanlı ,bak senle konustugumda olsam 1 ay olmus olucaktı neyse =)
=) aynen canım ailenden we istersen bir iki dostundan başka kimseye söyleme. zaten yaz ayı bitmek üzere, askılılarının üstüne bolero giy. ben öyle yapıyorum. zaten istanbulda askılılarla dolaşmıyorum artık, üstüme mutlaka bolero giyiyorum kısa kollu weya yarım kollu böylelikle izlerini herkesten rahatlıkla saklayabilirsn =)
araştrmak önemli bnde yaklaşık 3ay sabah akşam gözlerim kan çanağına dönene kadar araştrmıştm. en iyisini yapıyorsun. randewulara giderekte iyice pekişecek araştrmaların. inşallh en kısa zamnda ameliyat tarihini yazarsn artık canımm