Sweet Brave Meme Estetiği Ameliyatı

anladım canm benm koltuk altından yakıldığı iiçin diren taktı ozamn, ooohhh senin ameliyat dhada rahat geçecek desene inşallahh :KK64::KK16: ben 1 gün sonra tam 1ayı dewirmş olacağım yaa şaka gbiii :KK62: inşallah her şey gönünce olsun tatlımmm :KK54:

bende 1 ay olduğunu bir görsem inşallah dediğin gibi rahat gecer sen zor olanların hepsini atlatmışsın darısı başıma

PELİNcim hic korkma harıka gecıcek emın ol...ben koltuk altı dusundugum ıcın bırazcık tedırginim ama madem ıstıorum goze alıcam...bu arada carsamba gıttın ve bı hafta sonra ameliyat oluosun super....bende de mı öle olucak acaba =) resmen hıc arastırma yapmadan ZEKERİYA KUL bey'e gıdıcem sanırım,hem SWEAT'in yazdıkları hosuma gıttı hem de istanbulda özellikle koltuk altını tercıh eden doktor baska duymadım...

Canım, Zekeriya Bey ile iletişime geçtim. En azından istediğim soruları sordum ve ilk ağızdan öğrendim. İzmir'de oturduğum için yüz yüze görüşme imkanı bulamadım henüz ama doktorumu bulduğuma inanıyorum. Gelişmelerden haberdar et dediğin için yazdım canım, daha bişey yok ortada ama mutlu oldum nedense. Bu ameliyatı gerçekten istediğimi anladım mesela. Bu yüzden teşekkür ediyorum sana:79:

Canım, Zekeriya Bey ile iletişime geçtim. En azından istediğim soruları sordum ve ilk ağızdan öğrendim. İzmir'de oturduğum için yüz yüze görüşme imkanı bulamadım henüz ama doktorumu bulduğuma inanıyorum. Gelişmelerden haberdar et dediğin için yazdım canım, daha bişey yok ortada ama mutlu oldum nedense. Bu ameliyatı gerçekten istediğimi anladım mesela. Bu yüzden teşekkür ediyorum sana:79:

ne mutlu superi,sen de mı koltuk altı kesısı dusunuyorsun?neler konustunuz,paylasırsan cok sevınırım...yani ıkı kısı daha bulsam zekeriya beye ameliyat yaptıran gozu kapalı gıdıcem

ohhh iyi etmişsin yeni çamaşırlar :KK52: ben hala alamadım nasılsa daha takamıcam diye bekliyorum :KK50:
ama boş durmuyorum albümlerine baktığım arkadaşlardan model de beğeniyorum markalarını öğreniyorum alışveriş için kolaylık olsun :KK34:

slm geçmiş olsun bende amiliyat olmak istiyorum nasıl memnunmusunuz.eminim kendinize olan güveniniz gelmiştir. önce muğayneyemi gidiliyor onun için ayrı bi üçret alınıyormu acaba beni bu konuda biilgi veriseniz sevinirim. tşk edrim

PELİNcim hic korkma harıka gecıcek emın ol...ben koltuk altı dusundugum ıcın bırazcık tedırginim ama madem ıstıorum goze alıcam...bu arada carsamba gıttın ve bı hafta sonra ameliyat oluosun super....bende de mı öle olucak acaba =) resmen hıc arastırma yapmadan ZEKERİYA KUL bey'e gıdıcem sanırım,hem SWEAT'in yazdıkları hosuma gıttı hem de istanbulda özellikle koltuk altını tercıh eden doktor baska duymadım...

:KK61:evet canım carşamba gittim salıda allahın izniyle umarım ağrısız atlatırım ben cok araştırdım sende biraz araştır alında arştırma yapmasan bile bu forumu oku o bile sana yardımcı olur sağolsun burda herkes birbirine cok yardımcı oluyor senin içinde hayırlısı :KK64:

Evet sakin, koltukaltı düşünüyorum. Zekeriya beye bu ameliyatın dezavantajı olup olmadığını sordum. Biliyosun genelde memealtı kesisi ile yapılanı yaygın ve koltukaltı için olumsuz düşünceler mevcut. Doktor, aksine çok daha başarılı sonuçlar verdiğini söyledi. İz hiç kalmadığı gibi endoskopik yöntemle (kamera ile) yerleştirilecek alanın iyice tespit edildiğini söyledi. Benim içime sindi ağustos eylül gibi düşünüyorum. :KK15:

slm cnm inşş amliyatın iyi geçer bende düşünüyorum büyütmeye iyi haberlerini bekliyouz . bu arada bende izmir den doktorun yer ve adresini billdirsen çok sevinirim

bende 1 ay olduğunu bir görsem inşallah dediğin gibi rahat gecer sen zor olanların hepsini atlatmışsın darısı başıma

inşallah canım benim Rabbim bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsiinn:KK16: ben de bir zamanlar diyordum, 'acaba ben de 1 ay olduğnu görebilecekmiyim ' =) Allah hepimize 1 ayı dewirenlerden we 1 ömür mutlu olanlardan eylesiinnn!

hiç araştırma yapmadan gitmenin önermem canım. doktorla ilgili ön bilgi al, sitesini incele, yöntemlerini oku ki aklında oluşabilecek soruları dha rahat sorabilesin :KK34: inşallah her şey gönlünce olur canımm =)

rica ederim canımm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :KK66: yaşasın meme kardeşliğiiii :KK70: iyi yapmışsın canımm sorularını sorarak içini rahatlatmışsın =) inşalh en kısa zamnda da yüz yüze görüşürsün canım=) hadi hayırlısı olsn inşallh. gelişmelerini yazmaya dewam et:KK34:

Son düzenleme:
ne mutlu superi,sen de mı koltuk altı kesısı dusunuyorsun?neler konustunuz,paylasırsan cok sevınırım...yani ıkı kısı daha bulsam zekeriya beye ameliyat yaptıran gozu kapalı gıdıcem

canım emin oll çok hastası war. ben de senin gbi düşünüyordum bir kaç bayandan dha duymak istiyordum. ama sadece bir bayana ulaşmıştım, o da suddenly. saolsun tüm sorularıma içtenlikle cvp wermişti:KK16: we kendimde doktoru araştrdıktan snra gidip yüz yüze görüşmeye karar werdim, içime de her şey sinince kararımı werdim. inan bana ben bu forumda çok tawsiye edilen öwülen doktorlarada gittim umduğumu bulamadım, hatta hayal kırıklğna uğradım. doktorlarla yüz yüze görüşmek çok önemli, içinize sinmeyen hiçbir doktora ameliyat olmayın!!!!!

bende ekli olan arkadaşlarımmm bir kaç foto koydum albümüme =) :KK66: aceleyle çektim walla inşallah beğenirsinz:KK66:

evet hakkaten aceleyle çekmişin biraz flu çıkmış fotolar :KK1: cnm ya biz okadar ısrar ettikki acele etmen normal :KK9:
sağol cnm bizi kırmadın :KK70: ben beğendim dolgun olmuş ama özelden yazdığımı sor emi doktoruna :KK34:

X