Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

slm sipsevdi gecen cepten girdim nete cevap yazamadim bende cok isterdim gitmeden gorusmek ama olmadi birturlu:sm_confused: gelince ins gorusuruz sanada simdiden iyi yolculuklar izmite gelirsen anonsunu bekliyorumsırnaşık şeykendine iyibakŞeniz

Sipsevdi Su An Turkiyedesindir Arasira Gir Goruselim Izmite Gelirsen Beklerim Canim

Merhaba arkadaşlar belki bende eylül gibi riyad a gelebilirim.

Son düzenleme:
slm ben medınedeyım arkadaslar evet burda bıraz sıkılıyoruz yanı evde oturmak turkıyem gıbı dısarısı yok gezmede evden eve tek sansım mescıdı nebevının burda olması by by

slm ben medınedeyım arkadaslar evet burda bıraz sıkılıyoruz yanı evde oturmak turkıyem gıbı dısarısı yok gezmede evden eve tek sansım mescıdı nebevının burda olması by bycoksekeriremsu

selam arkadasım gelırsen tanısırız ıns cıddeyede beklerım benımde 10 yasında bır oglum ve 2 yasında bırkızım var.ıcını karartma canım belkı sen sıkılmazsın rıyad nasıl bıryer bılmıyorum gorusmek uzere

slm ben medınedeyım arkadaslar evet burda bıraz sıkılıyoruz yanı evde oturmak turkıyem gıbı dısarısı yok gezmede evden eve tek sansım mescıdı nebevının burda olması by bycoksekeriremsu

slm arkadasım bız cıddede yasayanlar bol bol cıkıyoruz ev gezmeelerıde oluyor tabı ama medınede mekke gıbı galba fazla gıdılecek bıryerı yok kıb gorusmek uzere:teytey:

türkiyeden slm ,arkadaşlar,benim oğlumda arabistanda 2 aydır iş seyehatinde ,çok özledim onu,formunuzu görünce yazmak geldi içimden,hepinizi öpüyorum.....

herkese merhaba ben de ciddede yasiyorum.uzun zamandir girememistim nete.bu sayfalarda pek hayat da yoktu zaten:) simdi ciddede yasayan arkadaslari gormek cok guzel.konusmak uzere...

ben gelince herkes kaciyor galiba bu sayfadan:) canlanin biraz.herkes cok mesgul bir ben bos gezenin kalfasiyim sanirim.kimse yok muuuuu?

selam canım
bursalı olarak medıneye hayran bırı olarak medıneye geldıgımde bır selamlık da olsa
sızınle tanısmak ısterım
sevgıler saygılar

cıcılım selam
sızınle keske ozelden yazabılsek
tanısmak ısterım sevgıler

SLM arkadasım burada cok turk var yalnız kalmazsın merek etme:teselli:evet gurbet cok zor ama burada gurbet dahada zor malesef canım amerıkada ozgur gurbetcısın ama burada oyle bır sansın yok sosyal hayatın carsı gezmesı ve ev oturmasından ıbaret :çok üzgünüm:bırde gece pıknıklerı var cok ıckaratıcı konusuyorum ama gercek bu gorusmek uzere:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…