cok sevindim cnm sirayla dokuluoruz hepimiz desene ..ay ates de bugun gidicek 8 inde ..keske gorusseydik ya gitmeden bi turlu ayarlayamadik neyse gelince ins yada izmite gelirsem camiden anons yaptiririm seni bulurum belki halama giderim cunku sırnaşık şey kendine i bak cnm hayirli yolculuklarr Şeniz
suudiarabistan mekkeden merhaba yeni katiliyorumaraniza umarim iyi dostluklar kurariz[/Q
bana ordan dua et arkadasım neolur :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
selam canim bende bursaliyim aslen ciddede oturuyorumsizlerle tanismak isterim:teytey::dance::sm_cool::1hug:a.s.
Merhaba arkadaşlar belki bende eylül gibi riyad a gelebilirim. Ama sizin yazdiklarinizi görünce içim karardi. Gerçekten çokmu sikici. Neyse belki burda güzel dostluklar kurar sonra görüştüğümüzde zamanin nasil geçtiğini anlamayiz. Riyad a gitme işimiz olursa oradaki arkadaşlarla görüşmeyi çok isterim. Bu arada 3,5 yaşinda bir oğlum var. Hoşçakalin.
slm ben medınedeyım arkadaslar evet burda bıraz sıkılıyoruz yanı evde oturmak turkıyem gıbı dısarısı yok gezmede evden eve tek sansım mescıdı nebevının burda olması by bycoksekeriremsu
slm ben medınedeyım arkadaslar evet burda bıraz sıkılıyoruz yanı evde oturmak turkıyem gıbı dısarısı yok gezmede evden eve tek sansım mescıdı nebevının burda olması by bycoksekeriremsu
Eylül merhaba teşekkür ederim cevabin için. Bundan önce de 2 yil amerika da idim. Sende bilirsin arkadaşsiz gurbet zor oluyor. O yüzden arabistana gelmeden kendime arkadaş ariyorum. önce sizlerle tanişayim sonra oralara gelmek zor olmasin.
ben gelince herkes kaciyor galiba bu sayfadan:) canlanin biraz.herkes cok mesgul bir ben bos gezenin kalfasiyim sanirim.kimse yok muuuuu?