Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

slm arkadasım sen bır gırıp kayboluyorsun:uhm:
bız burdayız canım grs:teytey:

haklısın ama ne zaman girsem kimseyi bulamıyorum.şu anda istanbuldayım zaten gezmekten nete girmeye fırsatım olmuyor.arabistana dönmeden önce biraz temiz hava depolamam lazım.haksız mıyım?:)

haklısın ama ne zaman girsem kimseyi bulamıyorum.şu anda istanbuldayım zaten gezmekten nete girmeye fırsatım olmuyor.arabistana dönmeden önce biraz temiz hava depolamam lazım.haksız mıyım?:)

:roflol:hemde cok haklısın arkadasım ben gelelıde ıkı hafta oldu bendekı hava tukendı bılesenağlama tadını cıkar turkıyenın :teytey:

evet cıddede yasıyorum 9senedır burdayım daha once mekkede yasıyordum 3senedır cıddedeyım sen kac senedır burdasın

2004 ten beri. 9 sene...epey olmuş.çalışma amaçlı gittim daha sonra orada evlenip yerleştim:)

ozaman sevdın sen burayı yerlestıgıne gore:1rolleyes:valla ben dokuz senedır burdayım fakat daha oncelerı sureklı gıdıp gelıyordum en fazla 3ay durabılıyordum burda oglum okula baslayınca sadece yazdan yaza gıdebılıyorumsenağlamasen calısıyormusun burda

selam canim bende bursaliyim aslen ciddede oturuyorumsizlerle tanismak isterim:teytey::dance::sm_cool::1hug:a.s.

selam gurbet gulu bende cıddede oturuyorum aslen ızmıtlıyım.turkıyedeydım o yuzden fazla gırenmedım kk ne.kac sendır burdasın canım:teytey:

hayır evlenince bıraktım işi.çok sevdiğim söylenemez ama eşim evim herşey orada artık.benim de 2 tane oğlum var ama yaşları küçük.aslında cidde hakkında çok da fazla bilgim yok.yani nerede ne var pek bilmiyorum.evde vakit geçiriyorum çoğunlukla çocuklar küçük olduğu için dışarı çıkmak zor oluyor.eşim de her zaman evde değil o yüzden dışarı çıkmak problem oluyor.biliyorsun türkiye gibi değil oralar.toplu taşıma araçları vs. yok.sen nasıl vakit geçiriyorsun oralarda.ben havaalanına yakınım.muhammediye diye bir yer.

bende hergun olmasada gezıyorum.burda evde durulmuyor benım cocuklar bırı 10 dıgerı 2 yasında evde tutamıyorum sokak olayı olmayınca sıkılıyorlar fazla gorustugum kımsede yok yanı sayılı esım carsıya bırakıyor sonra alıyor bır ıkı arkadasım var onlarla gorusuyorum bazı hafta sonları denıze gıdıyoruz oyle ıste bende sanayı bolgesınde oturuyorum havaalanına yakın.sen hıc cıkmıyormusun cocuklarınla yanı evde bunalır ınsan

evet çocuklar bunalıyor tabi ama benim hiç arkadaşım yok.küçük çocuk olunca arkadaş olmuyor.dışarıya çıkıp gezemiyorum ki, çok yaramazlar iki dakika durmuyorlar yerlerinde.ancak onları alıp alışveriş merkezlerine gidiyorum ama yalnız.çünkü hep onlarla ilgilenmemi istiyorlar.yada eşimle çıkıyorum o da dediğim gibi her zaman evde değil.böyle zor bir hayat işte.bir büyüseler neler yapıcam ama... :)

arkadaşlar ya ben umre için gelmiştim arabistana.
mekkede ve medinede sanki yaşam kadınlar için zor gibi
geldi bana.oralar nasıl?nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi?
çok merak ediyorum

arkadaslar ne kadar sanslısınız efendımıze o kadar yakın olabılmek muthıs ben umre ıcın geldım ama aklım gozum gönlum hala oralarda rabbım tekrar cagırsın inşallah bırde medıneye gıdersenız efendımıze selam gotururmusunuz adım cemile allaha emanet olun

arkadaşlar ya ben umre için gelmiştim arabistana.
mekkede ve medinede sanki yaşam kadınlar için zor gibi
geldi bana.oralar nasıl?nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi?
çok merak ediyorum

merhaba cok ıyı gozlemlemıssın canım ben cııddede oturuyorum ama daha once mekkedeydım.mekkede yasamak gercekten cok zor gıdecek bır yer yok mekke halkı daha tutucu cıdde mekkeden daha ıyı zaman gecırecek daha cok yer var daha serbestsın ama bana sorarsan burada boguluyorum bır ıkı aydan sonra:1no2::1no2: heryere gıtmek ıcın esıne muhtacsın burada toplu tasıma aracları yok taksı var onada guvenemıyorsun o yuzden senağlamacanım burda zaman carsılarda gecıyor pıknık arasıra denıze ev oturmaları oluyor boyle ıste baskada bır sey yok sosyal hayat bununla sınırlı turkıyede yasamanın degerını bılın bızım ulkemız gıbısı yoka.s.

burda uslu cocukmu var hepımızınkı oyle malesef cocuklar bunaldıkca hırcınlasıyor burda :1rolleyes:sıtede burda yasayan bır arkadasım su an turkıyede gelınce bulusucaz onunla tanısmak ıcın bır carsıda ıstersen sende gelebılırsın tanısırız burda vakıt gecmez arkadassız tabı esın ızın verırse gorusmek uzere:teytey:

merhaba cemıle ınsaallah dılegın kabul olur bırdaha gelırsın buralara .ben medıneye bır kere gıttım mekkeye gıdıyorum ama ıbadet ıcın degıl gezme amaclı cunku cocuklarla olmuyor en son annemı getırmıstım umreye hazıranda onunla yaptım umre ıns gıdersem dua ederım senın ıcına.s.

ben de çok isterim görüşmeyi ama şu anda türkiyedeyim.bayramdan sonra dönmeyi düşünüyorum.benim çevremde arap kadınları var ve tahmin edersin ki onlarla uyum sağlamak pek de kolay değil.ilgi alanlarımız çok farklı.
görüşmek üzere...

ins canim bayramdan sonra geldiginde gorusuruz.burda turk aile cok var aslinda tanidigin yokmu .burda arkadas cok onemli insan birazda olksa kafa dagitiyor grs.

evet türklerin çok olduğunu biliyorum ama tanışma fırsatım hiç olmadı.ciddede çok fazla vakit geçirmiyorum belki ondandır.bir de yaşadığım yerde pek türk olduğunu sanmıyorum(muhammediye)herkes kendi halinde yaşayıp gidiyor.ölü bir yer sanki.senin eşin türk sanırım,o zaman türk arkadaşlarının olması daha kolay.en azından türklerle tanışmak için bir vesile..
bu zamana kadar çocukları büyütmekle uğraştığım için de pek fırsatım olmadı arkadaş edinmeye.onlarla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.şimdi biraz daha büyüdükleri için dışarıya çıkmak yeni insanlarla tanışıp görüşmek daha kolay olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…