evet türklerin çok olduğunu biliyorum ama tanışma fırsatım hiç olmadı.ciddede çok fazla vakit geçirmiyorum belki ondandır.bir de yaşadığım yerde pek türk olduğunu sanmıyorum(muhammediye)herkes kendi halinde yaşayıp gidiyor.ölü bir yer sanki.senin eşin türk sanırım,o zaman türk arkadaşlarının olması daha kolay.en azından türklerle tanışmak için bir vesile..
bu zamana kadar çocukları büyütmekle uğraştığım için de pek fırsatım olmadı arkadaş edinmeye.onlarla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.şimdi biraz daha büyüdükleri için dışarıya çıkmak yeni insanlarla tanışıp görüşmek daha kolay olacak sanırım.
arap okulları hakkında hiç bilgim yok biraz da o yüzden korkuyorum.karma eğitim olmadığı için öğretmenlerle nasıl iletişim kurarım bilmiyorum.şimdiden endişeleniyorum ama zamana bırakmaktan başka seçenek yok galiba.biraz daha büyüdükleri zaman daha ayrıntılı bir araştırma yaparım artık.
ben fazla gezemediğim için dikkatimi çekmedi tuhafiyeci dükkanları.bir ara bir düğme almam gerekti bulana kadar canım çıktı.ta balada gittim orada da zor buldum.ben de türkiyeden getiriyorum ama bazen eksikler çıkıyor o yüzden sormuştum.
bu arada bayramın kutlu olsun...
slm bayanlar bende sudıarabıstan cıdde sızlerle tanısmak bana zevk verır saygılarla öpuldunuz