Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadasım sen bır gırıp kayboluyorsun:uhm:
bız burdayız canım grs:teytey:
haklısın ama ne zaman girsem kimseyi bulamıyorum.şu anda istanbuldayım zaten gezmekten nete girmeye fırsatım olmuyor.arabistana dönmeden önce biraz temiz hava depolamam lazım.haksız mıyım?:)
selam canim bende bursaliyim aslen ciddede oturuyorumsizlerle tanismak isterim:teytey::dance::sm_cool::1hug:a.s.
arkadaşlar ya ben umre için gelmiştim arabistana.
mekkede ve medinede sanki yaşam kadınlar için zor gibi
geldi bana.oralar nasıl?nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi?
çok merak ediyorum
evet çocuklar bunalıyor tabi ama benim hiç arkadaşım yok.küçük çocuk olunca arkadaş olmuyor.dışarıya çıkıp gezemiyorum ki, çok yaramazlar iki dakika durmuyorlar yerlerinde.ancak onları alıp alışveriş merkezlerine gidiyorum ama yalnız.çünkü hep onlarla ilgilenmemi istiyorlar.yada eşimle çıkıyorum o da dediğim gibi her zaman evde değil.böyle zor bir hayat işte.bir büyüseler neler yapıcam ama... :)
arkadaslar ne kadar sanslısınız efendımıze o kadar yakın olabılmek muthıs ben umre ıcın geldım ama aklım gozum gönlum hala oralarda rabbım tekrar cagırsın inşallah bırde medıneye gıdersenız efendımıze selam gotururmusunuz adım cemile allaha emanet olun