Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

baydir karsilasamioruz cnm yogunluktan galiba ikmizdee kafamçokkarıştı en znm gidicen kesin tarihin varmi bide ist ucucan dimiii bi turlu karsilasamioruz ya :uhm: neyse kendine ii bak optum

slm canim tatil yaklasti surekli bi kosusturma valla pek takilamiyorum girincede karsilasamiyoruz kafamçokkarıştı kesin tarihim yok esimle gidersem arabayla gidecez tek gidersem istanbula ucucam haziran bir yada 15 gibi diyoruz bakalim okulun durumuna bagli senin tarih belli oldumu kib gorusuruz a.s.

slm canim tatil yaklasti surekli bi kosusturma valla pek takilamiyorum girincede karsilasamiyoruz kafamçokkarıştı kesin tarihim yok esimle gidersem arabayla gidecez tek gidersem istanbula ucucam haziran bir yada 15 gibi diyoruz bakalim okulun durumuna bagli senin tarih belli oldumu kib gorusuruz a.s.

yok belli degil soruyorumi denklestiririz belki kesin olunce hbr ver ya okulu herkes 1 hafta fln onceden birakio kafamçokkarıştı
gitmedn gorussek super oluckta hala hbrlesmedik karsilasamioruzda bilmem nasil olcek

yok belli degil soruyorumi denklestiririz belki kesin olunce hbr ver ya okulu herkes 1 hafta fln onceden birakio kafamçokkarıştı
gitmedn gorussek super oluckta hala hbrlesmedik karsilasamioruzda bilmem nasil olcek

MERHABA CANIM NASIL GIDIYOR KESIN TARIHIM BELLI OLUNCA HABER VERISEM SANA BIR GUN AZIZMAALDA BULUSA BILIRIZ ASLINDA AMA NASIL kafamçokkarıştıKIB GRSa.s.

Kızlar benim eşim arap kökenli, Ürdün den göçmüşler zamanında,
Şöyle bir iki arapça güzel şeyler yazsanız ben de eşime yazsam diyom hani:))

selam canim malesef arapca bilmiyorum fazla ama senion icin ogrenirim birkac birsey yalniz suudililerle suriyenin arapcasi farkli saniyorum a.s.

kızlar merhaba

benim umre ziyaretlerim oldu. hatta enson 1 ay önce o kutsal toprakları ziyaret ettim. Allah herkesin oralara tekrar tekrar gitmesini ve gitmeyenlerin de görmesini nasip etsin. tarif edilmez bir duygu , yaşamak gerek gerçekten.
Araplara karşı ayrı bir zaafım var. nedendir bilemiyorum arap insanlarını seviyorum, dillerine merakım var.
sizlerle de tanışmayı çok isterim. istanbul da veya s.a. da. inşallah tekrar gelirim oaralara.
çok öpüyorum...
:1hug:

kızlar merhaba

benim umre ziyaretlerim oldu. hatta enson 1 ay önce o kutsal toprakları ziyaret ettim. Allah herkesin oralara tekrar tekrar gitmesini ve gitmeyenlerin de görmesini nasip etsin. tarif edilmez bir duygu , yaşamak gerek gerçekten.
Araplara karşı ayrı bir zaafım var. nedendir bilemiyorum arap insanlarını seviyorum, dillerine merakım var.
sizlerle de tanışmayı çok isterim. istanbul da veya s.a. da. inşallah tekrar gelirim oaralara.
çok öpüyorum...
:1hug:

selam brillante insallah birdahaki gelldiginde misafir ederiz seni.araplari pek seven olmaz burda yasayanlardan basindada brn geliyorum belki uzaktan sevimli geliyorlardir sana ama malesef burda yasasyanlar bilir onlarineyse gorusmek uzere daha fazla konusmayayim :teytey:

evet eylul bu gunlerde orda olacaktim ama izin islemleri gecikti falan.hazirlik yapiyorum carsi falan bilirsin iste

bende hergun takiliyorum ama kimseden ses cikmiyor yada denk gelmiyorum herhalde

evet eylul bu gunlerde orda olacaktim ama izin islemleri gecikti falan.hazirlik yapiyorum carsi falan bilirsin iste

bende hergun takiliyorum ama kimseden ses cikmiyor yada denk gelmiyorum herhalde

denk gelmiyoruz herhalde canim bende pek girmiyorum gerci gorusemezsek sana iyi tatiller canima.s.

mrblar nasılsınız benim oğlumda ,iş için haftaya arabistana gidiyor,3 ay kalacak,ama korkuyorum,en son baş kesilme cezasını görünçe,gitsin istemiyorum.

mrblar nasılsınız benim oğlumda ,iş için haftaya arabistana gidiyor,3 ay kalacak,ama korkuyorum,en son baş kesilme cezasını görünçe,gitsin istemiyorum.

merhaba kormaniza gerek yok oyle her onunune gelenin basini kesmiyorlar burda sırnaşık şey tabi yinede sartlar kotu burda yasayanlar icin seriat kanunu(tabi herturlu pislik var burda oda ayri birsey) burada yasamak isteyen uymak zorunda malesf ne isi icin geliyor oglunuz ins hayirlisiyla gelir doner gorusmek uzerea.s.

slm kislar nasilsinizzz..hepimiz bi telasliyis buara kosturmacaa a.s.
gunes55 oglunuz is icin geliosa isine kosturucaktrira.s. eylulun dedigi gibi onune gelenin kafasini ucurmuolar hadi bakalim hayirlisi olsun ama gitsin amerikaya fln ya buraya gelen kolay kolay donemio 2 aylik gelenler bile dikis tutturunca birakamio kaliolar

mrhb arkadasım ben arapca bılıyorum ama arkadasın dedıgı gıbı herkesın arapcası bır degıl mesala esıne sunu soyleye bılırsın ene ehebbek

nerelerdesiniz kizlar:sm_confused:sipsevdi gitme tarihim belli oldu 12 haziranda annemle birlikte donuyorum :dance:a.s.

nerelerdesiniz kizlar:sm_confused:sipsevdi gitme tarihim belli oldu 12 haziranda annemle birlikte donuyorum :dance:a.s.

cok sevindim cnm sirayla dokuluoruz hepimiz desene ..ay ates de bugun gidicek 8 inde ..keske gorusseydik ya gitmeden bi turlu ayarlayamadik neyse gelince ins yada izmite gelirsem camiden anons yaptiririm seni bulurum belki halama giderim cunku sırnaşık şey kendine i bak cnm hayirli yolculuklarr Şeniz

X