Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

arap kızlarına bayılıyorum çok guzeller hepsı en buyuk ıstegım arap ulkelerını gezmek bu arada bende arap kızıyım

slm
arap kızlarına bende bayılıyorum .ayrıca arap ulkelerınıde gezmeyı cok ıstıyorum ama nasıl olacak bu bılmıyorum ...... ınsaallah bırgun gelır gezerız ........

ya eylul bizde ayni isten dolayi burdayiz iste
esimizin ve ailesinin is durumundan dolayi
loltuk perde isi falan anlayacagin.ben 5 yildir burdayim.cevremiz genistir.akrabalar falan hep birarada olamay calisiyoruz.burda vakit gecmez yoksa.

ya eylul bizde ayni isten dolayi burdayiz iste
esimizin ve ailesinin is durumundan dolayi
loltuk perde isi falan anlayacagin.ben 5 yildir burdayim.cevremiz genistir.akrabalar falan hep birarada olamay calisiyoruz.burda vakit gecmez yoksa.

slm ay_ates siz bu cevre konusunda sanslisiniz cogunluk hatayli ve hepsinin akrabasi var ne guzel kib a.s.

slm nasilsin tr ye gitme zamanin belli oldumu canim

yok cnm yaaa olmadii ..... esim gelemicek ne znm gidicem bilmiorum cnm skldi oyuzden hic tadim kalmadi ...simdi ay atesler burdaydi biraz once gittiler ..sen ne yaptin bugun nasil gecti gunun iiki geldin cok skldim ya ozelden mesaj aticaktim ama secenegin kapali galiba msnimi vericektim .. yrn gunumuz var gel istersen konusurs die

sikma canini ins hayirlisiyla gidersin bu eslerin ortak ozelligi galba son zamanda gelemiyorlar ozeli acarim yarin olurdu aslinda ama okula gitmem lazim 23 nisan icin baska birgun insa.s.

sikma canini ins hayirlisiyla gidersin bu eslerin ortak ozelligi galba son zamanda gelemiyorlar ozeli acarim yarin olurdu aslinda ama okula gitmem lazim 23 nisan icin baska birgun insa.s.

evt sabah gidicn dimiii burda bi arkadas vardi oda gidicek bendemi takilsam pesine tanisirss..ayy cok erken ama yaaa.... bizim gunumuz aksam ztn 7 ye dogru parta bidee toplanioruz

evt sabah gidicn dimiii burda bi arkadas vardi oda gidicek bendemi takilsam pesine tanisirss..ayy cok erken ama yaaa.... bizim gunumuz aksam ztn 7 ye dogru parta bidee toplanioruz

EVET SABAH GIDECEM GELBILISEN TANISIRDIK ORDA GUNUNUZ HANGI PARKTA BIDE BU OZELI NASIL ACIYORUZ

EVET SABAH GIDECEM GELBILISEN TANISIRDIK ORDA GUNUNUZ HANGI PARKTA BIDE BU OZELI NASIL ACIYORUZ

yukarda kontrol paneli varya ordan gir solda ayarlar var orda cikioo tikliosun kaydet diosun ...ya belediye parki varya hani mc var karsisinda al macid parki adi ..

ben yatiooorum baciim bulamadinmi anlamdim biseyde yazmadin oglen fln gorusrus artik :sm_confused: senii bekliodum sesin solugun cikmadiiiiifisfisfis

ben yatiooorum baciim bulamadinmi anlamdim biseyde yazmadin oglen fln gorusrus artik :sm_confused: senii bekliodum sesin solugun cikmadiiiiifisfisfis

:çok üzgünüm:kusura bakma canim ugrasirken bilgisayar takildi dun misair vardi cocuklar girmis nete bu oyun sitelerine girince boyle oluyor :sm_confused:bende gitmedim okula bugun uyuya kalmisim su ozele bakicam simdi halledemedim aksam Şeniz

onemli degil bende birazdan cikicam bakim dedim .. ozelin acik olsa numarami fln yazradim geclmek istersen gelirdin baska znmi gorusurs artik bilmiorum yaa

onemli degil bende birazdan cikicam bakim dedim .. ozelin acik olsa numarami fln yazradim geclmek istersen gelirdin baska znmi gorusurs artik bilmiorum yaa
sorun bizde degil canim ozel masajlasma bir sureligine kapatilmis :çok üzgünüm:malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…