- 28 Kasım 2014
- 334
- 227
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bizde ciddeye tadinmayi dusunuyoruz tabiji is nedeniyle biraz bahsesebilirmisiniz ozellikle yadam ve okulardan 2 tane cocugum vardamerhaba Arzukoç hanım. biz hala gitmedik. 1 aya kadar kesinleşecek. ben de Cidde' de oturacağım. belki sizle arkadaş oluruz. Compound tarzı evleri herkes tavsiye ediyor, bizde öyle düşünüyoruz. benim oğlum 3'e ,kızım 1'e gidecek nasip olursa. okul işine karar veremedim. artık oraya gidince bakarız. Rabbim hepimiz için kolaylaştırsın.
Iyi bir compount buldunuzmu ve cocuklarin okula yabancu okulami verdiniz merak ediyorumMerhabalar bende esimin isi nedeniyle 2 kizimla ciddeye gelecegim nasip olursa..Eger ordaysaniz bende sizden bilgi alabilirmiyim. Gerci bu forum pek aktif kullanilmiyor sanirim...compound ariyoruz bildiginiz tavsiye edebileceginiz compoundlar varmi? kizimi international bir okula gondermek istiyorum okula yakin olan compounlar varmi? fiyatlari neler?
Merhaba
Beklentilerinize göre değişir. Çok sosyal bir yaşam beklentisi içinde olmazsanız yaşanabilir. Eşim Dammam'da, ben hiç başımı örtmedim. Abaya giymek zorunlu. Detaylı bilgi isterseniz www.fundabilgili.com sitemden iletişime geçebilirsiniz
Merhaba
Benim eşim de Dammam da yaşıyor. Ben de sık sık geliyorum. 2 kasim da yine gelecegim. Khobar da iyi bir hastane var önerebileceğim. www.fundabilgili.com kisisel sitemden iletisime geçebilirsiniz.
Merhaba esrathuwaini bende dammam da yaşıyorum 2 aydır burdayım alkhobar bize cok yakın tanışmak nasip olur inşallah :)
Merhaba
Beklentilerinize göre değişir. Çok sosyal bir yaşam beklentisi içinde olmazsanız yaşanabilir. Eşim Dammam'da, ben hiç başımı örtmedim. Abaya giymek zorunlu. Detaylı bilgi isterseniz www.fundabilgili.com sitemden iletişime geçebilirsiniz
Merhaba yaklaşık 3 ay sonra dammam da yaşamaya baslicam eşim dammam da çalışıyor mühendistTr de izmir de oturuyorum özellikle İzmirli arkadaslarla tanışmak çok isterim. Teşekkürler.
merhaba ben de iki aydır Jubail şehrinde yaşıyorum benim de eşim mühendis İzmir'den geldik burada tanıdğım hiç türk yok kaldığım compuandda tek Türk ailesi biziz yalnızlık biraz beni yordu ben de tanışmak isterim görüşmek üzere hoşçakalınMerhaba yaklaşık 3 ay sonra dammam da yaşamaya baslicam eşim dammam da çalışıyor mühendistTr de izmir de oturuyorum özellikle İzmirli arkadaslarla tanışmak çok isterim. Teşekkürler.