Korkmayın kel kalmıyorsunuz hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülüyor eskisi gibi şu an saçlarım6.aya girmek üzeredeyşm insallah gececek
Sakin olun hepmz yaşyorz bunları. Bebeğinzi düşünün lütfen bebeğnzden önemli değil hçbrşey. Geçecek öe eski halne gelcek saçlarnBeynim aklım herseyim resmen sacım da. Sacmalama diyorum kendime bebek var ama yine hep elim sacım da. Öyleki banyo sonrası emzirirken agladım elini yüzüme degdirdi icim gitti
Bende bikac tutanı kestim sonra kısaltınca artık topluyorumBoşuna üzülüyorsun. Demir kullan. Benim de avuç avuç geliyordu azalmaya başladı şimdi, bebeğim yedi aylık. Baktın birkaç aya azalmıyor doktora görün ama cidden üzülecek bir şey yok. Hamilelikte artan hormonlar saç dökülmesini durduruyor. Doğumdan bir süre sonra da zamanında dokulmeyenler bir anda dökülüyor sebep bu. Bir de benim acayip karışıyor. Hatta koca bir tutami ağlaya ağlaya kendim kestim acamadigim için.
Önler açıldı sanki derisi görünüyor ondan aslında korkumKorkmayın kel kalmıyorsunuz hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülüyor eskisi gibi şu an saçlarım
İnsallah yani en azından unutayım artık sacı psikolojim düzelsin yavrumla zamanımdan çalıyorum resmenSakin olun hepmz yaşyorz bunları. Bebeğinzi düşünün lütfen bebeğnzden önemli değil hçbrşey. Geçecek öe eski halne gelcek saçlarn
doğumdan sonra oluyo malesef, şampuanınızın içine 10 damla kadar çam terebentin yağı koyun biraz da olsa iyi gelir5 aylık bebegim var arkadaslar. 3 aydan sonra feci derecede sacım dökülüyor. Kel kalmayı düsünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Saçım zaten cok seyrek banyo zulüm olduBiseyler yapıpta kesin cözüm bulan yokmu lütfen yardım edin
şimdi nette. tekrar baktım 300ml şampuana 20-25 damla diyor ona göre ayarlayabilirsinizdoğumdan sonra oluyo malesef, şampuanınızın içine 10 damla kadar çam terebentin yağı koyun biraz da olsa iyi gelir
Çam terabentin cok sertlestirdi diye kullanamadımdoğumdan sonra oluyo malesef, şampuanınızın içine 10 damla kadar çam terebentin yağı koyun biraz da olsa iyi gelir
cidden herkeste oluyor
valla benim zamanımda virüs de yoktu doktora vs de gitmedim
aman geçer dedim, herkesinki dökülüyor dedim, geçti gitti
bir arkadaşım anlattı benimki de dökülmüştü dedim kadın boynuma sarılacaktı mutluluktan, tek benim değil herkesinki dökülüyor diye
Yapmayın o kadar yaaBeynim aklım herseyim resmen sacım da. Sacmalama diyorum kendime bebek var ama yine hep elim sacım da. Öyleki banyo sonrası emzirirken agladım elini yüzüme degdirdi icim gitti
Benim esimde diyor nolacak artık bırak dökülürse dökülsün ektir yada peruk alırız diye ama dökülme durmuyor ki sac ekimini düsüneyim sanki hic bitmeyecek gibiYapmayın o kadar yaaben de çok kahrolmuştum geçen haftalarda, eşim “hiç olmadı saç ektiririz, çok şükür yavrularımız sağlıklı, Allah başka dert vermesin..” diye teselli edince biraz daha sakinleştim.
Benim de yanlar öyle olmuştu sonra oralardan küçük saçlar çıktı hala uzamaya devam ediyor.Önler açıldı sanki derisi görünüyor ondan aslında korkum
Ama sizin bebek yeniymiş daha..benimki yaşını da geçti:/ sizin dökülme durur inşallahen kısa süredeBenim esimde diyor nolacak artık bırak dökülürse dökülsün ektir yada peruk alırız diye ama dökülme durmuyor ki sac ekimini düsüneyim sanki hic bitmeyecek gibibir dönem de vardı İstanbula Prof Oya oguza gidip gelmistik birsürü ilac öncesi prp derken toparlanmıstı. Hamilelikte de cok güzel olmustu derken kabus geri döndü
Tiroitlerinize baktırın mutlaka doktora gidin5 aylık bebegim var arkadaslar. 3 aydan sonra feci derecede sacım dökülüyor. Kel kalmayı düsünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Saçım zaten cok seyrek banyo zulüm olduBiseyler yapıpta kesin cözüm bulan yokmu lütfen yardım edin
Emzirdigim icin belki uygun olmayabilir ama arastırayımAa unutmadan söyleyeyim. Perfectil adında bir takviye var. Eczanelerde varmış. Ben de saçım için onu almayı düşünüyorum herkes çok memnun. Hatta cilt ve tırnaklar için bile iyi geldiğini söylemiş kullananlar