Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sütüm kesilecek üzülmekten😔

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Boşuna üzülüyorsun. Demir kullan. Benim de avuç avuç geliyordu azalmaya başladı şimdi, bebeğim yedi aylık. Baktın birkaç aya azalmıyor doktora görün ama cidden üzülecek bir şey yok. Hamilelikte artan hormonlar saç dökülmesini durduruyor. Doğumdan bir süre sonra da zamanında dokulmeyenler bir anda dökülüyor sebep bu. Bir de benim acayip karışıyor. Hatta koca bir tutami ağlaya ağlaya kendim kestim acamadigim için.

Beynim aklım herseyim resmen sacım da. Sacmalama diyorum kendime bebek var ama yine hep elim sacım da. Öyleki banyo sonrası emzirirken agladım elini yüzüme degdirdi icim gitti
Sakin olun hepmz yaşyorz bunları. Bebeğinzi düşünün lütfen bebeğnzden önemli değil hçbrşey. Geçecek öe eski halne gelcek saçlarn

Bende bikac tutanı kestim sonra kısaltınca artık topluyorum

Sakin olun hepmz yaşyorz bunları. Bebeğinzi düşünün lütfen bebeğnzden önemli değil hçbrşey. Geçecek öe eski halne gelcek saçlarn
İnsallah yani en azından unutayım artık sacı psikolojim düzelsin yavrumla zamanımdan çalıyorum resmen

doğumdan sonra oluyo malesef, şampuanınızın içine 10 damla kadar çam terebentin yağı koyun biraz da olsa iyi gelir

Herkes geçecek demiş ama:/ benim bebeğim 13 aylık, büyük kızımda böylesi bir dökülme yaşamamıştım. Tepem resmen açıldı benim de
Konu sahibi sizin de geçicidir inşallah

Bilimsel aciklamasini bilmiyorum ama seyler derler. Hamilelikte normal dokulmesi gereken oranda sac dokulmuyormus. Hamilelik sonrasi onlari dokuyormussun. Zaten gunluk 100 adet civari sac dokulmesi normal diye biliyorum.
O yuzden bende de oldu ama cok onemsemedim. 2 3 ay kadar surmustu.
O donem bazi takviyeler de aliyordum, sanirim onlarin da faydasi olmustur.

Beynim aklım herseyim resmen sacım da. Sacmalama diyorum kendime bebek var ama yine hep elim sacım da. Öyleki banyo sonrası emzirirken agladım elini yüzüme degdirdi icim gitti
Yapmayın o kadar yaa ben de çok kahrolmuştum geçen haftalarda, eşim “hiç olmadı saç ektiririz, çok şükür yavrularımız sağlıklı, Allah başka dert vermesin..” diye teselli edince biraz daha sakinleştim.

Benim esimde diyor nolacak artık bırak dökülürse dökülsün ektir yada peruk alırız diye ama dökülme durmuyor ki sac ekimini düsüneyim sanki hic bitmeyecek gibi bir dönem de vardı İstanbula Prof Oya oguza gidip gelmistik birsürü ilac öncesi prp derken toparlanmıstı. Hamilelikte de cok güzel olmustu derken kabus geri döndü

Biotin kullanabilirsin. Ama öcne bir doktora git tahlil yaptır. Doğum ve emzirmenin etkisiyle vücudun güçsüz kaldı muhtemelen. Vitamin/mineral eksikliğin vardır. B grubu vitaminlerin düşük olabilir. Sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptır ertesi gün alırsın doktoruna gösterirsin. Geçer dökülmen merak etme

Aa unutmadan söyleyeyim. Perfectil adında bir takviye var. Eczanelerde varmış. Ben de saçım için onu almayı düşünüyorum herkes çok memnun. Hatta cilt ve tırnaklar için bile iyi geldiğini söylemiş kullananlar

Merhaba ban yer miyim reklam mı olur bilemiyorum ama instagrmda muhendisinoglu var onun esininde sacları cok dökülmüs dogumdan sonra bi ürün bulmuslar icerigi de temiz paylasmıslardı oradan bakıp yorumları da arastırın isterseniz belki iyi gelir size de

Ama sizin bebek yeniymiş daha..benimki yaşını da geçti:/ sizin dökülme durur inşallahen kısa sürede
Bu üzüntüyle bebeğinizin şu güzel günlerinden de bişey anlamazsınız:/

Tiroitlerinize baktırın mutlaka doktora gidin

Emzirdigim icin belki uygun olmayabilir ama arastırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…