- 4 Ağustos 2019
- 18
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi edanurdenis
kızlar bugün gene başka bi doktora gittim. doktorlara gitmekten tüm param bitti ama umudumu kesemiyorum. 2 buçuk 3 ay önceki tahlillerime baktı yenisini bulamadım evde. talasemi taşıyıcısı olduğumu söyledim. hiçbirinin bu kadar dökmeyeceğini söyledi. stres ve dönemsel olabilir dedi gene bi doktor. kullandığım vithaire ve folbiole devam etmemi söyledi. bir de bikaç ampul almam için reçete verdi bunu bi fincan tatlı bağdem yağı ya da hakiki zeytin yağına katmamı banyodan 4 5 saat önce sürüp bekletip yıkamamı önerdi. aktara değil doktora gidin diyorlar sonuç bu ama gene de tabi ki deneyeceğim. her şeyi denemeye hazırım ne de olsa. ayrıca dökülmeme baktı ve gerçekten haklısın avuç avuç dökülüyor dedi. bu dediğümi banyolardan önce uygula ve 1 buçuk iki ay sonra tekrar gel dedi. geçmemişse hala devam ediyorsa o zaman detaylı bi tahlil yapıcaz dedi. kızlar eylülde okulummbaşlıyor ankaraya gidicem ve kendi evimde bile bunla zor baş ederken oralarda nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum. bu yüzden tek dileğim bu verdiği şeyin işe yaraması. yoksa ben de sizin gibi ciddi ciddi ölmeyi bekliycem.