Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sütüm kesilecek üzülmekten😔

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Cok sagolun Allah razı olsun. Doktora gidecegim insallah su durumlar biraz düzelse de tedirgin oluyorum salgından bebekte olunca

cidden herkeste oluyor

valla benim zamanımda virüs de yoktu doktora vs de gitmedim

aman geçer dedim, herkesinki dökülüyor dedim, geçti gitti

bir arkadaşım anlattı benimki de dökülmüştü dedim kadın boynuma sarılacaktı mutluluktan, tek benim değil herkesinki dökülüyor diye

Ne kadar süre sürdü sizin dökülmeniz

Kestirdim bayagı ama sac cok dökülüyor ama aksine cok hızlı uzuyor bir ters orantıdır gidiyor. Allah razı olsun

Canım ben anne olmadım daha doğrudur.
Ama bakım istersen argan yağı sür duştan sonra onunla tara çok besliyor.
Hafta da 2-3 kez hindistan cevizi yağıyla zeytinyağını karıştır, saçına sür tara 1 saat bekle yıkan mis gibi oluyor saçlar.
Bir de yumurta ve ceviz ye bol bol onlarda toparlıyor.
Sıkma canını sen

Hamilelikte salgılanan hormonlardan dolayı saçlar gürleşip doğumdan sonra dökülüyorlar bu çok normal ve olağan birşey.. benim de dökülmüştü ama saçım azalmadı.. 7. Ayımızdayız 8e gircez dökülme gittikçe azaldı ama saçlarda azalma yok . Sakin ol bunun için üzülüp sütünü mü keseceksin çocuğunu düşün

Öyle insanın destege cok ihtiyacı oluyor kadınız sonucta saç insanı ne güzel gösteriyormus meger

Allah razı olsun alayım argan yagını. O kadar cok dökülüyordki banyodan hemencecik cıkmak icin cabalıyorum resmen

Beynim aklım herseyim resmen sacım da. Sacmalama diyorum kendime bebek var ama yine hep elim sacım da. Öyleki banyo sonrası emzirirken agladım elini yüzüme degdirdi icim gitti

Allah razı olsun alayım argan yagını. O kadar cok dökülüyordki banyodan hemencecik cıkmak icin cabalıyorum resmen

Bebeği olan anneler normal diyor.
Seninki de normalmiş.
Üzülme olur mu sütün kesilmesin

hamilelik boyunca yüksek seyreden östrojen hormonu doğum sonrası normal seviyeye indiği için yenileniyor saçların.geçici bi durum.uykusuzluk emzirme aktiviteler fazla enerji sarf ettiğin için zorlar vücudunu eee bir de saç dökülmesi stresi eklendi daha da zorlaşır uzar hatta saç dökülmesi.stres yapma hatta kerastase şampuan serum öneriyim sana kullan kesinlikle etkisini göreceksin

Sac cok seyrek olunca acılmalar basladı banyo korkulu rüyam resmen girmek istemiyorum tokayla yatıp kalkıyorum hep sacım toplu baktıkça üzülüyorum
Üzülmeyin caresi var kökü sizde sonucta doktora gidin bunun için sac icin bir vitamin var onu aldıgınızda saclar yeniden cıkıyor cok iyi geliyor bide eczanede ampul var e vitamini b12 onları karıstırıp maske yapın

Cok sagolun seranem kullanıyorum bu sefer onu alayım insallah

Evet aslında ne zararı olacakki yagdan biraz korkuyorum onu sürdüjce sanki daha cok dökülüyor

Bu doğal bişey 6-7 ayda geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…