F flamefire Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 9.824 8.499 30 Aralık 2020 Konu Sahibi xxlsw #81 xxlsw .!.: 5 aylık bebegim var arkadaslar. 3 aydan sonra feci derecede sacım dökülüyor. Kel kalmayı düsünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Saçım zaten cok seyrek banyo zulüm oldu Biseyler yapıpta kesin cözüm bulan yokmu lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Süt yogurt zeytınyagı toz tarçın yumurta kek gıbı cırp sür saçına 1 saat bekle bırde kestır hafıf .Bır ay once bebdede vardı ucundan kestırdım bırmale dondu .Bırde tangle teezer tarak al .Sac dıbıne masaj yapıo .Eger bunları yapıncada olmazsa cıldıyeye gıt .Yenı dogum yapmışın bormal .Sakın ol bıraz .
xxlsw .!.: 5 aylık bebegim var arkadaslar. 3 aydan sonra feci derecede sacım dökülüyor. Kel kalmayı düsünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Saçım zaten cok seyrek banyo zulüm oldu Biseyler yapıpta kesin cözüm bulan yokmu lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Süt yogurt zeytınyagı toz tarçın yumurta kek gıbı cırp sür saçına 1 saat bekle bırde kestır hafıf .Bır ay once bebdede vardı ucundan kestırdım bırmale dondu .Bırde tangle teezer tarak al .Sac dıbıne masaj yapıo .Eger bunları yapıncada olmazsa cıldıyeye gıt .Yenı dogum yapmışın bormal .Sakın ol bıraz .
gulrecelim Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2020 3.485 6.356 30 30 Aralık 2020 Konu Sahibi xxlsw #82 Biotin kullanabilirsiniz. Tabii doktorunuza danışıp. (B7 vitamini)