- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Nasıl yapılıyor pekiMayonez ve yumurta maskesi!
Mutlaka dene pişman olmazsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yapılıyor pekiMayonez ve yumurta maskesi!
Cok sagolun Allah razı olsun. Doktora gidecegim insallah su durumlar biraz düzelse de tedirgin oluyorum salgından bebekte olunca
Sac cok seyrek olunca acılmalar basladı banyo korkulu rüyam resmen girmek istemiyorum tokayla yatıp kalkıyorum hep sacım toplu baktıkça üzülüyorumAyy bunu kafaya takma bu normal. 6 ay sürecek hormonlarla ilgili.
Ne kadar süre sürdü sizin dökülmenizBeni görseniz heryer saç topagıydı. Elimi saçıma götürmeye korkardım avuc dolusu gelirdi. Banyo zaten gider tıkanırdı. Eşim hatta başka bi hastalığın mı var niye bu kadar dökülüyo diye korkmuştu. Ama hepsi yerine geldi. Doğumdan sonra olan bişey bu kafanıza takmayın fazla. Sağlıklı beslenin düzenli dinlemeye çalışın zamanla düzeliyo
Takviye alıyorum ama belkide yetersizdir resmen sacım kopmuş gibi elime geliyorDemir ve b12 eksikliginiz vardir,birde emzirince tam olmustur
Kestirdim bayagı ama sac cok dökülüyor ama aksine cok hızlı uzuyor bir ters orantıdır gidiyor. Allah razı olsun
Nasıl yapıldığını yazarmısınız lütfenMayonez ve yumurta maskesi!
Öyle insanın destege cok ihtiyacı oluyor kadınız sonucta saç insanı ne güzel gösteriyormus megercidden herkeste oluyor
valla benim zamanımda virüs de yoktu doktora vs de gitmedim
aman geçer dedim, herkesinki dökülüyor dedim, geçti gitti
bir arkadaşım anlattı benimki de dökülmüştü dedim kadın boynuma sarılacaktı mutluluktan, tek benim değil herkesinki dökülüyor diye
Denedınız mı ben de aynı durumdayımMayonez ve yumurta maskesi!
Allah razı olsun alayım argan yagını. O kadar cok dökülüyordki banyodan hemencecik cıkmak icin cabalıyorum resmenCanım ben anne olmadım daha doğrudur.
Ama bakım istersen argan yağı sür duştan sonra onunla tara çok besliyor.
Hafta da 2-3 kez hindistan cevizi yağıyla zeytinyağını karıştır, saçına sür tara 1 saat bekle yıkan mis gibi oluyor saçlar.
Bir de yumurta ve ceviz ye bol bol onlarda toparlıyor.
Sıkma canını sen
Beynim aklım herseyim resmen sacım da. Sacmalama diyorum kendime bebek var ama yine hep elim sacım da. Öyleki banyo sonrası emzirirken agladım elini yüzüme degdirdi icim gittiHamilelikte salgılanan hormonlardan dolayı saçlar gürleşip doğumdan sonra dökülüyorlar bu çok normal ve olağan birşey.. benim de dökülmüştü ama saçım azalmadı.. 7. Ayımızdayız 8e gircez dökülme gittikçe azaldı ama saçlarda azalma yok . Sakin ol bunun için üzülüp sütünü mü keseceksin çocuğunu düşün
Allah razı olsun alayım argan yagını. O kadar cok dökülüyordki banyodan hemencecik cıkmak icin cabalıyorum resmen
hamilelik boyunca yüksek seyreden östrojen hormonu doğum sonrası normal seviyeye indiği için yenileniyor saçların.geçici bi durum.uykusuzluk emzirme aktiviteler fazla enerji sarf ettiğin için zorlar vücudunu eee bir de saç dökülmesi stresi eklendi daha da zorlaşır uzar hatta saç dökülmesi.stres yapma hatta kerastase şampuan serum öneriyim sana kullan kesinlikle etkisini göreceksin5 aylık bebegim var arkadaslar. 3 aydan sonra feci derecede sacım dökülüyor. Kel kalmayı düsünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Saçım zaten cok seyrek banyo zulüm oldu Biseyler yapıpta kesin cözüm bulan yokmu lütfen yardım edin
İnsallah Rabbim herkese sifa versin yanındada banaBebeği olan anneler normal diyor.
Seninki de normalmiş.
Üzülme olur mu sütün kesilmesin
Üzülmeyin caresi var kökü sizde sonucta doktora gidin bunun için sac icin bir vitamin var onu aldıgınızda saclar yeniden cıkıyor cok iyi geliyor bide eczanede ampul var e vitamini b12 onları karıstırıp maske yapınSac cok seyrek olunca acılmalar basladı banyo korkulu rüyam resmen girmek istemiyorum tokayla yatıp kalkıyorum hep sacım toplu baktıkça üzülüyorum
Cok sagolun seranem kullanıyorum bu sefer onu alayım insallahhamilelik boyunca yüksek seyreden östrojen hormonu doğum sonrası normal seviyeye indiği için yenileniyor saçların.geçici bi durum.uykusuzluk emzirme aktiviteler fazla enerji sarf ettiğin için zorlar vücudunu eee bir de saç dökülmesi stresi eklendi daha da zorlaşır uzar hatta saç dökülmesi.stres yapma hatta kerastase şampuan serum öneriyim sana kullan kesinlikle etkisini göreceksin
Evet aslında ne zararı olacakki yagdan biraz korkuyorum onu sürdüjce sanki daha cok dökülüyorÜzülmeyin caresi var kökü sizde sonucta doktora gidin bunun için sac icin bir vitamin var onu aldıgınızda saclar yeniden cıkıyor cok iyi geliyor bide eczanede ampul var e vitamini b12 onları karıstırıp maske yapın
Bu doğal bişey 6-7 ayda geçiyor5 aylık bebegim var arkadaslar. 3 aydan sonra feci derecede sacım dökülüyor. Kel kalmayı düsünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Saçım zaten cok seyrek banyo zulüm oldu Biseyler yapıpta kesin cözüm bulan yokmu lütfen yardım edin
6.aya girmek üzeredeyşm insallah gececekBu doğal bişey 6-7 ayda geçiyor