Çok seyrek önlerde acılmalar basladı. Hergünüm her saniyem sanki sadece sacım da beynim hicbirsey den zevk alamıyorumBenimde sacim inan cok az dogumdan sonra bende oyle düsünmüstüm ama yerine geliyo yenileri hic uzulmeyin . Allah bagislasin bebeginizi saglikli buyutun
Kullandığım bir vitamin var ve kan ilacı kullanırım ama bana ısın demiyor cocugun her yerinden kıl cıkıypr esim sorun etmiyor ama artık özgüvenim kalmadıfolik asit sac dokulmelerini azaltiyor doktorunuza bi danisin isterseniz
Benim dogumda kanamam oldu ondan dolayı 6. Aya kadar kan ilacı kullanıyorumBenim de aynı dönemde dökülmüştü. Kan tahlili yaptırdım. Doktorum kanın var ama depolar boşalmış demişti. Sonra verdiği ilaçlarla dökülme durdu.
Bebegi asıya götürünce yapacagım tekrar insallah koronadan dolayı gidemiyorum da hastanelere nolacak hic bilmiyorumKan tahlili yaptırıp takviye alın. Benim de çok dökülüyordu. Demir eksikliğim vardı.
Kullandığım bir vitamin var ve kan ilacı kullanırım ama bana ısın demiyor cocugun her yerinden kıl cıkıypr esim sorun etmiyor ama artık özgüvenim kalmadı
Vitamin takviyesi5 aylık bebegim var arkadaslar. 3 aydan sonra feci derecede sacım dökülüyor. Kel kalmayı düsünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Saçım zaten cok seyrek banyo zulüm olduBiseyler yapıpta kesin cözüm bulan yokmu lütfen yardım edin
Ayy bunu kafaya takma bu normal. 6 ay sürecek hormonlarla ilgili.5 aylık bebegim var arkadaslar. 3 aydan sonra feci derecede sacım dökülüyor. Kel kalmayı düsünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Saçım zaten cok seyrek banyo zulüm olduBiseyler yapıpta kesin cözüm bulan yokmu lütfen yardım edin
Kestirdim bayagı ama sac cok dökülüyor ama aksine cok hızlı uzuyor bir ters orantıdır gidiyor. Allah razı olsunBiraz kestirsen belki iyi gelir.
Güle güle büyüt bebeğini üzülme saç bu dökülür çıkar.
Sen sağlığınıza dikkat et.
Cok sagolun Allah razı olsun. Doktora gidecegim insallah su durumlar biraz düzelse de tedirgin oluyorum salgından bebekte oluncaama zaten o aylarda saç dökülür
yani yeni bebeği olan tüm kadınların ortak sorunudur saç dökülmesi
aynen de böyle anlatırlar bebeğin her tarafından kıl çıkıyor diye
geçecek
bol protein tüketin tahlil yaptırın eksik varsa doktor takviye de verir zaten
ama o dökülenler çıkıyor
sağlıkla huzurla büyütün dert etmeyin saçları