- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buralardayım, katılmak isterseniz bana her zaman özelden yazabilirsinizYalnız yazarken aklıma gelmedi annemlerdeyım muzkadım ya, burda ugrasabılır mıyım bilmiyorum. Neyse bundan sonra olacak yarısmada Nevreste hanıma rica ederim
Katıl bak yarışma başlayınca haberdar ederim bende seniYalnız yazarken aklıma gelmedi annemlerdeyım muzkadım ya, burda ugrasabılır mıyım bilmiyorum. Neyse bundan sonra olacak yarısmada Nevreste hanıma rica ederim
Bence beki bitmemistir sende katıl hadiBelkı bende katılırım bır tatlıyla diye dusunuyorum ama tatlılar bıtmıstır dı mı
Var tabi olmaz mıBence beki bitmemistir sende katıl hadi
Ver ver kalmasın kıyıda köşede yangincuma gitsinVar tabi olmaz mı
Boyle de merak ediyorum hangi tatlılar var nevreste hanımVar tabi olmaz mı
Bı sor özele git deBoyle de merak ediyorum hangi tatlılar var nevreste hanım
Tekrar çok geçmiş olsun. Biz sana haber ederiz. Senin kahve sunumlarını dan çok güzel şeyker çıkacağına inanıyorumBundan sonraki yarısta kulagım burda artık ozaman katılırım hmcıgım. Annemlerdeyim, annem anjiyo oldu ya. Hastalığın arasında can hıras tatlı yapmak abes durur diye dusundum
Bu hafta eve donerim, mutlaka baska bır yarısma olur. ozaman seve seve. H M
Tamam oyle yapayım kuralları bılmıyorumBı sor özele git de
Yok seni orda daha kolay tavlar diye dedimTamam oyle yapayım kuralları bılmıyorum
Çok geçmiş olsun canım23 Aralık son gün isterseniz alın ,1 hafta sonra eve gidince yaparsınız:)Bundan sonraki yarısta kulagım burda artık ozaman katılırım hmcıgım. Annemlerdeyim, annem anjiyo oldu ya. Hastalığın arasında can hıras tatlı yapmak abes durur diye dusundum
Yaa gecmis olsun peki nasıl iyi hissedersen Rabbim şifa versin inşallah annecigine.Bundan sonraki yarısta kulagım burda artık ozaman katılırım hmcıgım. Annemlerdeyim, annem anjiyo oldu ya. Hastalığın arasında can hıras tatlı yapmak abes durur diye dusundum
Beni genelde tavladı amaYok seni orda daha kolay tavlar diye dedim
daha çok tavlanirsin.Beni genelde tavladı ama
Nevreste hanım cok sagolun cok incesınız ama verdıgım sozu tutamazsam uzulurum. Yetısemem falan. Bu yarısmadan sonraki ne yarısmasi olursa olsun, ona katılıp sansımı deneyim ben net olur hem.Çok geçmiş olsun canım23 Aralık son gün isterseniz alın ,1 hafta sonra eve gidince yaparsınız:)
Kolay oldu öyle mi diyorsun hemoşdaha çok tavlanirsin.
Yumos dicem bende sanaKolay oldu öyle mi diyorsun hemoş
Ne olursa olsun katılacağım dedi hemen kayıt altına alıyorum yazışmalarıNevreste hanım cok sagolun cok incesınız ama verdıgım sozu tutamazsam uzulurum. Yetısemem falan. Bu yarısmadan sonraki ne yarısmasi olursa olsun, ona katılıp sansımı deneyim ben net olur hem.
Gaza da geldım hazır, komıkte olursa sessizce gulersınız ama pek becerikli oldugumu soyleyemem cunku