Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Ablacim ben senin oglunu ortaokul ogrencisi falan saniyodum buyukmus mash.benimde kardesim sinava gircek üni icin ins.tum cocuklarin iyi gecer :))oglundan sonra ara mi verdin cocuk küçük deyince ikincin kucuk sanirim

Çok belli oluyor mu?
Seviyorum sunum yapmayı haklısın,güzel görünen estetik herşeyi seviyorum.Bazen sevmediğin bir yemeği bile sırf sunumundan dolayı yemek isteyebiliyor insan yada bir restaurantta önünüze bildiğimiz kapuskayı koyuyorlar ama adamlar öyle bir süslemiş ki bolonez makarna diye yiyebiliyorsun.İsmini zaten telafuz edemiyorsun,yanındaki sipariş verirse aynısından istiyorum falan diyorsun.Ayyy ne anlattım şimdi ben

İşte zaten ben de o yüzden madalya istiyorum ya,madalya demek ,bu hatun becerikli demek
Sen yamukprenses'in madalyaları kadar ancak katılmışsındırKatılmadan bu iş olmaz
O zaman bu durumda ben biraz beceriksiz oluyorum4 yıldır buradayım altı üstü 2 madalyam var

Ablacim ben senin oglunu ortaokul ogrencisi falan saniyodum buyukmus mash.benimde kardesim sinava gircek üni icin ins.tum cocuklarin iyi gecer :))oglundan sonra ara mi verdin cocuk küçük deyince ikincin kucuk sanirim
Biraz ara verdim,sonrasında olmadı,uzun hikaye.

O bolonez makarnaya benzeyen kapuskayı istiyoruz

Bu yarışma biraz da o yüzden güzel.Yarışma için olsa da insan araştırıyor nasıl sunum yapayım diye,akşam yemeğinde mesela baktım güzel görünüyor çektim ,2.yi çekecektim bekleyemediler yumuldular yemeğe

Ne çektin biz de görelim

Sen yamukprenses'in madalyaları kadar ancak katılmışsındırKatılmadan bu iş olmaz
O zaman bu durumda ben biraz beceriksiz oluyorum4 yıldır buradayım altı üstü 2 madalyam var
Banane banane .Neden yaprakla,Makyajkolik hemen oluyor da ben olmuyorum ,neden beni seçmiyorlar,küstüm ben KK üyelerine

Banane banane .Neden yaprakla,Makyajkolik hemen oluyor da ben olmuyorum ,neden beni seçmiyorlar,küstüm ben KK üyelerine
Şans canım kısmetBak evlaefe bekledi ,yılmadan katılmaya devam etti ve sonunda madalyasını aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…