• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Tabi haklısın biz gurmeyiz çok inceleyip not vereceğiz..:olamaz:Olmamış ise hiç ekleme:olamaz::mapus:
Farketmez yada ikisine de ekleyebilirsin:KK45::KK15:
Her zamanki kadar güzel olmamış ama :KK45:
Fotoğraf0239.jpg

heee anladım göster bakayım çektiğin fotoğrafı o zaman,kız onu ben tahta şişe dizip kızartıyorum aklında bulunsun:KK66:
Ben de deynep'in yaptığı gibi yapıyorum..Genelde kılçıklarını çıkartıyorum..

Ellerine,emeğine sağlık canım şahane olmuş daha ne olsun:KK19::kk77:
Mısır unu dışında birşey ekliyor musun:KK66:
Mısırunuyla ,normal unu karıştırıyorum.Sade mısırunuyla yapınca acımsı oluyor.Üzerinden çekene kadar 2 kere aldı oğlum.2 kere düzelttim ,şekli bozuldu:KK45:Akşam saati ama ,sanki görüntü çok ta solgun çıkmamış gibi:KK53:

Mısırunuyla ,normal unu karıştırıyorum.Sade mısırunuyla yapınca acımsı oluyor.Üzerinden çekene kadar 2 kere aldı oğlum.2 kere düzelttim ,şekli bozuldu:KK45:Akşam saati ama ,sanki görüntü çok ta solgun çıkmamış gibi:KK53:
Ben una baharat,kekik,pul biber falan ekliyorum;)Bazen hamsilere sarımsak ve salça ile harmanlayıp sonra baharat karışımlı una buluyorum ondan sordum.Sen farklı birşey yapıyor musun diye:kk77:Tamam onu da deneyeceğim:kk77:

Ben de deynep'in yaptığı gibi yapıyorum..Genelde kılçıklarını çıkartıyorum..
Ben sadece içini temizliyorum,böyle de kızartıyorum ama tahta şişlede kızartıyorum,görsel olarak değişik olsun diye,ikiside güzel,balık olsun da çamurdan olsun:kk77:
Ben mısır ununu nedense sevemedim,sadece unluyorum o kadar.

Ben una baharat,kekik,pul biber falan ekliyorum:KK66:Bazen hamsilere sarımsak ve salça ile harmanlayıp sonra baharat karışımlı una buluyorum ondan sordum.Sen farklı birşey yapıyor musun diye:kk77:Tamam onu da deneyeceğim:kk77:
Geçen sefer istavriti dediğin gibi baharatlayıp kızarttım,hamsiye cesaret edemedim.

Ben sadece içini temizliyorum,böyle de kızartıyorum ama tahta şişlede kızartıyorum,görsel olarak değişik olsun diye,ikiside güzel,balık olsun da çamurdan olsun:kk77:

Ben mısır ununu nedense sevemedim,sadece unluyorum o kadar.
Bana böyle kolay geliyor birde daha az yağ konuyor ondan hep bunu tercih ediyorum..Aynen balık olsun gerisi önemli değil:kk77::KK45:

Geçen sefer istavriti dediğin gibi baharatlayıp kızarttım,hamsiye cesaret edemedim.
Hamsinin bir kokusu oluyor o kokuyu sevmiyorum..Baharatlayınca geçiyor özellikle kekik,pul biber hatta sarımsak çok yakışıyor:kk77:

Back