İyiymiş hava oralarda.Haftaya buraya kar yağacakmış herhaldeİyi maşaallah
Erzurum bize bayağı uzakOralardan hiç soğuk gelmez
Burada neredeyse tek ceket ile gezeceğiz.Malatya'da öyleymişAma kar birden gelirse bilmiyorum
Ben gideyim sonra yağsınİyiymiş hava oralarda.Haftaya buraya kar yağacakmış herhalde.Halbuki daha yeni yağmıştı.
Yukarıda bahsettiğin arkadaş katılacağını mı söylemişti
Bu sefer içimdeki sesi susturdum ben
En son ,katılmayı düşündüğünü ,ama misafirinin olduğunu yazmıştı galiba.Ona bir gelen misafir bayağı gitmiyor herhalde@-VUSLAT- nerelerdesin
Yaz gelince bizde gidelimEn son ,katılmayı düşündüğünü ,ama misafirinin olduğunu yazmıştı galiba.Ona bir gelen misafir bayağı gitmiyor herhaldeÇok güzel bakıyor ,hizmet ediyor herhalde
Sen nereye gideceksin ,ailenin yanına mı?Ne yapacağına karar vermek zor olanı zatenBen gideyim sonra yağsın
Evet katılabilme ihtimali var hatırlatma yapmak istedim
Benimde bir sürü bahanem vardıAma sebze yemeklerine katılacağım tarifim bile hazır Yani ne yapacağımı buldum
O Ordu 'da idi galiba,gitmeeemmmm,birkaç sene önce gittim,gece hiç uyuyamadım sıcaktan ,bunaltıcı bir havası vardıYaz gelince bizde gidelim
Evet ailemin yanına gideceğimSen nereye gideceksin ,ailenin yanına mı?Ne yapacağına karar vermek zor olanı zatensen zor olanı başarmışsın.Kulağıma söylesene,merak ettim.
O zaman ben de gitmemO Ordu 'da idi galiba,gitmeeemmmm,birkaç sene önce gittim,gece hiç uyuyamadım sıcaktan ,bunaltıcı bir havası vardı,hiç yalvarmasın boşuna
Yarın oylamaya geçiyoruz canım daha sonra sebze yemekleri yapacağızYahu hala bitmedi mi şu sütlü tatlışlar
Ana yemek kategorisi olsunda geleyim
Geçmiş olsun anneciğine.Geçen sefer olduğu gibi mutfaktan çıkamazsın o zaman ,gelen giden de çok olur.Doya doya annenle vakit geçir.Evet ailemin yanına gideceğimAnnem geçen hafta Pazar anjio oldu,stend takıldı..Ben okuldan dolayı gidemedim
Bu hafta gideceğim tatil boyunca oradayım
Yok söylemem sürpriz
SüperYarın oylamaya geçiyoruz canım daha sonra sebze yemekleri yapacağız
Kazen'in özel isteği varO zaman bekliyoruz
Sağol canımGeçmiş olsun anneciğine.Geçen sefer olduğu gibi mutfaktan çıkamazsın o zaman ,gelen giden de çok olur.Doya doya annenle vakit geçir.
Söylemezsen söyleme bee
İnşaallah bekliyorumSüper
Planım katılmak yönünde
Yarın oylamaya geçiyoruz canım daha sonra sebze yemekleri yapacağız
Kazen'in özel isteği varO zaman bekliyoruz
Kıskanıyorsun değil miyamukprenses çok güzel sebze yemeği yapıyormuş,O da katılsın ,nasıl olsa kazansa da bizim için sorun yok,kerata güzel sunum yapıyor
Demek öyle ha,Sağol canımBen yemek yapmayı seviyorum yeter ki yiyecek birileri olsun
Sadece @nananais 'ciğime söyledim
Canım benim üzüldüm,çok ama çoookk geçmiş olsun anneciğineEvet ailemin yanına gideceğimAnnem geçen hafta Pazar anjio oldu,stend takıldı..Ben okuldan dolayı gidemedim
Bu hafta gideceğim tatil boyunca oradayım
Yok söylemem sürpriz
Çok belli oluyor mu?Kıskanıyorsun değil mi
Evet tarifleri ve sunumları güzel profilindeki madalyalardan belli oluyoryamukprenses çok güzel sebze yemeği yapıyormuş,O da katılsın ,nasıl olsa kazansa da bizim için sorun yok,kerata güzel sunum yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?