• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Ben de bu ne laubalilik dersin diye düşünmüştüm:KK70:
Sen yazınca gidip baktım 1 kişi kalmış:KK45:
Ne yapıyorsun yarın tatile giriyoruz:KK73:
Aşkolsun yani,laubalilik ne demek,herşeyi diyebilirsin bana:KK45:
1 kişi mi,gözüme az kişiyle röportaj yapmışsın gibi geldi.Parça parça okuduğumdan herhalde.
Bakalım karne nasıl olacak ,gerçi az çok belli ama :dondurma:
Tatil olunca düzenim bozuluyor benim,daha doğrusu rahatım:KK53:

Aşkolsun yani,laubalilik ne demek,herşeyi diyebilirsin bana:KK45:
1 kişi mi,gözüme az kişiyle röportaj yapmışsın gibi geldi.Parça parça okuduğumdan herhalde.
Bakalım karne nasıl olacak ,gerçi az çok belli ama :dondurma:
Tatil olunca düzenim bozuluyor benim,daha doğrusu rahatım:KK53:
Ben sana hiç kötü söz söyler miyim:KK60:
Baktım 1 kişi cevap vermemiş:KK45:
Karneler belli zaten kızlar takdir alıyor oğlumunda hepsi çok iyi:KK45:
Ben Cumartesi ailemin yanına gidiyorum :KK55:Tabi senin oğlun evde olacak istekleri bitmez.:KK53::KK45:

Ben sana hiç kötü söz söyler miyim:KK60:
Baktım 1 kişi cevap vermemiş:KK45:
Karneler belli zaten kızlar takdir alıyor oğlumunda hepsi çok iyi:KK45:
Ben Cumartesi ailemin yanına gidiyorum :KK55:Tabi senin oğlun evde olacak istekleri bitmez.:KK53::KK45:
:KK37:
Maşallah kızlarına.:nazar:Ortaokuldan benim de takdirlerim var:21:
Benim oğlan liseye kadar hep takdir getirdi.Lisede zayıf getirmemesine razı olduk:KK53:Teşekkür alacağım dedi ama bakalım:KK45:.Eşimde izni kalmıştı 1 hafta ,ben de alayım ,bir yerlere gidelim dedi de kabul etmedim,kış günü ne tatili diye :KK53:

:KK37:
Maşallah kızlarına.:nazar:Ortaokuldan benim de takdirlerim var:21:
Benim oğlan liseye kadar hep takdir getirdi.Lisede zayıf getirmemesine razı olduk:KK53:Teşekkür alacağım dedi ama bakalım:KK45:.Eşimde izni kalmıştı 1 hafta ,ben de alayım ,bir yerlere gidelim dedi de kabul etmedim,kış günü ne tatili diye :KK53:
Haklısın lise daha zor:cry:Çocuklar elinden geleni yapıyor ne getirirlerse kabul ediyoruz:confused:
Niye kabul etmedin ne güzel değişiklik olurdu:-)Hava çok güzel gidiyor:-)

Haklısın lise daha zor:cry:Çocuklar elinden geleni yapıyor ne getirirlerse kabul ediyoruz:confused:
Niye kabul etmedin ne güzel değişiklik olurdu:-)Hava çok güzel gidiyor:-)
Geçen ay bir zayıfı vardı.Eşim arada okula uğruyor.Müdür yardımcısına durumunu sormuş.1 zayıfı var ama düzeltir ,Onun efendiliği ,karakteri,terbiyesi her şeye bedel demiş.Eşim gurur duymuş ama sadece karakterle olmuyor işte,martta üni sınavı var ,hayırlısıyla güzel bir yer tuttursaydı:dua:
Ailem zaten yakınımda.Çocuk desen küçük.Küçük çocukla yolculuğun tadı fazla çıkmıyor.Ne iyi havası.Bugün pazar alışverişi yapana kadar dondum:KK53:

Geçen ay bir zayıfı vardı.Eşim arada okula uğruyor.Müdür yardımcısına durumunu sormuş.1 zayıfı var ama düzeltir ,Onun efendiliği ,karakteri,terbiyesi her şeye bedel demiş.Eşim gurur duymuş ama sadece karakterle olmuyor işte,martta üni sınavı var ,hayırlısıyla güzel bir yer tuttursaydı:dua:
Ailem zaten yakınımda.Çocuk desen küçük.Küçük çocukla yolculuğun tadı fazla çıkmıyor.Ne iyi havası.Bugün pazar alışverişi yapana kadar dondum:KK53:
Olur mu canım onlarda çok önemli:nazar:1 zayıf nedir yine maşaallah:KK45:
Rabbim gönülünüze göre versin inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun:KK68:
Burada hava çok iyi:-)Sen de haklısın ailen yakınında çocuk küçük otur oturduğun yerde:-)

Olur mu canım onlarda çok önemli:nazar:1 zayıf nedir yine maşaallah:KK45:
Rabbim gönülünüze göre versin inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun:KK68:
Burada hava çok iyi:-)Sen de haklısın ailen yakınında çocuk küçük otur oturduğun yerde:-)
Zayıfı düzeltmiş:KK45:Ben oralar daha soğuk oluyor sanıyordum.Erzurum'dan size soğuk gelmesin,kapıları iyi kapatın:KK53:

Zayıfı düzeltmiş:KK45:Ben oralar daha soğuk oluyor sanıyordum.Erzurum'dan size soğuk gelmesin,kapıları iyi kapatın:KK53:
İyi maşaallah:nazar:
Erzurum bize bayağı uzak:KK45:Oralardan hiç soğuk gelmez:KK53:
Burada neredeyse tek ceket ile gezeceğiz.Malatya'da öyleymiş:KK45:Ama kar birden gelirse bilmiyorum:skandal:

Back