- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Kız hani mumlar , masalar ,?
Tesekkur ederimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimm
Masa hazirlayamadim ki aniden geldi isin yeme kismindaydi ama pastanin uzerine koydum uflettim ehehKız hani mumlar , masalar ,?
Çok romantiksinMasa hazirlayamadim ki aniden geldi isin yeme kismindaydi ama pastanin uzerine koydum uflettim eheh
Valla he erkek olsam kimse almazdi beniÇok romantiksin
Espirili ve hamaratsın gerisi önemli değilValla he erkek olsam kimse almazdi beni
Ellerine sağlık canımBooyle biseyler
Ben buradayım komutanımMillet sebze yemeği tarifi mi arayışında,nereye kaybolmuş
Komutan sensin ben erim Röportajlar bitmemiş henüz,kaç kişi kaldı?Ben buradayım komutanım
Ben de bu ne laubalilik dersin diye düşünmüştümKomutan sensin ben erim Röportajlar bitmemiş henüz,kaç kişi kaldı?
Aşkolsun yani,laubalilik ne demek,herşeyi diyebilirsin banaBen de bu ne laubalilik dersin diye düşünmüştüm
Sen yazınca gidip baktım 1 kişi kalmış
Ne yapıyorsun yarın tatile giriyoruz
Ben sana hiç kötü söz söyler miyimAşkolsun yani,laubalilik ne demek,herşeyi diyebilirsin bana
1 kişi mi,gözüme az kişiyle röportaj yapmışsın gibi geldi.Parça parça okuduğumdan herhalde.
Bakalım karne nasıl olacak ,gerçi az çok belli ama
Tatil olunca düzenim bozuluyor benim,daha doğrusu rahatım
Ben sana hiç kötü söz söyler miyim
Baktım 1 kişi cevap vermemiş
Karneler belli zaten kızlar takdir alıyor oğlumunda hepsi çok iyi
Ben Cumartesi ailemin yanına gidiyorum Tabi senin oğlun evde olacak istekleri bitmez.
Haklısın lise daha zorÇocuklar elinden geleni yapıyor ne getirirlerse kabul ediyoruz
Maşallah kızlarına.Ortaokuldan benim de takdirlerim var
Benim oğlan liseye kadar hep takdir getirdi.Lisede zayıf getirmemesine razı oldukTeşekkür alacağım dedi ama bakalım.Eşimde izni kalmıştı 1 hafta ,ben de alayım ,bir yerlere gidelim dedi de kabul etmedim,kış günü ne tatili diye
Geçen ay bir zayıfı vardı.Eşim arada okula uğruyor.Müdür yardımcısına durumunu sormuş.1 zayıfı var ama düzeltir ,Onun efendiliği ,karakteri,terbiyesi her şeye bedel demiş.Eşim gurur duymuş ama sadece karakterle olmuyor işte,martta üni sınavı var ,hayırlısıyla güzel bir yer tuttursaydıHaklısın lise daha zorÇocuklar elinden geleni yapıyor ne getirirlerse kabul ediyoruz
Niye kabul etmedin ne güzel değişiklik olurduHava çok güzel gidiyor
Olur mu canım onlarda çok önemli1 zayıf nedir yine maşaallahGeçen ay bir zayıfı vardı.Eşim arada okula uğruyor.Müdür yardımcısına durumunu sormuş.1 zayıfı var ama düzeltir ,Onun efendiliği ,karakteri,terbiyesi her şeye bedel demiş.Eşim gurur duymuş ama sadece karakterle olmuyor işte,martta üni sınavı var ,hayırlısıyla güzel bir yer tuttursaydı
Ailem zaten yakınımda.Çocuk desen küçük.Küçük çocukla yolculuğun tadı fazla çıkmıyor.Ne iyi havası.Bugün pazar alışverişi yapana kadar dondum
Zayıfı düzeltmişBen oralar daha soğuk oluyor sanıyordum.Erzurum'dan size soğuk gelmesin,kapıları iyi kapatınOlur mu canım onlarda çok önemli1 zayıf nedir yine maşaallah
Rabbim gönülünüze göre versin inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun
Burada hava çok iyiSen de haklısın ailen yakınında çocuk küçük otur oturduğun yerde
İyi maşaallahZayıfı düzeltmişBen oralar daha soğuk oluyor sanıyordum.Erzurum'dan size soğuk gelmesin,kapıları iyi kapatın