• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
İyi maşaallah:nazar:
Erzurum bize bayağı uzak:KK45:Oralardan hiç soğuk gelmez:KK53:
Burada neredeyse tek ceket ile gezeceğiz.Malatya'da öyleymiş:KK45:Ama kar birden gelirse bilmiyorum:skandal:
İyiymiş hava oralarda.Haftaya buraya kar yağacakmış herhalde:eek:.Halbuki daha yeni yağmıştı.
Yukarıda bahsettiğin arkadaş katılacağını mı söylemişti:KK45:
Bu sefer içimdeki sesi susturdum ben:dondurma:

İyiymiş hava oralarda.Haftaya buraya kar yağacakmış herhalde:eek:.Halbuki daha yeni yağmıştı.
Yukarıda bahsettiğin arkadaş katılacağını mı söylemişti:KK45:
Bu sefer içimdeki sesi susturdum ben:dondurma:
Ben gideyim sonra yağsın:70:
Evet katılabilme ihtimali var hatırlatma yapmak istedim:KK45:
Benimde bir sürü bahanem vardı:sus:Ama sebze yemeklerine katılacağım tarifim bile hazır:KK45:Yani ne yapacağımı buldum:KK53:

Ben gideyim sonra yağsın:KK70:
Evet katılabilme ihtimali var hatırlatma yapmak istedim:KK45:
Benimde bir sürü bahanem vardı:sus:Ama sebze yemeklerine katılacağım tarifim bile hazır:KK45:Yani ne yapacağımı buldum:KK53:
Sen nereye gideceksin ,ailenin yanına mı?Ne yapacağına karar vermek zor olanı zaten:KK45:sen zor olanı başarmışsın.Kulağıma söylesene,merak ettim.

Sen nereye gideceksin ,ailenin yanına mı?Ne yapacağına karar vermek zor olanı zaten:KK45:sen zor olanı başarmışsın.Kulağıma söylesene,merak ettim.
Evet ailemin yanına gideceğim;)Annem geçen hafta Pazar anjio oldu,stend takıldı..Ben okuldan dolayı gidemedim;)
Bu hafta gideceğim tatil boyunca oradayım:KK45:
Yok söylemem sürpriz:KK45:

Evet ailemin yanına gideceğim:KK66:Annem geçen hafta Pazar anjio oldu,stend takıldı..Ben okuldan dolayı gidemedim:KK66:
Bu hafta gideceğim tatil boyunca oradayım:KK45:
Yok söylemem sürpriz:KK45:
Geçmiş olsun anneciğine.Geçen sefer olduğu gibi mutfaktan çıkamazsın o zaman ,gelen giden de çok olur.Doya doya annenle vakit geçir.
Söylemezsen söyleme bee:p

Geçmiş olsun anneciğine.Geçen sefer olduğu gibi mutfaktan çıkamazsın o zaman ,gelen giden de çok olur.Doya doya annenle vakit geçir.
Söylemezsen söyleme bee:p
Sağol canım:KK19:Ben yemek yapmayı seviyorum yeter ki yiyecek birileri olsun:KK45:
Sadece @nananais 'ciğime söyledim:süslü::KK53:

Yarın oylamaya geçiyoruz canım daha sonra sebze yemekleri yapacağız:KK66:
Kazen'in özel isteği var:KK45:O zaman bekliyoruz:KK19:
yamukprenses yamukprenses çok güzel sebze yemeği yapıyormuş,O da katılsın ,nasıl olsa kazansa da bizim için sorun yok,kerata güzel sunum yapıyor:KK53:

Back