Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
heee anladım göster bakayım çektiğin fotoğrafı o zaman,kız onu ben tahta şişe dizip kızartıyorum aklında bulunsun
Ben de deynep'in yaptığı gibi yapıyorum..Genelde kılçıklarını çıkartıyorum..

Ellerine,emeğine sağlık canım şahane olmuş daha ne olsun
Mısır unu dışında birşey ekliyor musun
Mısırunuyla ,normal unu karıştırıyorum.Sade mısırunuyla yapınca acımsı oluyor.Üzerinden çekene kadar 2 kere aldı oğlum.2 kere düzelttim ,şekli bozulduAkşam saati ama ,sanki görüntü çok ta solgun çıkmamış gibi

Ben una baharat,kekik,pul biber falan ekliyorumBazen hamsilere sarımsak ve salça ile harmanlayıp sonra baharat karışımlı una buluyorum ondan sordum.Sen farklı birşey yapıyor musun diyeTamam onu da deneyeceğim

Ben de deynep'in yaptığı gibi yapıyorum..Genelde kılçıklarını çıkartıyorum..
Ben sadece içini temizliyorum,böyle de kızartıyorum ama tahta şişlede kızartıyorum,görsel olarak değişik olsun diye,ikiside güzel,balık olsun da çamurdan olsun
Ben mısır ununu nedense sevemedim,sadece unluyorum o kadar.

Ben una baharat,kekik,pul biber falan ekliyorumBazen hamsilere sarımsak ve salça ile harmanlayıp sonra baharat karışımlı una buluyorum ondan sordum.Sen farklı birşey yapıyor musun diyeTamam onu da deneyeceğim
Geçen sefer istavriti dediğin gibi baharatlayıp kızarttım,hamsiye cesaret edemedim.

Bana böyle kolay geliyor birde daha az yağ konuyor ondan hep bunu tercih ediyorum..Aynen balık olsun gerisi önemli değil

Geçen sefer istavriti dediğin gibi baharatlayıp kızarttım,hamsiye cesaret edemedim.
Hamsinin bir kokusu oluyor o kokuyu sevmiyorum..Baharatlayınca geçiyor özellikle kekik,pul biber hatta sarımsak çok yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…