Tabi haklısın biz gurmeyiz çok inceleyip not vereceğiz..Buraya mı,mutfağına mı?Ya beğenmezseniz?
Benim dikkatimi de o kısımlar çektiHhahaha yok öyle birşey kafadan attım,hemen de içinde kapuska ve makarna yazan kısmı cımbızladı
İlgi alanım prensesim ne yapayımHhahaha yok öyle birşey kafadan attım,hemen de içinde kapuska ve makarna yazan kısmı cımbızladı
Hamsi yapıyorum dedim ya bugünAaaa ne çektin,neyi çektin anlamadım,sütlü tatlı mı yaptın?
Her zamanki kadar güzel olmamış amaTabi haklısın biz gurmeyiz çok inceleyip not vereceğiz..Olmamış ise hiç ekleme
Farketmez yada ikisine de ekleyebilirsin
Hani nerede görelimHamsi yapıyorum dedim ya bugün
heee anladım göster bakayım çektiğin fotoğrafı o zaman,kız onu ben tahta şişe dizip kızartıyorum aklında bulunsunHamsi yapıyorum dedim ya bugün
Ellerine,emeğine sağlık canım şahane olmuş daha ne olsun
Wowwww harikasın kuzum,ellerine sağlık,balıklar kategorisinde yarışsa iddialı bir görsel
Ben de deynep'in yaptığı gibi yapıyorum..Genelde kılçıklarını çıkartıyorum..heee anladım göster bakayım çektiğin fotoğrafı o zaman,kız onu ben tahta şişe dizip kızartıyorum aklında bulunsun
Mısırunuyla ,normal unu karıştırıyorum.Sade mısırunuyla yapınca acımsı oluyor.Üzerinden çekene kadar 2 kere aldı oğlum.2 kere düzelttim ,şekli bozulduEllerine,emeğine sağlık canım şahane olmuş daha ne olsun
Mısır unu dışında birşey ekliyor musun
Ay kız deme öyle ,şımarıyorumWowwww harikasın kuzum,ellerine sağlık,balıklar kategorisinde yarışsa iddialı bir görsel
Kılçıklarını çıkarınca tat alamıyorum ben hamsi yemektenBen de deynep'in yaptığı gibi yapıyorum..Genelde kılçıklarını çıkartıyorum..
Ben una baharat,kekik,pul biber falan ekliyorumMısırunuyla ,normal unu karıştırıyorum.Sade mısırunuyla yapınca acımsı oluyor.Üzerinden çekene kadar 2 kere aldı oğlum.2 kere düzelttim ,şekli bozulduAkşam saati ama ,sanki görüntü çok ta solgun çıkmamış gibi
Çocuklar yemiyorKılçıklarını çıkarınca tat alamıyorum ben hamsi yemekten
Ben sadece içini temizliyorum,böyle de kızartıyorum ama tahta şişlede kızartıyorum,görsel olarak değişik olsun diye,ikiside güzel,balık olsun da çamurdan olsunBen de deynep'in yaptığı gibi yapıyorum..Genelde kılçıklarını çıkartıyorum..
Ben mısır ununu nedense sevemedim,sadece unluyorum o kadar.Mısırunuyla ,normal unu karıştırıyorum.Sade mısırunuyla yapınca acımsı oluyor.Üzerinden çekene kadar 2 kere aldı oğlum.2 kere düzelttim ,şekli bozulduAkşam saati ama ,sanki görüntü çok ta solgun çıkmamış gibi
Geçen sefer istavriti dediğin gibi baharatlayıp kızarttım,hamsiye cesaret edemedim.Ben una baharat,kekik,pul biber falan ekliyorumBazen hamsilere sarımsak ve salça ile harmanlayıp sonra baharat karışımlı una buluyorum ondan sordum.Sen farklı birşey yapıyor musun diye Tamam onu da deneyeceğim
Bana böyle kolay geliyor birde daha az yağ konuyor ondan hep bunu tercih ediyorum..Aynen balık olsun gerisi önemli değilBen sadece içini temizliyorum,böyle de kızartıyorum ama tahta şişlede kızartıyorum,görsel olarak değişik olsun diye,ikiside güzel,balık olsun da çamurdan olsun
Ben mısır ununu nedense sevemedim,sadece unluyorum o kadar.
Hamsinin bir kokusu oluyor o kokuyu sevmiyorum..Baharatlayınca geçiyor özellikle kekik,pul biber hatta sarımsak çok yakışıyorGeçen sefer istavriti dediğin gibi baharatlayıp kızarttım,hamsiye cesaret edemedim.
Vay be anne olmak bunu gerektirir demek,helal sana.Ben hiçbir zaman anlayamayacağım.Çocuklar yemiyorYoksa ben de öyle seviyorum Daha fazla yesinler diye çıkartıyorum..Hatta bazen arasına kaşar koyuyorum..Öyle pişiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?